LELKIPATIKA

Hogyan tanulhatsz meg feltétel nélkül szeretni? – Ismerd meg a titkot!

A feltétel nélküli szeretet talán a leghatalmasabb erő az egész Univerzumban. Ez az, ami mindent felülír és segít abban, hogy tovább folytasd az utadat.

A feltétel nélküli szeretet egyszerre édes és meleg, de ne tévesszük össze a gyengeséggel! Ennél erőteljesebb képesség aligha létezik, bármit képes megváltoztatni. Az életedet, de akár az egész emberiség sorsát is, valami egészen csodálatosat varázsolva közénk. Hoztunk egy egészen könnyű feladatot, ami segíthet fejleszteni ezt a feltétlen szeretetet benned, hogy aztán mindenki kivétel nélkül megkapja egy darabját a szívednek. Meglátod majd, nem hogy nem fog nehezedre esni, de az életed sokkal, de sokkal gyönyörűbbé válik tőle!

A feltétel nélküli szeretet és a boldogság közötti kapcsolat

Amikor végre maximálisan képes leszel mindenkinek átadni ezt a szeretetet, hidd el, ennél jobb nem is történhetne veled! És ez nem csak rád van jó hatással persze, hanem az egész környezetedre is. Egyrészt, ha ilyen ember kerül egy társaságba, azt tekinthetjük kész áldásnak. Képzeld el, hogy valaki mindig szeret téged, bármit és bárhogyan csinálj. Szeretnél a közelében lenni? Biztos, hogy igen. Te is képes vagy ilyen emberré válni, és meglásd, mindenki a te társaságodat fogja keresni.

Másfelől, ha feltétlenül szeretsz, az számodra is csak jót jelenthet, nem csak másoknak. Ha emlékszel a boldogság fogalmára, a mértéke csupán attól függ, hogy mennyire vagy képes szeretni. A boldogság, amit az adott pillanatban érzel, pontosan olyan mértékű, mint az a szeretet, amit árasztasz magadból. Se több, se kevesebb! Ez azt jelenti, hogy ha csak bizonyos helyzetekben vagy képes szeretni, akkor te is csupán ezekben a szituációkban leszel igazán boldog. Viszont, ha örökké szeretsz, örökké éteri boldogság lebeg körül téged. Megéri, nemde?
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL