MÁGIA

3+1 tavaszi szerelmi mágia, ami megoldást kínál minden problémára!

Most, hogy beköszöntött a tavasz, használd ki az erejét! Egyre csak növekszik a természet energiája. Ragadd meg és sűrítsd bele egy varázslatba annak érdekében, hogy megtaláld az igaz szerelmet vagy még jobbá tedd a kapcsolatodat a partnereddel. Ám van varázslat a szerelem elengedésére is! Válassz egyet a 3+1 tavaszi szerelmi mágia közül és vedd a kezedbe a sorsodat!

Végezz el egy tavaszi szerelmi varázslatot és engedd be az új szerelmet az életedbe vagy frissítsd fel vele a meglévő kapcsolatodat!

Aphrodité áldása a kapcsolatodra

Pénteken, növő hold idején végezd el a varázslatot!

Ez egy varázslat, segít megszilárdítani egy már meglévő kapcsolatot, és mélyebb köteléket hozhat létre közted és egy kedvesed között. A következő kellékeket kell beszerezned:

• 2 rózsaszín gyertya
• Szantálfaolaj
•Rózsaszín fonal vagy szalag
• 2 fehér papírlap
• Toll vagy ceruza (a piros a legjobb, de nem szükséges)

A legjobb, ha a pároddal együtt végzed a varázslatot. Ugyanis mindkettőtöknek listát kell írnia arról, mit szerettek a másikban. Ennek egy jól átgondolt listának kell lennie, nem pedig sietve leírt módon. Legalább 6-10 elem legyen rajta. Utána tedd az oltárra a listát.

Gyújtsd meg a gyertyákat és kösd össze őket egy rózsaszín szalaggal vagy fonallal. Majd képzeld el a kapcsolatotokat olyannak, amilyennek szeretnéd. Azután mondd el az igézetet:

„Lady Aphrodité, csatlakozz ma este a rituálémhoz,
meg szent kötelékünket és áldd meg rítusomat,
Segítsen kinyitni a szemünket,
Segítsen kötelékeink megerősítésében,
Segítsen összehozni minket,
Hogy örökké együtt legyünk szerelemben és boldogságban,
Csakis egymás kívánva,
Pecsételd meg hát szerelmünket.”

Ezután olvasd fel hangosan mindazt, ami a listákon szerepel. Ezt követően szantálfaolajjal kend be egy kicsit a hüvelyujjadat és mindkét lapra tégy egy-egy ujjlenyomatot.
Végül köszönöm Aphroditét, hogy csatlakozott a varázslathoz, majd hagyd a gyertyát leégni. Hajtsd össze a papírlapokat, és tartsd őket együtt egy biztonságos helyen, például a hálószobában.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL