MÁGIA

5+1 rituálé, ami egyedül Halloween napján működik! Fordíts a sorsodon október 31-én!

Halloween az évik egyik legnépszerűbb és egyben legmágikusabb ünnepe. A wiccák és boszorkányok körében Samhain (kelta újév) néven ismert. Ilyenkor elvékonyodik a túlvilágot és az evilágot elválasztó fátyol így, könnyű kapcsolatot teremteni a szellemekkel. Ilyenkor szokás a varázsás is, ám akadnak bizonyos mágiák, amelyek Halloween éjszakáján a leghatásosabbak!

A Samhain könnyű lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolatba léphessünk az elhunyt rokonokkal vagy elővarázsoljuk azt, amire vágyunk. De még a különböző jövőbelátó rituáléknak is kedvez! Válassz egyet vagy akár végezd el mind az 5+1 halloween-i mágiát október 31-én:

Kapcsolat az ősökkel – kristályrituálé

Kerülj kapcsolatba elhunyt szeretteiddel a következő módon:

Szükséged lesz:

• Annyi gyertya, ahány rokont megszeretnél hívni (ha nincs konkrét személy, akkor 3)
• Fehér zsálya
• Füstkvarc, jáspis, hegyi kristály
• Kép esetleg arról, akivel kapcsolatba lépnél
• Egy darab papír és egy íróeszköz
• Felajánlás az ősök számára (pl. étel, ital, virágok, stb.)

A varázslat menete:

Helyezd el háromszög alakban a kristályokat. Tedd középre a képet az elhunyt rokonról, ha van. Legyen az ősöknek szánt ajándék is az oltáron. Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt.
Meditálj és lazulj el. Majd így szólj: „Eljött hát ez a nap, elvékonyodott a világokat választó fátyol, halld hát hangomat kedves X (elhunyt neve), szeretettel meghívlak ide hozzám egy rövid időre, hogy újra egyesüljünk a szeretetben.”

Relaxálj tovább, emlékezz az elhunyt rokonnal, hangolódj rá. 

Ha úgy érzed, sikerült a kapcsolatfelvétel és megtudtad, amit szerettél volna, így zárd a ceremóniát: „Köszönöm kedves X, hogy eljöttél, tudom, most már ideje menned, menj hát szeretettel és békével, és vidd magaddal azokat is, akik nem tartoznak már ide.”

Az ajándékokat hagyd éjszakára az oltárodon, másnap pedig eláshatod őket.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL