MÁGIA

8 vadiúj Valentin-napi mágikus parfüm recept, a sikeres csábításért!

Közeleg a február 14-e vagyis a Valentin-nap! Ha szeretnél mielőbb párra lelni vagy elengedni az exed emlékét, netán a partneredet lenne jó újra magadba bolondítani, akkor válassz egyet a 8 vadiúj Valentin-napi mágikus parfümrecept közül és készítsd el! Csak kend magadra és rövid időn belül érezni fogod áldásos hatását!

Így készítsd el a parfümödet:

Mindig szükség van bázis olajra. Bázis olajnak a legjobb a jojoba olaj, de használhatsz étolajat vagy olíva olajat is. A receptek 10-15 milliliterre szólnak. Az nagyjából akkor, mint a patikában kapható barna kis üvegek.

Fontos: Mindig győződj meg arról egy bőrpróbával, nem vagy-e allergiás valamelyik olajra és csakis bőrbarát olajat használj!

Az alap recept:

Ha kész olajokkal dolgozol, csak bele kell csepegtetned a bázis olajba. Tégy sötét üvegbe 10 ml alap(bázis) olajhoz adj hozzá 15-30 csepp illóolajolajat vagy amennyit a recept előír.
Amennyiben nyers anyagokkal vagy félig olajokkal is dolgozol, akkor egy kis tálba tedd az alapanyagokat, az olajokat, önts rá annyi bázis olajat, amennyi ellepi az egészet, és minimum 2 napig hagyd állni hűvös, száraz helyen. Utána szűrd le egy kis üvegbe és már használhatod is!

Az elkészült olajokat általában a következő helyekre kenik egy ujjnyira, hogy elérje a kívánt hatást: nyak, csukló, kézfej, szeméremtest, mellkas.

Természetesen az olajokat nemcsak Valentin-napon használhatod, de az biztos, hogy az olajok segítségével még varázslatosabb lehet az a napod
 

Gyere hozzám olaj

Ennek a receptnek a változatai a vudu és hoodoo mágiából származnak. A célja, hogy rád találjon a leendő kedvesed vagy magadhoz vonzd a kiszemeltedet.

8 csepp pacsuli
6 csepp gyömbér
4 rész rózsa olaj
3 rész fahéj olaj
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL