MÁGIA

8+1 mágikus ima, ami a Húsvéti időszakban elmondva éri el a kívánt hatást

Húsvét vasárnap és hétfő rendkívül mágikus nap. Ezeken a napokon érdemes védelemmel, termékenységgel, gyógyítással, bőséggel kapcsolatos mágiákat végezni, illetve ha van bármilyen terhünk, amelyektől megszabadulnánk, akkor ezen a két napon sikeresen elengedheted őket. Nincs más dolgod, mint elmondani a választott imát egyik nap a kettő közül és szinte biztos nem marad el a siker!

A következő imákat a legcélszerűbb, ha esti órákban mondod el Húsvét vasárnap vagy hétfőn. Gyújts bátran gyertyát és füstölőt az ima idejére. Előtte tisztítsd meg elmédet, csendítsd le érzelmeidet és vizualizáld a kérésedet. Utána mond el őket annyiszor, amennyiszer csak jól esik. Végül sose felejtsd el köszönetet mondani a segítségért annak, akihez imádkoztál!

{KEPGALERIA}

Ima a mágikus álmokért

„Gábriel, te ki annyiszor megjelentél a Szűznek, arra kérlek, mutass nekem is egy kis fényt a jövőmbe. Áruld el álmomban mi az, amiről tudnom kellene. Vetítsd ki elém a fontosabb várható eseményeket vagy azt, amiről tudnom érdemes. Vezess engem úgy, ahogy Jézus szüleit terelted és készíts fel engem az eljövendőre. Csak annyit mutass, mondj el, amennyit szabad, csak ne hagyj engem a sötétben, mikor útmutatásra van szükségem!

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL