MÁGIA

8+1 mágikus ima, ami a Húsvéti időszakban elmondva éri el a kívánt hatást

Húsvét vasárnap és hétfő rendkívül mágikus nap. Ezeken a napokon érdemes védelemmel, termékenységgel, gyógyítással, bőséggel kapcsolatos mágiákat végezni, illetve ha van bármilyen terhünk, amelyektől megszabadulnánk, akkor ezen a két napon sikeresen elengedheted őket. Nincs más dolgod, mint elmondani a választott imát egyik nap a kettő közül és szinte biztos nem marad el a siker!

A következő imákat a legcélszerűbb, ha esti órákban mondod el Húsvét vasárnap vagy hétfőn. Gyújts bátran gyertyát és füstölőt az ima idejére. Előtte tisztítsd meg elmédet, csendítsd le érzelmeidet és vizualizáld a kérésedet. Utána mond el őket annyiszor, amennyiszer csak jól esik. Végül sose felejtsd el köszönetet mondani a segítségért annak, akihez imádkoztál!

{KEPGALERIA}

Ima a gyógyulásért

„Kedves Jézus, lásd meg, halld meg szenvedésemet, hogy ez a betegség (nevezd meg) eluralkodott rajtam. Arra kérlek, szabadítsd meg testemet és lelkemet a kíntól, űzd ki belőlem a gonoszt, űzd messzire tőlem minden problémám forrását, hadd legyek újra szabad és egészséges. Szent fényeddel kergesd ki belőlem az ártalmat és gyógyítsd meg ezt a gyenge és esendő testet, hogy egészségben és boldogságban éljek még addig, amíg itt lehetek.”

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL