MÁGIA

8+1 mágikus ima, ami a Húsvéti időszakban elmondva éri el a kívánt hatást

Húsvét vasárnap és hétfő rendkívül mágikus nap. Ezeken a napokon érdemes védelemmel, termékenységgel, gyógyítással, bőséggel kapcsolatos mágiákat végezni, illetve ha van bármilyen terhünk, amelyektől megszabadulnánk, akkor ezen a két napon sikeresen elengedheted őket. Nincs más dolgod, mint elmondani a választott imát egyik nap a kettő közül és szinte biztos nem marad el a siker!

A következő imákat a legcélszerűbb, ha esti órákban mondod el Húsvét vasárnap vagy hétfőn. Gyújts bátran gyertyát és füstölőt az ima idejére. Előtte tisztítsd meg elmédet, csendítsd le érzelmeidet és vizualizáld a kérésedet. Utána mond el őket annyiszor, amennyiszer csak jól esik. Végül sose felejtsd el köszönetet mondani a segítségért annak, akihez imádkoztál!

{KEPGALERIA}

Ima egy szeretted gyógyulásáért

„Kegyes Jézus, gyógyítás ura és mestere, váltsd meg kérlek X-et (a szeretted neve) és engedd felépülni betegségéből. Gyújts tisztítótüzet a testében, űzd ki belőle a gonosz magvait és hagyd őt újra szabadon lélegezni. Legyen a múlté minden testi és lelki fájdalma, legyen a múlté a szenvedése és a harca, legyen holnaptól kezdve újra ép és egészséges, hogy még sokáig maradhasson köztünk. Áld meg őt gyógyító szereteteddel és engedd, hogy még sokáig szerethessük idelent!”

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL