MÁGIA

8+1 mágikus ima, ami a Húsvéti időszakban elmondva éri el a kívánt hatást

Húsvét vasárnap és hétfő rendkívül mágikus nap. Ezeken a napokon érdemes védelemmel, termékenységgel, gyógyítással, bőséggel kapcsolatos mágiákat végezni, illetve ha van bármilyen terhünk, amelyektől megszabadulnánk, akkor ezen a két napon sikeresen elengedheted őket. Nincs más dolgod, mint elmondani a választott imát egyik nap a kettő közül és szinte biztos nem marad el a siker!

A következő imákat a legcélszerűbb, ha esti órákban mondod el Húsvét vasárnap vagy hétfőn. Gyújts bátran gyertyát és füstölőt az ima idejére. Előtte tisztítsd meg elmédet, csendítsd le érzelmeidet és vizualizáld a kérésedet. Utána mond el őket annyiszor, amennyiszer csak jól esik. Végül sose felejtsd el köszönetet mondani a segítségért annak, akihez imádkoztál!

{KEPGALERIA}

Ima a bőségért

„Amikor nem volt, mit enni Ő teremtett, amikor nem volt mit inni, Ő csodát tett. Tegyen most is csodát a szeretete, és kérem a Csodatevő szentet, hogy szórjon ránk bőséget és jólétet. Ne keljen többé éheznünk, ne keljen többé nélkülöznünk, hanem legyen mindig étel az asztalon, elég pénz az erszényünkben és jusson mindarra, amire csak szeretnénk, mert megdolgoztunk és érte és mert hálásak vagyunk mindazért, amink van. Jutalmazz bennünket annyi jóval, amennyit csak elbírnak vállaink!” (átírhatod egyes szám első személybe is)

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL