MÁGIA

8+1 mágikus ima, ami a Húsvéti időszakban elmondva éri el a kívánt hatást

Húsvét vasárnap és hétfő rendkívül mágikus nap. Ezeken a napokon érdemes védelemmel, termékenységgel, gyógyítással, bőséggel kapcsolatos mágiákat végezni, illetve ha van bármilyen terhünk, amelyektől megszabadulnánk, akkor ezen a két napon sikeresen elengedheted őket. Nincs más dolgod, mint elmondani a választott imát egyik nap a kettő közül és szinte biztos nem marad el a siker!

A következő imákat a legcélszerűbb, ha esti órákban mondod el Húsvét vasárnap vagy hétfőn. Gyújts bátran gyertyát és füstölőt az ima idejére. Előtte tisztítsd meg elmédet, csendítsd le érzelmeidet és vizualizáld a kérésedet. Utána mond el őket annyiszor, amennyiszer csak jól esik. Végül sose felejtsd el köszönetet mondani a segítségért annak, akihez imádkoztál!

{KEPGALERIA}

Ima a termékenységért

„A hatalmas Szentlélekhez fohászkodom, hogy hallgassa meg szívből jövő segélykiáltásomat. Egyetlen vágyam, hogy teherbe essek és gyermeket szüljek. Halld meg egy nő hívő szavát, halld bennem az leendő anya szomorúságát, és add, hogy új élet foganjon meg méhemben, hogy a következő hetekben jó hírt halljak végre, hogy nemsokára anya leszek. Légy hozzám kegyes és lásd, hogy készen állok a szent feladatra, hiszen nincs is annál nemesebb, mint anyának lenni. Érzem, hogy közeleg fogantatásom pillanata, tégy hát csodát velem isteni lélek.”

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL