MÁGIA

8+1 mágikus ima, ami a Húsvéti időszakban elmondva éri el a kívánt hatást

Húsvét vasárnap és hétfő rendkívül mágikus nap. Ezeken a napokon érdemes védelemmel, termékenységgel, gyógyítással, bőséggel kapcsolatos mágiákat végezni, illetve ha van bármilyen terhünk, amelyektől megszabadulnánk, akkor ezen a két napon sikeresen elengedheted őket. Nincs más dolgod, mint elmondani a választott imát egyik nap a kettő közül és szinte biztos nem marad el a siker!

A következő imákat a legcélszerűbb, ha esti órákban mondod el Húsvét vasárnap vagy hétfőn. Gyújts bátran gyertyát és füstölőt az ima idejére. Előtte tisztítsd meg elmédet, csendítsd le érzelmeidet és vizualizáld a kérésedet. Utána mond el őket annyiszor, amennyiszer csak jól esik. Végül sose felejtsd el köszönetet mondani a segítségért annak, akihez imádkoztál!

{KEPGALERIA}

Ima a bocsánatért

„Megbántam már bűneimet és megbánom most ezredszer, sajnálom, amit elkövettem. Oldozzanak fel a kegyes égiek tetteim súlya alól, hogy ne keljen tovább cipelnem őket. Tiszta a szívem, és őszinték a szándékaim, elehet szenvedtem már a lelkiismeretem szüntelen suttogása miatt. Bocsássatok meg nekem, emeljétek lelkemet a fénybe, hogy a sötét árnyai többé ne érjék el és ne emészthessék fel. Megtanultam a leckét, ahogy az engedetlen gyermek, amikor megszidják, most már kérlek benneteket enyhítsetek terheimen.”

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL