MÁGIA

Állítsd meg a feléd áradó negativitást és rosszindulatot a 3 varázslat egyikével!

Úgy érzed, valaki rosszat akar neked a környezetedben? Irigy rád? Árad felőle a negativitás? Állítsd meg a téged mérgező rosszindulatot ennek a 3 varázslatnak az egyikével. Ne aggódj, maximálisan veszélytelenek, ellenben sikeresen blokkolod a személyt, aki így nem lesz képes megfertőzni téged a rossz akaratával.

Válassz egyet a 3 rosszindulat és negatív energia blokkoló varázslat közül! Ne hagyd, hogy az illető negativitása célt érjen és testileg vagy lelkileg lehúzza az energiáidat és megmérgezzen. A legjobb, ha fogyó hold idején, szombaton végzed a mágiát, de sürgős esetben bármikor máskor is elvégezheted.

Tükörbűbáj rosszakaró ellen

Ez a varázslat blokkolni fogja azt a személyt, akitől a rosszakarat árad feléd. A tőle származó energiák visszatalálnak hozzá, te pedig láthatatlan leszel a számára. A következőkre lesz szükséged:

• Egy kis tükör
• Egy fekete gyertya
• A személy fényképe vagy neve egy cetlin
• Darab ónix
• Egy bögre fekete üröm

Gyújtsd meg a fekete gyertyát. Helyezd a tükröt az oltárodra, és szórj rá egy bögre fekete ürmöt. Helyezze a fényképet lefelé a tükörre úgy, hogy a személy arca a fekete ürömre nézzen. Majd mondd el a következő igét:

Nem láthatsz engem,
Nem hallasz engem,
Nem akarsz engem.
Felejts el engem,
Nem vagyok többé rosszindulatod célkeresztje.”

Most tedd az ónix darabkát az illető arcára és ismételd el újra az igét. Utána hagyj mindent az oltáron egy éjszaka erejéig. Másnap viszont tedd egy borítékba vagy dobozba a fekete ürmöt, a képet és az ónixot, egészen addig, amíg meg nem szűnik a feléd áradó negativitás.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL