MÁGIA

Biztosítsd az egész 2020-as évre a szerencsédet ennek az 5 mágiának a segítségével!

Biztosítsd a szerencsédet a szerelemben, a munkában, az anyagi ügyekben és persze a jó egészségben. Elég hozzá egyetlen varázslat az 5 szerencsemágia közül, amely képes neked megadni azt, hogy egész évben, teljes körűen el legyél látva szerencsével!

Gondoskodj a 2020-as évedről az 5 szerencsemágia egyikével: 

Tündérek éves áldása

Csütörtökön, növő hold idején, menj ki a szabadba. Ez lehet a kerted vagy egy közeli erdő is. Vigyél magaddal ajándékot a tündéreknek: virágot, édességet, süteményt, édes italt.
Válassz egy szimpatikus fát, a legjobb lehet a mogyoró vagy galagonya, de bárhol kapcsolatba tudsz velük lépni. Rakj a fa előtt kövekből egy kis kört, tedd oda az ajándékaidat. Egy fehér gyertyát állíts déli irányba, a választott folyadékot nyugati irányba. Északi irányba helyezd az édességet.

Ezután relaxálj, ürítsd ki az elmédet majd mondd: „Tűz, víz, föld és levegő, várom minden tündér válaszát hívó szavamra. Vegyétek el szívből jövő ajándékomat, én csupán annyit kérek cserébe, hogy áldjatok meg egész évre, hogy végig szerencsés legyek.”

Még várj egy kicsit, és érezd, hogy a természet feltölt energiával, hogy a tündérek megáldanak. Kellemes melegségérzet tölthet el! Utána nincs más dolgod, mint a felajánlásodat ott hagyni. Hazafelé figyelj, mert a tündérek akár egy szerencsét hozó tárggyal is meglephetnek!
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL