MÁGIA

Szerezd vissza a nyugalmadat! - Zaklató leállítása egyetlenegy ütős mágiával

Mindegy, hogy valaki a szerelmével üldöz, esetleg azzal, hogy tegyél meg neki egy szívességet, vagy vegyél meg tőle valamit, egyszerűen kellemetlen. Főleg ismerőssel szemben, akit nem akarsz megbántani, de azt se szeretnéd, hogy örökösen zaklasson a panaszaival vagy a kéréseivel. Ha már megpróbáltad szép szóval lerázni, esetleg valamivel durvábban is, akkor még neki futhatsz annak, hogy mágikus úton szereld le!

Bármennyire is elkeserítőnek érzed a helyzetet, ne add fel! Ha valaki már jó ideje üldöz, zaklat téged és úgy veszed észre, hogy nem ért sem a szép, sem a csúnya szóból, egyáltalán nem reagál a jelzéseidre, akkor még próbáld ki ezt a mágiát! Ártani nem ártasz vele, de elérheted azt, hogy végre valóban békén hagyjon téged. Csak pár dologra lesz szükséged:

Kellékek

2 fekete gyertya

1 kép a zaklatóról vagy egy cetli a nevével

1 kép rólad

1 fehér fonal

Egy tál víz

Szentelt víz

Szögek

Olló

Zsálya füstölő

A varázslat menete

Szombaton, fogyó hold idején, gyújtsd meg a két gyertyát. Az egyikbe a te neved szerepeljen, a másikban az övé. Kösd őket össze egy fehér fonallal. Közben égess zsályát. Legyen minden az oltár közelében.

Előbb relaxálj, idézd fel a zaklatót, meg azokat az eseteket, ahol zaklatott és nem hagyott békén. Nem baj, ha egy kicsit dühös leszel.

Mikor felkészültél, fogd a kezedbe a képet vagy a nevével ellátott cetlit és mondd: „X (illető neve), fogd már fel, hogy nem teszek eleget a kérésednek, a vágyadnak, nem adom be a derekamat. Hagyj békén, szakadj le rólam, felejts el végre örökre!”

Ezután gyújtsd meg a képét, várd meg, amíg a nagyja elég majd dobd rá a vizes tálra.

Most fogj egy marék sót, szórd körbe vele fényképedet, azután egy marék szöggel is és közben mondd: „Maradj távol tőlem X, különben nem állok jót magamért! Ne próbálj meg a kéréseddel újra zaklatni! Akárhányszor csak megpróbálkoznál vele, annyiszor öntsön el a kellemetlen érzés, hogy rossz ötlet! Védve vagyok az égiek által, jobb, ha nem packázol velem!”

Locsolj a képed köré egy kevéske szentelt vizet is.

Ezután fogd az ollót és mondd: „Elvágom a köteléket, mely alapot ad a zaklatásnak. Kérlek téged: többé ne zaklass!”

Vágd el és ezzel lényegében készen is vagy. Vizualizáld, hogy többé nem zaklat, még akkor se, ha találkoztok.

Éjszakára hagyd így az oltárodat és lehetőség szerint égesd le a gyertyákat, de legalábbis a következő 3 napon belül.

Azután a gyertya maradványoktól a víztől, amiben a kép elégett, szabadulj meg. A képedet a szögekkel együtt tedd félre egy hónapig egy biztos helyre.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL