MÁGIA

Űzd el a rontást, vedd le az átkot magadról ezzel a 2 Luca-napi mágiával!

Luca-napjával kapcsolatban rengeteg babona van. Szokás ezen a napon, vagyis december 13-án a jóslás és a mágia is, mivel ez egy rendkívül mágikus nap. Éppen ezért érdemes ma elvégezned az átoklevételt vagy a rontásűzést, amennyiben szükségét érzed. Szabadulj meg a pechtől, a szerencsétlenségektől, a különböző lelki vagy testi bajoktól.

Luca személye az olaszoknál és a skandináv népeknél a gyógyító, ajándékozó alakban jelenik meg, ellenben nálunk Közép-Európában és Magyarországon a sötét, boszorkány alakja. Emiatt is kapcsolódik hozzá annyi ismert pogány szokás, babonás hiedelem, varázslat és jóslás.

A hagyományok szerint a december 13-i hosszú éjszaka kedvez a gonosz erők varázslatainak, a mai napig számos rontás és boszorkányság elleni varázslatot szokás ilyenkor űzni.

Régi módszer a fokhagymával való védekezés az ablakokban vagy a kulcslyukban, és a keresztbe rakott seprű az ajtók előtt. Utóbbit azért, nehogy a boszorkány lellopja és azzal vágtasson be a házba.

Űzz ma messze minden negatív energiát a közeledből a következő 2 Luca-napi mágia valamelyikével:

 

Gabona varázs

Szükséged lesz a varázslathoz egy jó nagy marék gabonára, akár kettő is lehet. Gyújts 13 fekete gyertyát és füstölj tömjénnel vagy babérral. A gyertyák mindegyikébe karcold bele a nevedet és tedd őket egy úgy, hogy egy kis tálba vízben álljanak. Mikor ezzel készen vagy, relaxálj és koncentrálj a problémádra. Mikor úgy érzed, eléggé felkészültél, vedd a kezeid közé a gabonát és így szólj: „Tűz, víz, levegő, föld erejével, áradjon ki testemből a rontás. Költözzön a gabonába, folyjon át a szemekbe és ne gyötörjön többé engem. Ahogy pedig a gabona a földbe kerül, a rontás semmisé lesz és én újra makkegészséges leszek.”

Érezd, hogy átáramlik a rontás a gabonába. Ezután nincs más dolgod, mint leégetni a gyertyákat – ügyelj a tűzvédelemre – és másnap – vagy akár éjjel – ásd el a gabonát a földbe, de az otthonodtól valamivel odébb.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL