PASISZEMMEL

6 biztos jele annak, hogy a pasi nem szingli, csak azt állítja - Első kézből van az infó, egy pasitól

Valóban, mi, férfiak nem mindig közöljük előre, hogy éppen milyen „kapcsolati állapotban” vagyunk. Lehet, hogy csak meg akarjuk őrizni a magánéletünket, vagy nem érezzük fontosnak közölni, de vannak olyan férfitársaim is, akik mindig egy jobbat keresnek. Szóval, hogyan tudhatjátok meg, Drága Hölgyeim, hogy az a férfi, akivel találkoztál, egyedülálló vagy sem? Segítek!

Persze, rá is kérdezhettek közvetlenül, de sokan túl személyesnek találják ezt a kérdést, és arra sincs garancia, hogy őszinte választ kaptok. Ám van néhány jel, mely elárulja, hogy az illető valóban szingli-e, vagy csak azt állítja.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Fagyasztott élelmiszerek

Ha éppen a szupermarketben hoz össze a sors álmaitok hercegével, akkor érdemes szemügyre venni a bevásárló kocsiját. Ha egy csomó fagyasztott gyorskaját láttok benne, akkor valószínűleg szingli az illető. Ez bizonyára úgy hangzik, mint egy amerikai vígjáték forgatókönyve, de néha megtörténhet, készüljetek fel. Ugyanezt érdemes megejteni a lakásán is, ugyanis egy gyors pillantás a hűtőjébe árulkodó jel lehet. Nem azt mondom, hogy nem tudunk főzni magunknak valami frisset és finomat, de valljuk be, nem ez a jellemző.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL