PASISZEMMEL

7 dolog, ami a nők szerint lenyűgözi a pasikat, de valójában nem így van – Ők az ellenkezőjét állítják!

Amikor megtetszik valaki, az ember szinte mindenre képes lenne, hogy lenyűgözze az illetőt. Így van, Drága Hölgyeim? Megismertek valakit és szeretnétek felkelteni az érdeklődését. A valóságban azonban az, hogy ha egy pasi tényleg megérdemli az időtöket, akkor nincs rá szükség, hogy változtassatok magatokon.

Higgyétek el, hogy a megfelelő férfi úgy fogad majd el, ahogy vagytok. Ám, ha úgy érzitek, hogy túlságosan erőlködtök annak érdekében, hogy megszerezzetek, vagy éppen megtartsatok egy pasit, tekintsétek át ezt a listát a 7 leggyakoribb dologról, ami a nők szerint bejön nekünk, de valójában nem így van! 

Állandó bókok várása

Én úgy látom, hogy sok nő szabályosan lekicsinyeli magát annak érdekében, hogy bókokat kapjon egy pasitól, de ez mindig nagyon rossz ötlet. Azt mondani, hogy rosszul áll a hajatok, vagy bárcsak kisebb lenne a feneketek – csak azért, hogy a kedves ellent mondjon – egy kétségbeesett próbálkozás a figyelemfelkeltésre. Ha alacsony önértékelést színleltek, Drága Hölgyeim, az csak arra lesz jó, hogy valóban önbizalomhiányosnak látszotok majd.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL