PASISZEMMEL

8 dolog, amivel tönkre teszik a kapcsolatot a nők - Tények a férfiak szemszögéből

A szerelmi kapcsolatok, bármilyen erősnek és stabilnak tűnnek, valójában rendkívül törékenyek, és ezt mind a nőnek, mind a férfinak tiszteletben kell tartania. Van azonban itt néhány dolog, amire ti, nők igencsak hajlamosak vagytok, pedig az a párkapcsolat rovására is mehet.

Ahhoz, hogy egy kapcsolat fennmaradjon, mindkét félnek tisztában kell lennie a szavak súlyával, mert azok igen rövid időn belül megváltoztathatnak mindent. Igaz a mondás, miszerint némi szerencse is szükségeltetik ahhoz, hogy két ember egymásra találjon, valamint hogy léteznek „elvárások” a felekkel szemben, de ezek mind tudatalattiak. Amíg a párkapcsolat nem kezd el zátonyra futni, eszünkbe sem jut a saját hibáinkkal törődni…

Na, de nézzük, hogy ti, Drága Hölgyeim, mit tesztek azért, hogy tönkre menjen a kapcsolat:
 

Helytelen partnerválasztás

Igen, lehet, hogy ti vágytok a szabadságra, a szórakozásra, arra, hogy minden nap kiruccanjatok valahova, és ennek fejében választotok párként egy olyan férfiút, aki szívesebben tölti idejét a négy fal között, az épp aktuális könyvét lapozgatva. Az hagyján, de amikor ezzel ténylegesen szembesültök… Az többnyire a kapcsolat végét jelenti, pedig személy szerint nem hiszem, hogy az úriember letagadta volna, hogy nem egy bulizós fajta. És ebből aztán következnek az irreális elvárások a másikkal szemben, mígnem a kapcsolat teljesen véget ér.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL