PASISZEMMEL

Miért távolodnak el hirtelen a férfiak a nőtől? - Ők maguk magyarázták meg!

Bizonyára ismerős az érzés: egyik pillanatban még életed legjobb randiján vagy, a következőben pedig azon töprengsz, miért lett olyan hűvös és rideg a partnered. Miért is hidegülünk el, mi férfiak attól a nőtől, akivel látszólag jól éreztük magunkat? Íme, az 5 leggyakoribb ok, miért leszünk távolságtartóak, egy amúgy egészséges párkapcsolatban.

Emiatt az 5 ok miatt távolodnak el a férfiak a nőktől:

1. Nyomás alatt érezzük magunkat

Valószínűleg elért arra a pontra a kapcsolat, hogy vagy muszáj megerősítenetek azt, vagy jobb, ha szétválnak az útjaitok. Ez a döntési kötelezettség kiakaszt minket, még akkor is, ha teljes szívéből szeretjük a nőt. Sokszor érezzük úgy, hogy életünk párja jóval többet vár tőlünk, bár hangosan sosem mondta ezt ki. Ha nemrégiben felhoztátok a mélyebb elköteleződés témáját, Drága Hölgyeim, lehetséges, hogy visszakozást vált ki a kedvesből.

Semmi sem taszít minket jobban, mint a gondolat, hogy a házasság megléte és a gyerekek vállalása fontosabbak számotokra, mint mi magunk. Bizarrnak tűnik számunkra, ha egy nő már azelőtt teljesen biztos a házasságban, hogy egyáltalán el lenne jegyezve, úgyhogy jobban jártok, ha az esküvővel kapcsolatos ötleteket inkább a barátnőkkel beszélitek ki.

Szerintem az lenne a legjobb, ha hagynátok, hogy a dolgok maguktól érkezzenek fordulóponthoz. Ha úgy érzitek, olyan férfitól vártok hosszú távon többet, aki még maga sem biztos abban, hogy ti vagytok-e számára a nagy Ő, vagy sem, a legjobb, amit tehettek, ha visszahúzódsz, Drága Hölgyeim, törődtök egy kicsit a saját lelketekkel, és kivárjátok, mi fog történni.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL