REJTÉLY-MISZTIKA

10 észak-európai misztérium, amely még mindig megoldatlan

Tele van a világ megoldatlan ügyekkel és sokszor nem is kell olyan szörnyen messzire menni, ha rejtélyekre vágyunk. Ilyen ez az 10 észak-európai misztérium, amit szinte senki se ismer és mégis óriási fejtörést okoznak a történészeknek és a szakértőknek. Még téged is mélyen elgondolkodtatnak majd különös, megmagyarázhatatlan rejtelmeikkel!

Auli Kylikki Saari meggyilkolása

1953. május 17-én a 17 éves Auli Kyllikki Saari Finnországból kerékpárral hagyta el a templomot. A gyülekezetben dolgozott. Ezen a napon Auli visszatért az egyházi szolgálatból, és azonnal visszavonult a hálószobájába, kijelentve, hogy fáradt és pihenni akar. A szülei rendkívül szokatlannak találták. Később ugyanazon a napon imádkozott Auli Maiju nevű barátjával. Később Maiju azt állította, hogy Auli egész idő alatt idegesnek látszott. Amikor a templomból hazatértek, a két lány egy keresztútra tévedt, és egy Tie-Jaska nevű ember, látta, hogy Auli 1.6 kilométerrel tovább halad más irányba. Ő volt az utolsó, aki élve látta. Auli eltűnését követő hetekben a tanúk számoltak be arról, hogy egy krémszínű autóban látták a kerékpárját, míg mások azt állították, hogy a kaarankajarvii tó közelében kiáltozott segítségért és lövéseket hallottak.

Júliusban Auli kerékpárját mélyen az erdőben találták, és októberben a maradványait azon a helyen fedezték fel, ahol utoljára életében látták. Megtalálták a cipőjét, sálát és egy férfi zoknit. Félig meztelen volt, a kabátja pedig a feje körül volt. Hiába volt rengeteg gyanúsított, azóta sem kapták el Auli gyilkosát.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL