REJTÉLY-MISZTIKA

4 oltári történet arról, hogy az angyalok igenis létezhetnek! – Beszámolók!

Legalábbis ennek a 4 embernek a beszámolója biztosan elgondolkodtat majd téged is! Olyan elképesztő, megmagyarázhatatlannak tűnő dolgok történtek velük, ami miatt lazán azt gondolhatod, hogy igenis angyalt láttak, egy angyal segített rajtuk!

Mindenki döntse el maga, hogy tud-e hinni ennek a 4 elképesztő beszámolónak, amely igencsak azt sejteti, hogy az angyalok nagyon is léteznek:

Az angyal nővér

1998-ban Luke-nál nyolcéves korban diagnosztizálták csontrákot. Körülbelül két hétig volt kórházban, és ekkor történt vele valami figyelemre méltó dolog.

Egy este Luke anyja ült az ágya mellett, csendben imádkozva, miközben aludt. A szobába belépett egy nővér, hogy ellenőrizze Luke hőmérsékletét, de az anyja észrevett valami nagyon furcsa dolgot.

A nővér olyan régimódi egyenruhát viselt, amely 30 évvel korábban, az 1960-as években volt szokás. A nővér észrevette, hogy Luke édesanyjánál Biblia van. Azt mondta, hogy ő is keresztény, és hogy imádkozni fog Luke gyógyulásáért.

Luke családja soha nem többé látta ezt a furcsa ápolót és a fiú csodálatos módon felgyógyult. 19 évesen mesélte el ezt a történetet."Anyám úgy gondolja, hogy ez a nővér egy angyal lehetett, aki lejött, hogy reményt adjon anyámnak" - mondta Luke
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL