REJTÉLY-MISZTIKA

5 átkozott otthoni tárgy, ami ha nálad van, azonnal dobj a tűzre!

Démoni doboz, halálos szék, átkozott tükör… minden, ami nem hiányozhat egy parás cikkből, de amiket egészen biztosan a tűzre vetnél, ha az otthonodban bukkanna fel. Bár kevés az esélye, de ha véletlenül fellelnéd őket a házadban vagy a környezetedben, messze kerüld el őket! Úgyhogy menj és jól kutasd át a nagyi szekrényét mielőtt te is rátalálnál egy átkozott családi ereklyére…

Thomas Busby széke

Biztos van neked is otthon egy kedvenc széked. Jól megnézted a képet? Ugye nem ezen ülsz? Ne aggódj, ha ezen üldögölnél reggel, miközben a kávéddal öblögetsz, biztos tudnál róla…vagy most nem olvasnád ezt a cikket.

Ahogy a címből is kiderült, ez az 1702-ben élt Thomas Busby széke volt, egészen addig, amíg ki nem végezték az apósa megfojtásáért. Az akasztás előtt az volt az utolsó kívánsága, hogy hadd vacsorázhasson meg még egyszer utoljára a kedvenc kocsmájában. Miután befejezte felállt és azt mondta: „Halállal lakoljon az, aki bele mer ülni a székembe.”

Állítólag 63 ember ült azóta a széken, akik utána igen korán elhaláloztak… néha órákkal később, ahogy az illető felemelte a fenekét Thomas Busby imádott székéből. A második világháború idejéről is akadnak feljegyzések, miszerint azok a katonák, akik a székbe ültek, végleg letették a fegyvert.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL