REJTÉLY-MISZTIKA

5 valóban megtörtént paranormális esemény, amelynek még a rendőrség is szemtanúja volt

Ez már azért több mint bizonyíték, nem igaz? Rendőrök, akik a saját szemükkel láttak szellemeket, démonokat, láthatatlan és megmagyarázhatatlan eseményeket. Több száz oldalas hivatalos dokumentumok születtek egyes esetekről, amikor csak vizsgálódtak, de megmagyarázni semmit sem tudtak. Mert a paranormális bűntettek és bántalmazásuk már nem az ő asztaluk. Hoztunk 5 ilyen valóban megtörtént paranormális esemény-csemegét!

{KEPGALERIA}

Ördögi erők háza

Maurice "Frenchy" Theriault-nak nehéz gyermekkora volt, miután sokáig bántalmazta az apja és egy szörnyű eseményen tanúja volt a családi istállóban. Az esemény soha nem lett teljesen megmagyarázva, - így mi sem mondhatjuk mi a jó fene történhetett - de az biztos, hogy Frenchy-nek borzalmas dolgokban volt része, különösen a most következő esemény tanúsága szerint...
Ahogy idősebb lett, Frenchy furcsa képességeket észlelt magában, például, hogyan olyan dolgokat tudott, amiket más nem, és emberfeletti erővel rendelkezett.
Később Frenchy Warrenben, Massachusetts-ben telepedett le. 1985-ben megházasodott és feleségével a Warren-i farmon éltek. Ám a Theriault háztartásban nem volt minden kóser. Gyakran kezdett magától vérezni a ház és fura hangokat hallottak, illetve gyorsan fel- majd eltűnő árnyakat láttak. Emellett a farmon néha minden ok nélkül tűz ütött ki, és végül Frenchy a helyi seriff segítségét kérte, aki persze nemigen tudott mit kezdeni a helyzettel.
Majd egyszer Frenchy a ház egyik szobájában tartózkodott, majd, mint aki teleportálódott, átkerült a felesége egyik szobájába. A feleség szó szerint üldözte, mert a férfi állandóan másik szobában bukkant fel. A poén az, hogy Frenchy visszatért az eredeti helységben, ott ücsörgött és a felesége sírva rimánkodott, hogy ugyan hagyja már abba. De Frenchy állította, hogy ő ugyan nem teleportálódgatott…
Gyakran megesett ez a dolog, és ennek egyszer még a helyi hatóságok is a szemtanúi voltak.
Végül, Ed és Lorraine Warrent hívták segítségül, és t Robert McKenna püspököt. Ed Warren majdnem meghalt az ördögűzés idején, de a végén csak sikerült. Frenchy gondjai azonban folytatódtak, és végül letartóztatták egy kiskorú szexuális zaklatása miatt. Hogy ez is honnan jött neki?

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL