REJTÉLY-MISZTIKA

7 valós sztori, amelyből kiderül, milyen nagy hatalommal bír a modern boszorkányság napjainkban

Boszorkánydoktorok, wiccák, sámánok és szellemmesterek tevékenykednek szerte a nagyvilágban. A modern boszorkányság él és virágzik és nem csak hétköznapi szinten, hanem egyesek a világi dolgokban is kiakarják venni a részüket, mint például politikusok megbuktatásában, vagy világbajnokságok befolyásolásában… lássunk 7 ilyen valós sztorit, amelyből kiderül, milyen nagy hatalommal bír a modern boszorkányság!

 

Nem lehet sem bizonyítani, sem pedig cáfolni a mágia létét. De ha hihetünk a szellemekben, démonokban, az ördögűzésekben és számos paranormális jelenségben, akkor már miért ne létezhetne olyan, hogy mágia, és vele együtt a művelői, a boszorkányok és mágusok?

Mert könnyen feltételezhetnék – ahogy a következő sztorikból is kiderül – hogy a mágia a primitív emberek eszköze, akik elzárt közösségben, törzsekben élnek, távoli falvakban és országokban, távol a civilizációtól. Igen, talán lehet, hogy ők vannak lemaradva technikailag és amit mágiának hisznek, az valami egészen más, megfogható, megmagyarázható dolog. Pedig a világ minden táján találhatóak meg boszorkányok és sámánok, legfeljebb ők visszafogottabban űzik a tevékenységüket.

A sztorik után érdemes lehet azon elmélázni, hogy tényleg ilyen sok elmaradott és barbár, illetve álmodozó ember él, akik hisznek a mágiában? Vagy vajon mi vagyunk szűklátókörűek és nem vesszük észre, hogy ez  valódi dolog? Aztán addig nevetünk rajtuk, amíg egyszer tényleg csak koppanni fogunk?

{KEPGALERIA}

Átok a futballistára

Ennek anno nagy sajtóvisszhangja volt…

Röviddel a 2014-es világbajnokság előtt, a híres portugál futballista, Cristiano Ronaldo megsérült a Görögország elleni mérkőzés során. Egy boszorkány orvos Ghánában, Nana Kwaku Bonsam azt állította, hogy Ronaldo sérülése az ő műve volt úgy, hogy közben több ezer mérfölddel távol volt a futballistától. Bonsam elmagyarázta, ahhoz, hogy hasson Ronaldon a varázslat, el kellett kapnia egy és feláldoznia négy kóbor kutyát. Állítólag egy gonosz lelket hívott segítségül Kahwiri Kapamot, és Ronaldo lábába költöztette, ez pedig így nem gyógyítható a hagyományos orvoslással. Elvileg nem volt különösebb oka annak, miért Cristiano Ronaldot találta meg, bár szerintem halálosan nyilvánvaló…
Természetesen mindezzel azt kívánta elérni, hogy Ghána nyerhesse meg a világbajnokságot.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL