SZÉPSÉG

11 egyszerű szabály, amit minden nőnek érdemes betartani - Így maradhatsz 30 felett is gyönyörű, fiatalos

Képzeld el, hogy egy egyedim gyönyörű jelmez van rajtad, amely tökéletesen passzol hozzád, és úgy néz ki, akár egy egymillió dolláros ruha. Annak érdekében, hogy minél időtállóbb legyen, időben gondoskodni kell róla, hiszen nyilván nem akarod megvárni, míg kilyukad és toldozni-foltozni kell, nem igaz? Ugyanez a helyzet a bőröddel, már viszonylag korán gondoskodni kell a fiatalon tartásáról.

Most megismerhetsz néhány olyan bőrápolással kapcsolatos tanácsot, amely segítségével fiatalos és gyönyörű marad a bőröd, akkor is, ha már elmúltál 25 éves. 

2. szabály: ne hagyd kiszáradni a bőröd

Az állandó mantra a hidratálás, ezt kell alapul venned és életformává tenned. A bőröd nedvesen tartása egész nap elengedhetetlen, és ez belülről kifelé történik. Az első korral járó, vizuális változások annak köszönhetőek, hogy a bőr veszít a nedvességtartalmából. Ez a folyamat ugyan nem megállítható, de lelassítható.

Mit kell tenned: kezdj el használni hialuronsavat és egyéb hidratáló komponenseket tartalmazó termékeket. A táskádban mindig legyen hidratáló krém. Ne feledd, a víz egyensúlyának fenntartása a szervezetben elengedhetetlen. Ha olykor elfeledkeznél erről a tényről, akkor tölts le a mobiltelefonra olyan alkalmazásokat, amelyek értesítéseket küldenek ennek fontosságáról. Az asztali számítógépet is érdemes úgy beállítani, hogy időnként figyelmeztessen arra, ideje a vizet pótolni.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL