SZEX, SZERELEM

8 dolog, amit sosem szabad mondani egy kapcsolatban - Hacsak nem akarsz szakítani!

A szavak olyan erővel rendelkeznek, hogy akár másodpercek alatt képesek felemelni vagy lerombolni a hangulatodat. Szeretteink sokkal érzékenyebbek a kritikáinkra és más kellemetlen megjegyzéseinkre, ezért egy kapcsolatban mindig mérlegelni kell, hogy a szavaid esetlegesen mekkora károkat okozhatnak.

Ha egyszer kimondtad őket, onnantól kezdve visszafordíthatatlanok, akár néhány egyszerű kifejezés is mély sebeket ejthet. Íme, 8 dolog, melyet soha nem szabad mondani egy kapcsolatban, kivéve, ha szakítani szeretnél. 

„Ne vedd sértésnek, de…”

Tulajdonképpen ez biztos módja annak, hogy a partnered sértésnek vegye, amit mondani akarsz. Ha mindenáron őszinte akarsz lenni, bizonyosodj meg róla, hogy a lehető leggyengédebben fogalmazod meg. Nagyon vékony határvonal van a bizalmas törődés és a nyílt kritizálás között. Mielőtt megszólalnál, gondold végig, hogy a mondandód milyen hatással lehet kettőtök kapcsolatára, vagy talán egy olyan dologról van szó, amit egyszerűen el kell fogadnod a partnered személyiségével kapcsolatban.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL