SZEX, SZERELEM

Elhagytak? Megszakadt a kapcsolat? - 7 mód, amivel az összetört szív bölcsebbé tesz

A szakítást gyakran követi fájdalom, hitetlenkedés és gyász, néha lehetetlennek tűnik túllendülni rajta. Pedig bármennyire fájónak is érződik, egy szakítás hihetetlen katarzist tud okozni a személyes növekedésünkben.

Minden ember egyedi, akárcsak a kapcsolatok. Van, amelyik személyes, más üzleti, míg mások társadalomalkotó szerepet töltenek be, mint például a házasság. De bármelyikről is legyen szó, minden esetben két ember közötti intim interakcióról van szó, ami vagy működik, vagy nem. Ha megszakad egy kapcsolat, és már eljutottál a feldolgozás fázisába, hamarosan még erősebb leszel mentálisan ahhoz, hogy megvalósítsd önmagad és megtaláld a helyed a világban. Lássuk, mit is tehet veled egy szakítás: 

Megtanulod, hogy a boldogságod nem más embereken múlik

A szakítás azért tűnik világvégének, mert teljesen hozzászoktunk a másik ember jelenlétéhez az életünkben. Elfogadni, hogy ez az ember összetörte a szívedet, nehéz. Bizonytalan és rémült vagy, veled szemben pedig a világ állt fel.

Ha hagyjuk, hogy másokon múljon a boldogságunk, csak azt engedjük meg nekik, hogy kontrolláljanak minket. A boldogság nem rajtad kívül van, hanem benned, az elfogadásban, a megértésben, a békében. A boldogság egy szubjektív dolog, ami egyedül rajtunk múlik, a tetteinken és a reakcióinkon bizonyos helyzetekre.


 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL