SZÓRAKOZÁS

10 híres sztár, akik 2016-ban végleg Mennybe mentek - Köszönjük, hogy itt voltatok!

Adott nekünk az Isten 10 olyan hírességet – köztük magyarokat is –, akik jelenlétükkel, hangjukkal, színészi tehetségükkel megörvendeztettek bennünket és rengeteg fényt hoztak az életünkbe. Emlékük és munkásságuk örökké itt lesznek velünk, és amíg emlékezünk róluk, sosem halnak meg. Emlékezzünk meg erről a 10 bizonyos sztárról, akik 2016-ban lépték a Mennyország kapuját.

A kétszeres Grammy-díjas angol énekes-dalszerző, a Wham! popduó egyik alapítója, George Michael Karácsonykor, december 25-én tért meg a túlvilágra. Olyan ismert és híres számokat köszönhetünk neki, mint a Last Christmas és a Wake Me Up Before You Go-Go, vagy mint a Faith, és Listen Without Prejudice Vol. 1 albumok. A meleg közösségek lelkes pártolója – hiszen nyíltan vállalta másságát - és az AIDS elleni küzdelem egyik élharcosa 53 éves korában hunyt el.
Ami a halálnak pontos okát illeti, az még egyelőre rejtély, ugyanis a napokban a George Michael párja, Fadi Fawaz különös bejegyzéseket tett közzé a halálának körülményeiről. Állítólag kedvese már többször megpróbált véget vetni az életének, amit azzal indokolt, hogy a hangja már nem volt a régi. Később Fawaz törölte a bejegyzéseket, és azt állította, hogy feltörték az oldalát, és a tudta nélkül valaki összevissza írogatott. De az is ugyanilyen különös, hogy hol azt állítja, hogy elválaszthatatlanak voltak, máshol pedig azt nyilatkozta, hogy Michael halálának estéjén nem is volt otthon, mert a kocsijában aludt, de értelmes választ nem tudott arra adni, hogy miért. Mindenestre annyi már kiderült, hogy az idegenkezűséget kizárták a hatóságok, de azt még vizsgálják, mi okozta a sztár szívmegállását.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL