SZÓRAKOZÁS

A 8 legtutibb erotikus társasjáték felnőtteknek - Ne legyetek szégyenlősek és lepjétek meg magatokat

Próbálkoztál sztriptízzel, gogo dance-el, tejszínhabbal, fehérneművel és még sok mással? Nagyon helyes, de ha úgy érzed, kezdesz kimerülni ötletügyileg, semmi gond! Szerezd be a 8 erotikus társasjáték egyikét és elhiheted, nem marad el a tűz, az élvezet, a játékosság, a szenvedély, de még a nevetés sem a hálóból!

{KEPGALERIA}

Hancúr Párbaj

Friss pároknak is tökéletes lehet az ismerkedéshez, de a régieknek is, hogy feldobhassák vele a mindennapjaikat és persze a szerelmi életüket! Abszolút ízlésesen van megalkotva az izgalmas, szórakoztató, de ugyanakkor érzéki játék, mivel ez már sokkal „gyakorlatiasabb”.  

A játék maga 3 zónából áll: Csábítás, Vágy és Hancúr. Minden zónában külön kategóriák vannak kártyákkal és rajtuk a feladatokkal.

A zónákon áthaladva pedig egyre forróbb, izgalmasabb, huncutabb feladatokat kell elvégezni ahhoz, hogy minél több örömet és élvezetet szerezhessenek a másiknak. És persze maguknak! Vagyis fokozaton válik pikánssá, de csak a játék legvégén szabad eljutni az orgazmusig. Mert aki előbb sül a játékban, az a vesztes és a szabályok értelmében 24 óráig azt kell tennie, amit csak a párja akar…

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL