SZÓRAKOZÁS

A 8 legtutibb erotikus társasjáték felnőtteknek - Ne legyetek szégyenlősek és lepjétek meg magatokat

Próbálkoztál sztriptízzel, gogo dance-el, tejszínhabbal, fehérneművel és még sok mással? Nagyon helyes, de ha úgy érzed, kezdesz kimerülni ötletügyileg, semmi gond! Szerezd be a 8 erotikus társasjáték egyikét és elhiheted, nem marad el a tűz, az élvezet, a játékosság, a szenvedély, de még a nevetés sem a hálóból!

{KEPGALERIA}

Érzékek Birodalma

Ez a játék már tömény erotika és komplett gyönyöröket kínál. Időre. Ugyanis adottak lesznek a feladatok, amiket időre kell egymással, egymáson elvégeznetek.  A kéjes feladatokhoz nem csak óra is jár, hanem vágyfokozó illatú masszázsolaj és a kis rúdvibrátor, ami tökéletessé teszi a meghitt és ugyanakkor vadító pillanatokat. A feladatok és párbajok segítségévével felébreszthetitek egymás 5 érzékszervét, amellyel akár életetek legszebb kéjélményét is átélhetitek!

A játékban van humor, gyengédség, finom érintések és egy vagon szenvedély. A cél az, hogy a feladatok teljesítése során minél több érzéki kupont gyűjts, hogy te lehess az Érzékek Birodalmának parancsolója! Mert akié a legtöbb kupon, az a nyertes és ő parancsolhat…

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL