SZÓRAKOZÁS

Ennyit változott az évek alatt ez a 9 híres mém-karakter!

Ha eleget szörfözöl a neten – pláne a közösségi oldalakon – akkor gyakran belefuthatsz különböző, poénos mémekbe. Ebből kiindulva pedig biztos észrevetted vannak olyanok, akik gyakran előbukkannak, ugyanis imádja őket az internet és vagy száz poént is el lehet lőni egyetlen mém-karakterrel. Kíváncsi arra, hogy kik ők valójában néznek ki manapság? Óriási változtak az évek alatt!

Mi az a mém?

A mém lehet egy módosított vagy eredeti formájában megőrzött kép vagy vicc, amit felkapott az internet. Például gyakori, hogy a képes mém általában ugyanaz, de el lehet sütni másik poénnal.
 

Disaster Girl

A Disaster Girl (Katasztrófa Lány) mára az egyik leggyakrabban használt mém lett. A képet Zoe édesapja, Dave készítette 2004-ben, mikor a helyi tűzoltócsapat épp bevetésen volt két háztömbnyire az otthonuktól, az észak-karolinai Mebane-ben. Lássuk be, sokunk arcára mosolyt csal a háttérben égő ház, valamint a gyerek kárörvendő, sátáni arckifejezése, mintha csak ő tehetne a történtekről. Legelőször a JPG Magazine jelentette meg Zoe Roth fotóját.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL