SZÓRAKOZÁS

Ennyit változott az évek alatt ez a 9 híres mém-karakter!

Ha eleget szörfözöl a neten – pláne a közösségi oldalakon – akkor gyakran belefuthatsz különböző, poénos mémekbe. Ebből kiindulva pedig biztos észrevetted vannak olyanok, akik gyakran előbukkannak, ugyanis imádja őket az internet és vagy száz poént is el lehet lőni egyetlen mém-karakterrel. Kíváncsi arra, hogy kik ők valójában néznek ki manapság? Óriási változtak az évek alatt!

Mi az a mém?

A mém lehet egy módosított vagy eredeti formájában megőrzött kép vagy vicc, amit felkapott az internet. Például gyakori, hogy a képes mém általában ugyanaz, de el lehet sütni másik poénnal.
 

Grumpy Cat

A Grumpy Cat, vagyis valódi nevén Tardar Sauce, óriási népszerűségre tett szert, miután több morcos arckifejezéséről készült képet küldött a gazdája testvére, Bryan 2012. szeptember a Redditnek. Gazdája, az arizonai Tabatha Bundesen elmondta, hogy háziállata folyamatosan morcos arckifejezését törpenövés okozta, mivel sajnos 2019. május 14. 7 évesen elhunyt húgyúti fertőzésben. A mém sikerét jelzi, hogy az első két évben kb. 25 milliárd forintot keresett vele a macska a gazdájának.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL