SZÓRAKOZÁS

Senki se feltételezte volna erről a 8 kemény legényről, hogy mentális problémákkal küzdenek

Bizonyos tekintetben mindenki küzd depresszióval, de jó esetben csak rövid ideig. Ez alól a híres emberek, sőt, a híres férfiak sem kivételek! Ugyanakkor ez a 8 férfi olyan bátor, hogy felvállalja annak a tényét, hogy szorongással, depresszióval, komoly mentális problémákkal küzdenek, illetve küzdöttek. Ettől nem lettek kevesebbek, hanem még nőttek is rajongóik szemében!

Ez a 8 híres férfi komoly mentális problémák miatt szenvedett, de sikeresen legyőzték őket. Ettől olyan inspirálóak:

Dwayne Johnson és a depresszióval való harc

Az egyik legjobban fizetett sztár azt állította, hogy votl idő, mikor iszonyatosan depressziós volt és olyankor rengeteget sírt is. Mindez több körülmény miatt történt. Korábban anyja öngyilkosságot próbált elkövetni előtte, és néhány hónap múlva kilakoltatták őket a házukból. "Elértem egy olyan pontot, ahol már semmit sem akartam. Folyamatosan csak sírtam." - mondta.

Évekkel később Dwane Johnson számos olyan sérülést szenvedett el, ami végetett vetett álmának, hogy profi labdarúgó legyen. A kanadai labdarúgó-bajnokság, aki szerződést kötött vele, szélnek eresztette. Rövidesen a barátnője is szakított vele. De segítséget kért és képes volt legyőzni a depressziót.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL