UTAZÁS

A 10 leghátborzongatóbb úti cél - szerintünk

Utazni, világot látni csodálatos érzés. Ám vannak olyan helyek, ahova csak a legbátrabbaknak, vagy legelszántabbaknak ajánlott ellátogatni. Ez a lista a 10 legrémisztőbb helyet mutatja be a Földön, melyeket az átlagember aligha ismerhet – legalábbis személyesen.

{KEPGALERIA}

A Machecoul Kastély - Franciaország

A kastély de Machecoul Gilles de Rais (1404-1440) otthona volt, a Breton királyé, aki Jeanne d’ Arc bajtársa, és Franciaország Marsallja volt, de leginkább sorozatgyilkos, aki rendszerint gyermekeket ölt. 1434-35 között visszavonult a katonai életből, beleásta magát az okkultizmusba és saját kompozíciójú extravagáns színpadi előadásokat gyártott. 1432 és 1433 tavasza között történt meg az első gyermekgyilkosság, és ezt még hasonló bűntények követték. Az elrabolt kisfiúkat megerőszakolta, átvágta torkukat és önkielégítést végzett a vérükben és belső szerveikben.

Az udvari iratok a kísérleteiről:
„Amikor a gyermekek már halottak voltak, megcsókolta őket, és akiknek a legszebb végtagjaik és fejük volt, feltartotta azokat a magasba, és sokáig csodálta őket. Testüket felvágta és felvidult a belső szervek láttán, gyakran, a gyermekek haldoklása közepette ráült a hasukra, és harsányan nevetett…”

Végül 1440. október 26-án végezték ki Nantes-ben. Az összes bűntény, amit elkövetett, a Machecoul Kastélyban történt, mely a mai napig fennmaradt (igaz, hogy csak romokban). Az áldozatok testét is azon a vidéken temették el.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL