UTAZÁS

Szemet gyönyörködtető képeken a világ 8 legnagyobb vízesése

A magasból zúduló vízesések látványa a világ egyik leginkább lenyűgöző természeti csodái. Lélegzetelállító, ahogy a víz a szikláknak csapódik, vagy hangosan zuhog alá. Valójában minden vízesés egyedülálló az eltérő magassága, a víz mennyisége és színe szerint. Íme, a világ 8 legnagyobb vízesése.

A listán szereplő minden vízesés a Földanya páratlan nagyszerűségének ábrázolása. Többezer méter magasról esnek alá, vagy káprázatos helyeken zúdulnak a sziklákra. Ezen helyek egy része kalandos túraútvonalakat, kempingeket és még sok mást kínál. Tarts velünk, és nézd meg a világ legnagyobb vízeséseit. Az alább látható praktikus lista csodálatos útmutatást jelent a következő vízesésekhez való következő utazáshoz.

Plitvicei Vízesések, Horvátország

A Plitvicei Vízesés Horvátországban található, a Plitvicei Nemzeti Parkban. A 16 összekapcsolódó vízesés népszerű turisztikai látványosságot jelent. Ez a világ egyik legszebb vízesésrendszere, mivel lenyűgöző kilátás nyílik a vízre. A legmagasabb vízesés 77 méterrel a föld felett van. Ez a vízesés évente több mint egymillió turistát vonz, különösen nyáron (júliustól szeptemberig). Tavasszal és ősszel érdemes ellátogatni, a varázslatos természet és a kisebb tömeg miatt.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL