ANGYALISKOLA

4 alkalom, amikor az őrangyalom megmentette az életemet

Az angyalok nemcsak akkor mentik meg az életünket, amikor meggyógyítanak vagy segítenek elkerülni egy balesetet. Számos más módon is megmentik az életünket, a lelkünket, és olykor nap, mint nap megteszik. Mert a boldog, egészséges és jó élethez szükség van többek között hitre és reményre is. Ez a négy történet jól példázza, hogyan mentik meg mindennapokban az életedet az angyalok!

Az angyalok mindig köztünk vannak. Nincs olyan munka, amely túl kicsi vagy nagy számukra. Legközelebb, amikor meghallod a szavukat, kövesd őket! Hidd el, soha nem hagynak el téged és nemcsak akkor tesznek óriási szolgálatot, mikor a fizikai testedet mentik meg, hanem akkor is, amikor a lelkedet:

Amikor elvesztettem a türelmemet

Mindannyiunkkal megtörténik - abban a pillanatban, amikor elérünk egy törési pontot. Több alkalommal is nagyon kevés volt a türelmem. Volt idő, amikor órákig bent ragadtam a forgalomban - a három és fél órás közúti utazásom hirtelen öt órává vált. Vagy mikor, amikor azt mondtam gyermekeimnek, hogy hagyják abba a vitát, és nem hallgattak rám. És ott volt, amikor azon is felzaklattam a magam, mert nem volt olyan elem, amit kerestem a boltban.

Valamilyen okból nem tudtam visszanyerni az önkontrollomat. De aztán mély lélegzetet vettem és beszéltem az őrangyalommal. Arra kértem, hogy adjon erőt nekem az érzelmi kihívásokkal teli idő átéléséhez. Nem tudom pontosan megmagyarázni a jelenlétét, amelyet időről időre éreztem, de azt hiszem, hogy az őrangyalom azokban a napokban erőt adott nekem. Egyszeriben megnyugodtam és megváltozott a gondolkodásmódom.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL