NAPI HOROSZKÓP - 2019. JANUARY 18.
VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 18.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Vízöntő! Igen változékony hangulatod van, és ez néha zavarba ejti környezetedet, barátaidat. Összpontosíts munkádra, teremts anyagi biztonságot, és erősítsd baráti kapcsolataidat. Néha engedd el magad, nevess a többiekkel.

HALAK (II. 19. - III. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Halak! Ez az időszak változatosnak ígérkezik. Tágul érdeklődési köröd, és az érdekeid, lehetőségeid is. Igyekezz új ismereteket, mélyebb szaktudást szerezni. Ám azért csendes pihenésre, elmélkedésre is szakíts időt.

KOS (III. 19. - IV. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Kos! Gondolataidat mindenekelőtt hosszú távú célok és a baráti együttlétek foglalkoztatják. A társaság most nagyon fontos neked. Jó érzés valamilyen összetartó csoporthoz, kompániához tartozni. Ez később is előnyödre válik.

BIKA (IV. 21. - V. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Bika! Figyelmedet a karrierügyek kötik most le. Arra törekszel, hogy ne halmozódjon fel több munkád, mint amennyit könnyedén el tudsz végezni. Értékes képességeid vannak, amiket ki kell használni most, amikor erőd teljében vagy.

IKREK (V. 21. - VI. 21.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Ikrek! Általában azokhoz az emberekhez vonzódsz és érzed velük jól magad, akik hasonló nézeteket vallanak, mint te. Így van ez most is. A szellemi ösztönzést fontosnak tartod, szeretsz olvasni, színházba, moziba járni.

RÁK (VI. 22. - VII. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Rák! Nagyra törő célokat dédelgetsz magadban. Pedig meglehetősen nehéz napok várnak rád. Előfordulhat, hogy súlyos érzelmi választás elé kerülsz. Hajlamos vagy a túlzásokra minden területen. Légy egy kicsit szerényebb.

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Oroszlán! A szellemi tevékenység, a kommunikáció kap különleges hangsúlyt ebben az időszakban. Mostanra kell időzíteni a fontos látogatásokat, telefonokat. Remekül érzed magad a bőrödben, igazi szerencsesorozatnak nézhetsz elébe.

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Szűz! Találj módot a testmozgásra, ha elveszettnek érzed magad ezen a szürke téli napon. Lehet ez akár séta is. Fontos, hogy felfrissüljön a vérkeringésed. A csillagok állása kedvező, elsősorban a magánéletben érhet meglepetés.

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Mérleg! Minden szempontból optimális ez a nap számodra. A magánéletedben a legjobban alakulnak a dolgok, mintha csak a mennyországban lennél. Ellenállhatatlan vagy, és talán még egy sorsdöntő találkozást sem lehet kizárni.

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Skorpió! Ez a nap végre az óhajaid szerint alakul. Vállalkozó szellemű vagy, és könnyen teremtesz kapcsolatokat. Ötleteid az első szóra meghallgatásra találnak. Különösen alkalmas időszak ez új tervek kovácsolására.

NYILAS (XI. 23. - XII. 21.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Nyilas! Változatlanul kedves, barátságos és segítőkész embernek tartjanak. A hét utolsó munkanapján mégis úgy érzed, fogytán az erőd. Nincs mese, pihenned kell! Magánéletedben azonban minden a vágyálmaid szerint alakul.

BAK (XII. 22. - I. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Bak! Kerüld azokat az embereket, akik ki akarják használni természetes kedvességedet. Keress életbölcsességet utazás vagy tanulás révén, de ne hanyagold el érzelmi szükségleteidet sem. Átmenetileg nyugodt szakaszban vagy.

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL