HIRDETÉS
2014. október 23. - Gyöngyi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. október 23. - Gyöngyi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hangolódj rá az őszre!
Hirdetés

Szex, szerelem

Korábbi cikkeink a rovatban »

Kolbászfesztivál - avagy mulatni megy a pasid

Kolbászfesztivál - szokás így hívni azt az eseményt, amikor sok férfi összeül egy szórakozóhelyen, vagy valamelyikük lakásán, és egy estén, sőt, akár egy hétvégén át múlatják az időt. Hogyan viszonyulunk ehhez? Hiszen nemcsak ahányfélék a (barát)nős pasik sztorijai az ilyen eseményeken, pont olyan sokféle a fogadtatás is a nem is mindig annyira békés otthoni fészekben.

tovább »

Többszörös orgazmus - pasiknál

Sokrétű szakirodalma van a nők többszörös orgazmusának. Az elmúlt évek nagy bejelentése azonban a férfiak többszörös orgazmusa volt. Nézzük, hogyan juttathatjuk fel kedvesünket a csúcsok csúcsára.

Gondolatok az elengedésről - Még akkor is, ha fáj

Ismerünk számos történetet lángoló szerelmekről, melyeket csúnya szakítások követtek. Az ilyen esetekben általában tudunk az egyik, vagy a másik féllel azonosulni, valakinek igazat adni. De mi történik akkor, ha az elválás nem dühvel telt, nem gyűlölködő, csak elkerülhetetlen és fájdalmas?

Szerelem 40 felett...

A párjukat elvesztett, vagy elvált férfiak és nők bolond szerelme talán nevetséges a 20-as korosztály számára, de a szerelem egyáltalán nem csak a fiatalok privilégiuma.

A pasihoz a saját nyelvén beszélj

Ki ne hallott volna már egymás közt beszélgető férfiakat, amikor épp azt tárgyalták, valamelyikük szíve hölgye hogyan és miként borult ki apróságokon? Magunkban szörnyülködtünk is talán az éppen sztorizó pasi érzéketlenségén. De valóban érzéketlen, és azért nem jutottak dűlőre, vagy a párja sem úgy állt neki a beszélgetésnek, ahogy kellett volna? Tényleg más nyelvet beszélnek a férfiak?

Kapcsolat nélküli kapcsolatok - Az egyetlen éjszaka és a viszony

Az egyéjszakás kalandokról és a viszonyokról keveset beszélünk mi, nők. Talán, mert rossz dolognak tartjuk őket, vagy azt gondoljuk, ezek csak a férfiak világába beilleszthető dolgok? Pedig nem így van. Vannak élethelyzetek, amikor egy kapcsolatra nincs kapacitásunk. Ennek leginkább érzelmi okai vannak. De mi is tulajdonképpen az egyéjszakás kaland, és mi a viszony? Hogyan kezeljük őket?

Elfojtott vágyak

Az első együttlétek alkalmával felfedezzük a másik testét, szép lassan „kitanuljuk”, mit szeret, mitől gerjed be, mi izgatja a legjobban és mi az, amit nem szeret a szexben. De mi van azokkal a dolgokkal, amelyek talán kicsit eltérnek a normálisnak nevezettől, a társadalmilag elfogadott szokásoktól és éppen ezért a partner még megemlíteni sem meri?

Konfliktuskezelés - Avagy ne beszélj így velem!

Bizonyos párok beszélgetését hallva azon kezdhetünk el gondolkodni: ez a két ember hogyan és miért tartozik össze, ha ilyen csúnyán, lekezelően, vagy durván beszél egymással, akár nyilvános helyen, társaságban is. Érdemes elgondolkodni, miért történik ilyesmi, és mit tehetünk, hogy velünk ne fordulhasson elő?

Önfeledt szex - Szabadítsd fel magad a gátlások alól!

Többektől hallom időről időre a panaszt, hogy nem tudják elengedni magukat az intim pillanatokban sem. Állandóan jár az agyuk valamin, s ez jócskán levesz még a jó szex értékéből is. Miért van ez, hogyan lehet megszüntetni, vagy legalábbis csökkenteni? A férfi a hibás, a nő, vagy mindketten? Most erre keresünk lehetséges válaszokat.

Szex - mindig?

Vannak a nagy ívű, romantikus kapcsolatoknak ősellenségei: egy időnként felbukkanó ex, a kompromisszumképtelenség, az egyik fél a másik által gyűlölt, lehetőleg minél szőrösebb háziállata, és még néhány más dolog, köztük a szexmentes időszakok, amik ezért, vagy azért, minden kapcsolatban elő-előfordulnak. Ám nem mindegy, miért, milyen gyakran, és hogyan is kezeljük.

Így viselkedj az első éjszaka után

Több nő is elköveti azt a hibát, hogy, miután megtörtént az első szerelmes éjszaka, azt gondolják, a pasi már az övék, „a meccset megnyerték”, és minden sínen van. Aztán időnként jön a koppanás, és az értetlenkedés, hogy a férfi miért csak hosszabb idő után telefonál? Lehet, hogy ő még nem érzi, hogy ezzel megszilárdították a kapcsolatot, és most már monogám szerelmi viszony van közöttük?

Kötelező haladási irány - Érdemes visszamenni, ha vége van?

Egy szakítás mindig nehéz, bármi miatt is születik meg a döntés. Mégsem véletlen, hogy sor kerül rá, így aztán ha később megingunk, érdemes átgondolni, hogy megéri-e a hátra arc.

Extrém önmegtartóztatás

A szexuális anorexia létező és hosszú ideje terápiát igénylő betegség, ennek ellenére nem túl régen kapta meg e találó elnevezést. Lényege a teljes önmegtartóztatás, a szexuális örömök teljes elutasítása és kizárása, akár házasságból vagy tartós kapcsolatból. Az önként vállalt éhezés nem új keletű dolog, sok párkapcsolatban van jelen, kimondva, vagy kimondatlanul.

Csináljuk hármasban?!

Sok kapcsolatban felmerül, hogy a szexuális élet színesítésére egy harmadik bevonása lehet a megoldás. Hogyan reagáljunk?

Féltékenység - a kapcsolat megrontója

Iszonyú szerencséje van azoknak, akik még nem érezték, vagy nem tapasztalták a zöldszemű szörny jelenlétét. Bár gyanítom, kevesen vannak ilyenek…

Minden napra egy afrodiziákum - 7 szerelmi vágyfokozó

Az afrodiziákum elnevezés Aphrodité görög szerelemistennő nevéből származik.
Az idők során rengeteg ételnek és italnak tulajdonítottak már vágyfokozó hatást, némelyikről azóta kiderült, hogy tévesen, de akad jócskán olyan zöldség, gyümölcs és fűszer, melyek hírneve és sikere töretlen a kísérletező szerelmesek körében.
Nézzünk hetet közülük, néhány egyszerű recepttel!

Újrakezdés - hányszor?

Van ovis szerelem, aztán kamaszkori lángolás, aztán jön a nagy Ő, de mi van utána? Egy válást, szakítást követő életkorszakban beköszönthet még a szerelem? Vagy már nem vagyunk képesek ilyen mély érzelmekre?


Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Üzen a szellemvilág - Ouija-tábla

Üzen a szellemvilág - Ouija-tábla

Hívják beszélő táblának vagy szellemtáblának, néhány helyen boszorkánytábla a neve. Angolszász elnevezése a quija vagy ouija. Arra használjuk, hogy kapcsolatba lépjünk a szellemekkel, vagy megjósoljuk segítségével a jövőt. A Ouija-tábla igen izgalmas tapasztalatokat nyújthat. Egyesek szerint kapu egy másik világba, és óva intenek a használatától.

Tovább »
Ősi szépségpraktikák

Ősi szépségpraktikák

A szépségápolás majdnem egyidős az emberiséggel. Már nagyon korán felfedezték, hogy milyen kencékkel, eszközökkel tehetik szebbé magukat a hölgyek. Ma már némelyik elég különösnek tűnik, de ezekre is szükség volt ahhoz, hogy fejlődhessen ez az iparág, és napjainkra a választék is nagyobb legyen.

Tovább »
Hátborzongató! Különös körülmények között elhunyt hírességek

Hátborzongató! Különös körülmények között elhunyt hírességek

Nagyon sok híresség halála körül maradtak nyitott kérdések, vagy olyan megmagyarázhatatlan dolgok övezték őket, amiket ép ésszel nehéz megmagyarázni. Ezekből gyűjtöttünk nektek most néhányat. Nem egyel már össze-esküvéselméletekben is találkozhattunk

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Mária Kata Judit Katalin Szilvia Zsolt 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép