bb
bb
2016. augusztus 31. - Erika, Bella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. augusztus 31. - Erika, Bella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Szex, szerelem

Korábbi cikkeink a rovatban »

5 jel, hogy a pasid egy energia vámpír

Sokszor ébredsz úgy a párod melletted, hogy szörnyen fáradt vagy? Csak vicc. Bár nem minden esetben. Mindenestre, ha úgy érzed, hogy a párod elnyom, csak magával törődik, sőt, ami még rosszabb, gyakran ébreszd benned bűntudatod és éri el, hogy rosszul érezd magad miatta, akkor ideje, hogy szöget üssél… bocsánat, üssön benned, hogy talán egy energia vámpír a kedvesed. Ebből az 5 jelből megtudhatod, hogy igazad van-e!

tovább »

Ezzel az 5 módszerrel könnyedén legyőzheted a bizonytalanságot a kapcsolatodban!

Teljesen természetes, ha valaki bizonytalan. Kezdetben. Ám hosszú távon már csak néha-néha merülhetne fel, különben azt jelzi, hogy gondok vannak, amit a párod okoz vagy te nem vagy képes bízni benne. Ha tudod, hogy a párod rászolgált, csak te vagy bizonytalan, akkor érdemes volna „kikezelned”, hogy ne nehezítse meg egyikőtök életét se. Ezzel az 5 módszerrel el is kezdheted a bizonytalanság kiküszöbölését…

10 jel, hogy egy idős lélek a kedvesed

Függetlenül attól mennyi idős a kedvesed, néha mégis olyan, mintha már egy öregember lenne? Olyan az életvitele, a bölcsessége és egy kicsit fura is? Bizonyosodj meg arról, hogy a párod egy idős lélek! Van 10 biztos jel, ami alapján felismerheted.

5 jel, hogy a párod személyisége mérgező rád nézve

A szerelem néha egészen megbolondítja az embert, és emiatt nem veszi észre párja hibáit, tetteit. Vagy a kényszerűség, a megszokás az, ami vakká teszi az egyik felet. Pedig van egy szint, aminek átlépése után komolyan káros lehet a másik fél személyisége, amibe akár tönkre is lehet menni. Nézd meg mi azaz 5 jel, amiből kiderül, hogy a párod személye mérgező rád nézve!

Íme 5 jel, hogy a partnered spirituális ember és egyedülálló tulajdonságokkal bír

Amúgy sejtetted már, de még nem vagy teljesen biztos benne? Úgy véled egy nem mindennapi férfi a te kedvesed, aki különleges tulajdonságok birtokában van? Van itt számodra 5 jel, ami segít eldönteni azt, hogy a párod valóban egy spirituálisan felvilágosult, bölcs ember, aki fantasztikus energiával, felfogással és tulajdonságokkal bír.

Egy spirituálisan bensőséges kapcsolat 5 árulkodó jele

Minden ember életében eljön az a pillanat, amikor szeretne valakit maga mellé, aki gyökeresen megváltoztatja az életét, és felrázza a megszokott világát. Azonban a másik felünket megtalálni legalább olyan nehéz, mintha tűt keresnénk a szénakazalban. Hogy miért? Mert egy spirituálisan bensőséges kapcsolathoz 2 olyan ember kell, aki már legyőzte a saját egóját!

5 jel, hogy jó apa lesz egyszer a párodból

A pároddal már tervezitek a gyermekáldást? Vagy legalábbis azon töprengtél, hogy akivel éppen együtt vagy, vajon jó apa lenne? Ha száz százalékosan nem is tudjuk ezt megválaszolni, de van néhány aprócska, pontosan 5 jel, amely arról árulkodik, hogy igen, jó apa lesz belőle, mikor beköszönt az a szép nap!

4 dolog, ami miatt a szakítás olyan, mintha a lelked egy darabja meghalna

Minden szakítás olyan egy kicsit, mintha meghalna benned valami, ám éppúgy hozzátartozik az élethez, mint a születés. A kezdet és a vég – minél fontosabb volt valaki a számodra, annál nehezebb az elengedése. Sokak életének középpontjában a párkapcsolat áll, ezért számukra a szakítás az egyik legfájdalmasabb tapasztalat, amit csak átélhetnek.

5 tipp, hogyan szakíts, avagy válj el a partneredtől barátságban

Sajnos nem minden kapcsolat menthető meg, hiába a partnerek között az igyekezet. Van, hogy az egyik már mindenképpen menni akar, vagy esetleg mind a ketten kifele kacsintgatnak a kapcsolatból. Hogyan lehet mégis úgy lezárni egy viszonyt, hogy ne okozzunk a másiknak komoly fájdalmakat, tartós lelki sérüléseket, esetleg anyagi veszteségeket? Íme, 5 tipp, amellyel elérheted, hogy nagyrészt barátságban váljatok el.

Mi a különbség a lelki társ és az élettárs között? - Ebből a 4 tényből megtudhatod!

A szerelem az szerelem, a barátság az barátság. Attól eltekintve, hogy maga a kapcsolat a minősége fontos, különbséget lehet tenni aszerint, hogy lelki társi vagy élettársi a kapcsolat. Ugyanis van némi, jól elkülöníthető különbség a kettő között, ami által te is tudatosabban állhatsz a kapcsolatodhoz! Ha szeretnéd megkülönböztetni a kapcsolataidat, akkor cikkünkből megtudhatod mi az a 4 dolog, ami eltér a két féle viszony között.

Ezt az 5 dolgot mindennap megteszi együtt egy pár

Azért biztos vannak sejtéseid, de csak furdal a kíváncsiság, vajon mégis mi lehet az az 5 dolog, amit minden egészséges, normális, egymást szerető pár megtesz együtt mindennap? Vagy azt hiszed tudod? Ne légy benne olyan biztos... 

Vajon jó ember a párod? - Ebből a 7 jelből megtudhatod

Lehet, hogy együtt vagytok már egy ideje, de többször is felmerült benned a kérdés, hogy vajon a jó, a számodra megfelelő partnerrel vagy együtt? Ez teljesen természetes, hiszen mindenki szeretne biztosra menni, amennyire csak lehetséges. Segítünk abban, miként győződhetnél meg arról, hogy mondhatni a tökéletes férfival vagy kapcsolatban. Segít ez a 7 jel…

A szerelem 5 mérföldköve - Járd végig a harmóniához vezető utat!

Mindenki vágyik a harmóniára, a meleg otthonra, a szerelemre az Igazi társ oldalán. És való igaz, hogy néha elbizonytalanodunk, mert sehogyan sem találjuk a boldogsághoz vezető utat. Ilyenkor lehet segítségünkre az ősi tan: a feng shui.

9 dolog, amivel növelheted a libidódat

Nők és férfiak különbözőek a libidó terén is, ugyanakkor soha nem árt, ha tudod, mivel növelheted azt. Mutatunk 9 dolgot, amivel növelhető a nemi vágy, és azt is megtudod, hogyan kezdj el élvezni egy egészségesebb, tartalmasabb szexuális életet a partnereddel.

5 jel, ami szerint kifele kacsintgatsz a párkapcsolatodból

Ha egy párkapcsolat nem működik, ha az egyik fél boldogtalan és már múlóban a szerelem, akkor egy idő után bizony elkezd kifele kacsintgatni. Nem feltétlenül azért, hogy megcsalja a párját, de benne van a pakliban, hogy már keresi a következőt, akivel rögtön viszonyt kezdhet. Vajon a te kapcsolatod már itt tart, hogy a következőt keresed? Ebből az 5 jelből kiderül!

Ezzel az 5 tippel sikeresen legyőzheted a féltékenységet!

Mindenki lehet féltékeny. Nincs azzal semmi baj. Talán picikét kell is, hogy motiváltabbak legyünk. A féltékenység akkor lesz súlyos, amikor már nem látunk a zöldszínű méregtől. Amikor már nem csak magunkat kínozzuk az örökös becsmérlésekkel, de akár párunkat is stresszeljük a szeszélyes, kérdőre vonó, örökké elégedetlen természetünkkel. Ez az 5 tipp segíteni fog abban, hogy legyőzd a féltékenységet!

6 jel, hogy egy pocsék kapcsolatban élsz

Úgy érzed, fel tudod mérni azt, ha rossz kapcsolatban élsz? Be tudod látni a kapcsolatod tökéletlenségét? Vagy az a fajta vagy, akinek a szemében minden csupa rózsaszínköd? Ha kétségeid vannak a kapcsolatod sikerességét, boldogságát illetően, itt van 6 jel, ami biztosan segít eldönteni, hogy pocsék kapcsolatban élsz-e!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 egyszerű, talpraesett megoldás a durva emberekkel szemben

5 egyszerű, talpraesett megoldás a durva emberekkel szemben

Biztos előfordult már veled is, hogy akarva-akaratlanul belefutottál durva, goromba emberekbe, akiket alig lehetett levakarni és csak kellemetlen élményt okozotak, ami rányomta a bélyegét az egész napodra. Hogy ne történhessen ilyen legközelebb, itt van 5 egyszerű, de rendkívül talpraesett megoldás, mi a teendő az ilyen emberekkel szemben!

Tovább »
Melyek az erős és melyek a gyenge pontjaid? Rajzos tesztünkből kiderül!

Melyek az erős és melyek a gyenge pontjaid? Rajzos tesztünkből kiderül!

Nyilván nem árulunk el újdonságot azzal, hogy nemcsak az írásod, de a rajzaid is árulkodnak a személyiségedről. Ha erre azt feleled, hogy nem vagy egy nagy tehetség e téren, és különben sem szoktál rajzolgatni, megnyugtatunk: villámgyors és roppant egyszerű dolgod lesz.

Tovább »
4 kedvenc sorozatunk - Az elvarázsolt erdőtől a Lila akác közig

4 kedvenc sorozatunk - Az elvarázsolt erdőtől a Lila akác közig

Nehéz kiemelni csupán néhányat a legjobbak közül, hiszen napjainkban már szinte megszámlálhatatlan mennyiségű sorozat közül választhatunk, a legkülönbözőbb témákban. Az alábbi négy sorozat is különbözik témájában, a célközönség viszont hasonló. Mindegyik főként nőknek szól, a nőket célozza meg más-más szempontok alapján. Garantáltan mindenki megtalálja a kedvére valót!

Tovább »

Kalkulátor

Vitaminok és ásványi anyagok kalendáriuma

A szervezet egészségének megtartásához rengeteg vitaminra és ásványi anyagra van szükség. Ha valamiből hiányállapot lép fel, azt igencsak megérezzük. Válaszd ki, milyen problémáid vannak, és gondolkozz el, hátha hiánybetegséged van.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Csapocska Mónika

Érzelmi Felszabadítás terapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Csapocska Mónika

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép
bb