2016. szeptember 26. - Jusztina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. szeptember 26. - Jusztina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Szex, szerelem

Korábbi cikkeink a rovatban »

5 nyilvánvaló jel, hogy megtaláltad életed szerelmét és nem kell tovább keresned

Honnan tudhatod, hogy megtaláltad az igazit? Mert szerelmes vagy belé? Vagy mert ő azt mondja, hogy te vagy neki az igazi? Mi a biztosíték arra, hogy tényleg őt rendelte el neked a sors? Biztosíték sosincs semmire, de szabad akarat és megérzések vannak. Támaszkodj erre az 5 jelre, amely segít neked megbizonyosodni arról, hogy valóban meglelted életed szerelmét!

tovább »

8 kérdés, ami választ ad arra, hogy jó vagy-e az ágyban

Mi az első gondolatod egy forró éjszaka után? Valószínűleg az, hogy mit gondol rólad a partnered. Lássuk, milyen előítéletek gátolhatják vágyaidat, és hogyan élhetsz át partnereddel valódi extázist…

4 elengedhetetlen dolog a feltétel nélküli szerelemhez

A legjobb párkapcsolat titka, hogy mindig csak annyit várjunk el a másiktól, amennyit magunk is képesek vagyunk adni. Fontos, hogy ne próbáljunk alámenni a párunknak, vagy felülkerekedni rajta. Fogadjuk el egymást olyannak, amilyennek vagyunk, mert ha mindig találunk a másikon változtatnivalót, akkor nem a másik embert kell lecserélni, ahogy azt tesszük, hanem az elvárásainkat kell kicserélni.

Sosem találod meg az igaz szerelmet, ameddig nem fogadod el ezt az 5 dolgot

Nem olyan nehéz megtalálni az igaz szerelmet, mint azt napjainkban hisszük. De az biztos, hogy van egy s más feltétel hozzá, amelynek teljesülnie kell ahhoz, hogy megszülessen. Nem csak azon múlik lelki társak lesztek-e, mennyi a közös pont bennetek, mennyire hasonlítotok, hanem olyan dolgoknak is létre kell jönniük, amelyről azt hinnéd magától értetődő, pedig nem az. Íme 5 dolog, amit el kell fogadnod ahhoz, hogy rád találjon az igaz szerelem!

5 nyilvánvaló ok, ami megmérgezheti a kapcsolatodat

Talán sejted is, tudod is mik lehetnek azok, de ha nem vagy biztos bennük olvasd el a cikkben szereplő 5 nyilvánvaló tényezőt, ami nem csak megmérgezheti, de haza is vághatja a kapcsolatodat. Így tutira kizárhatod, illetve megakadályozhatod ezeket a problémaforrásokat! 

5 gyakorlat önmagaddal, ha egy csodás párkapcsolatra vágysz

Egyedül vagy, és jó lenne már megízlelni a szerelem, a valakihez tartozás érzését? Társat szeretnél? Először önmagadat kell felkészítened, hogy aztán besétálhasson az életedbe a Nagy Ő. Ez az 5 gyakorlat segít abban, hogyan lehetsz vonzó igazán, belülről is.

Egy normális kapcsolatban ez a 4 féle viselkedés nem elfogadható

Bár egy kapcsolatnak nagyon sokat kell kibírnia és gyakran kell bizonyítanunk a másik fél iránti szerelmünket, mégis vannak dolgok, amiket egyszerűen egy normális kapcsolatban nem lehet tolerálni. Igen, tudnunk kell megbocsátani, de vannak bizonyos dolgok, amiket nem lehetséges vagy legalábbis nem egymás után többször is. De vajon mi ez a 4 dolog, amitől minden tisztességes, őszinte és valódi szerelmes kapcsolatot meg kell menteni?

5 jel, hogy a pasid egy energia vámpír

Sokszor ébredsz úgy a párod melletted, hogy szörnyen fáradt vagy? Csak vicc. Bár nem minden esetben. Mindenestre, ha úgy érzed, hogy a párod elnyom, csak magával törődik, sőt, ami még rosszabb, gyakran ébreszd benned bűntudatod és éri el, hogy rosszul érezd magad miatta, akkor ideje, hogy szöget üssél… bocsánat, üssön benned, hogy talán egy energia vámpír a kedvesed. Ebből az 5 jelből megtudhatod, hogy igazad van-e!

Mi a különbség a lelki társ és az élettárs között? - Ebből a 4 tényből megtudhatod!

A szerelem az szerelem, a barátság az barátság. Attól eltekintve, hogy maga a kapcsolat a minősége fontos, különbséget lehet tenni aszerint, hogy lelki társi vagy élettársi a kapcsolat. Ugyanis van némi, jól elkülöníthető különbség a kettő között, ami által te is tudatosabban állhatsz a kapcsolatodhoz! Ha szeretnéd megkülönböztetni a kapcsolataidat, akkor cikkünkből megtudhatod mi az a 4 dolog, ami eltér a két féle viszony között.

5 jel, hogy egy spirituálisan intim kapcsolatban élsz

Egy spirituálisan intim kapcsolat össze sem hasonlítható más kapcsolatokkal. Ez egy olyan bensőséges, tiszta és mély kapcsolat, amit meg kell tapasztalni ahhoz, hogy megérthesd azt. Bár az ikerláng és a lelki társi kapcsolatok hasonlítanak hozzá, - sőt, sokszor ez rájuk jellemző - de egyik megléte sem feltétele egy spirituálisan intim kapcsolatnak. Íme 5 jel, amelyből megtudhatod, hogy te ilyen kapcsolatban élsz-e!

Az internetes társkeresés előnyei és hátrányai

Sokan kacérkodnak a gondolattal, hogy kipróbálják az internetes társkeresést. Ennek az ismerkedési formának a legnagyobb előnye talán az, hogy ugyanannyi idő alatt sokkal több embert megismerhetünk, mint amennyire a személyes találkozás lehetőséget ad és ez nekünk, a 21. század elfoglalt embereinek nagyon praktikus megoldás lehet.

Ha e közül az 5 dolog közül bármelyik is igaz a partneredre, sosem szabad elengedned!

Szeressen. Legyen hűséges. Legyen őszinte és becsületes. Ezek az alapok és vagy még számtalan jelzővel lehetne illetni azt a partnert, akit feltétlenül érdemes megtartani, aki mondhatni a tökéletes lehet. De mi van még ezeken kívül, amik talán csekélyebbnek tűnhetnek, pedig nem kevésbé fontosak egy jó párkapcsolathoz. Mi hát az az 5 dolog, ami, ha igaz a párodra, akkor sosem szabad elengedned?

A leggyakoribb pasi-álarcok

Minden ember visel valamilyen maszkot magán, ami persze nem igazi álarc, csupán személyiségünk olyan oldala, amit szívesebben mutatunk a külvilág felé. Nos, a férfiaknak is van álarcuk, és persze hasonló célt szolgál. Nézzük, milyen maszkokat visel az erősebbik nem.

Mitől lesz melege a pasinak és mitől rázza ki a hideg?

Ha tetszik, ha nem, egy szexi fehérnemű lázba hozza az erősebbik nemet, a szőrős láb látványától viszont kirázza a hideg. Leltárunkból most megtudod, mitől másznak a falra a gyönyörűségtől, és mi az, ami teljesen lehűti a férfiakat.

5 ok, amiért az intelligens emberek nehezebben találják meg a szerelmet

Miért van az, hogy az intelligens emberek sokkal nehezebben találják meg a szerelmet? Ennyivel másabbak volnának, mint a kicsit egyszerűbb, átlagos emberek? De ha te is egy ilyen fokozottan intelligens ember vagy, sőt, netalántán egy agytröszt, akár egy számítógépguru, egy sok diplomás okos egyén, akkor sejted mi lehet azaz 5 ok, amiért te nehezebben találod meg a szerelmet!

Ezzel az 5 módszerrel könnyedén legyőzheted a bizonytalanságot a kapcsolatodban!

Teljesen természetes, ha valaki bizonytalan. Kezdetben. Ám hosszú távon már csak néha-néha merülhetne fel, különben azt jelzi, hogy gondok vannak, amit a párod okoz vagy te nem vagy képes bízni benne. Ha tudod, hogy a párod rászolgált, csak te vagy bizonytalan, akkor érdemes volna „kikezelned”, hogy ne nehezítse meg egyikőtök életét se. Ezzel az 5 módszerrel el is kezdheted a bizonytalanság kiküszöbölését…

10 jel, hogy egy idős lélek a kedvesed

Függetlenül attól mennyi idős a kedvesed, néha mégis olyan, mintha már egy öregember lenne? Olyan az életvitele, a bölcsessége és egy kicsit fura is? Bizonyosodj meg arról, hogy a párod egy idős lélek! Van 10 biztos jel, ami alapján felismerheted.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ez történik, ha szex előtt édességet eszel

Ez történik, ha szex előtt édességet eszel

Szex előtt egy kis sütemény? Valami édességre vágysz, hogy a hálószobában is megédesítsd az intim perceket? Vigyázz! A cukor nem tesz jót a nemi hormonoknak. Nézd meg, mi történik, ha édességet eszel a szerelmi játék előtt, akár csak egy teasüteményt is.

Tovább »
3 egyszerű ok, amiért az erős jellemek vonzzák a bonyolult kapcsolatokat

3 egyszerű ok, amiért az erős jellemek vonzzák a bonyolult kapcsolatokat

Voltál már úgy, hogy mindig valamilyen bonyolult kapcsolatban találtad magadat? Talán éppen azért, mert erős személyiséggel vagy megáldva. De hogy függ ez össze azzal, hogy mindig bonyolult kapcsolatokba keveredsz, legyen szó barátiról vagy szerelmiről? Ez a 3 egyszerű ok megválaszolja neked!

Tovább »
Éjszaka-Teszt - Az Univerzum üzenete a személyiségedről

Éjszaka-Teszt - Az Univerzum üzenete a személyiségedről

Hunyd be a szemed, és képzelj el egy csodás éjszakai jelenetet. Mit látsz? Netán a csillagos égboltból kiolvasható Göncölszekeret? Az alvó virágokat egy csodálatos éjszakai réten? Netán a Holdat, ahogy szelíden mosolyog rád? Bármi is jelenik meg lelki szemeid előtt, tudd, hogy nagyon sokat elárul rólad, az Univerzum pedig ennek megfelelően lát el jó tanácsokkal.

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép