2015. augusztus 01. - Boglárka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. augusztus 01. - Boglárka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Szex, szerelem

Korábbi cikkeink a rovatban »

A szerelem lépcsőfokai

Az egyik leginkább meg nem értett jelenség a szerelem. Nem vagyunk tisztában a szükségszerű nehézségeivel, ami igazolja azt is, hogy életünk talán legnehezebb kérdésében milyen nehezen tudunk dönteni. Ha valaki szomjas, iszik. Ha valaki éhes, eszik. Ugyanilyen igény a valakihez tartozás is. És miért ne?

tovább »

A történelem leghíresebb megcsalásai - Salgótarjántól a Fehér Házig

Az emberekbe genetikailag bele van kódolva a hűtlenség, állítja több kutatás is. Az őskorban például még egyáltalán nem volt jellemző a monogám emberi kapcsolat. Bár később erkölcsi törvénnyé tették a hűséget. A Viszony.hu összeállított egy toplistát a 10 legismertebb hűtlenkedőről, amiben hazai celebritásokon túl több amerikai színész, valamint elnök is megtalálható.

Alakíts ki saját szerelmi fészket - így lesz tökéletes a szex

Tény, hogy a konyhában is le lehet rendezni egy gyors numerát, ám a többség a hálószobát választja a szerelmi együttléthez. Ha viszont megvizsgáljuk a hálószobánkat, rádöbbenhetünk, hogy legfeljebb aludni támad kedve az embernek, és nem szeretkezni. Némi bátorsággal és érzékkel azonban a hetedik mennyországban érezhetjük magunkat kedvesünkkel.

Milyen szerető vagy? - Teszt

No persze a férfi visszajelzése rá a garancia – gondolod. De valaha feltetted már magadnak a kérdést, hogy tényleg jó vagy-e az ágyban? Tesztünk segítségével most fényt deríthetsz arra milyen is vagy valójában a paplan alatt!

Top 4 első randis helyszín a nyárra

Itt a nyár. Ennek velejárója a szabad élet, a pihenés, a barátokkal töltött idő, a nyaralás, és a strandolás. Ezeken felül pedig az egyik legjobb dolog ebben az évszakban a nyári randevúk, románcok. Ideális randevú helyszínek tárháza áll rendelkezésünkre a jó időnek, és hosszabb napszakoknak köszönhetően. Íme, néhány ideális hely, ahol jobban egymásba bonyolódhattok.

Távkapcsolat - Mit tanulhatsz belőle?

A távkapcsolatnak negatív és pozitív hatásai is vannak a fejlődésünkre. Sokat tanulhatunk belőle, és a lelkünk is sokat fejlődhet általa. A sok pozitívuma mellett azért kihangsúlyoznám, hogy nem erre a formátumra kell berendezkednünk, hisz, mégis az a legjobb, ha nap, mint nap találkozunk szeretett párunkkal.

Mi jár a párod fejében a kapcsolatotokat illetően? - Teszt

Teljesen nyilvánvaló, hogy a kapcsolatotok egy csodálatos játék közted és a partnered között? Te vagy az egyetlene, más nőre még csak rá sem néz? Töltsd ki ezt a tesztet, és megtudod, mire gondol a párod!

Viszont szeret a szerelmed? - Teszt

Összetalálkoztatok, egy pillantás is elég volt, és te máris a fellegekben jársz. De vajon ő is így gondolkodik? Képes-e szerelmed tárgya viszonozni az érzelmeidet, vagy elveszett ügy? Rövid tesztünk tükröt tart eléd.

Túl vagy már az exeden? - Teszt

Még mindig kísérti a szívedet az elmúlt kapcsolat? Úgy érzed, nem találod a helyedet, sem testben, sem lélekben nem vagy önmagad? Netán készen állsz már az új kezdésre? Töltsd ki rövid tesztünket, és máris kiderül.

Szerető vagy lelkitárs? - Teszt

Az, hogy milyen vagy kedveseddel az ágyban, sok mindent elárul a kapcsolatról, és ez fordítva is így van. Romantikusan vagy szenvedélyesen szeretkezel? Az alábbi tesztből minden kiderül, ha őszintén válaszolsz a kérdésekre.

Amikor elmúlik a varázs

Az első szemkontaktus. Az első randi, csók, éjszaka. Az első pár hónap, amikor kiteljesedik a szenvedély. Az első évek, a másik megismerése, a heves veszekedések és forró kibékülések időszaka. Aztán elmúlik a varázs. De akkor mi marad?

A zöld szemű szörny - Vajon kit féltesz ilyenkor?

Amikor felüti a fejét a zöldszemű szörny, vagyis a féltékenység, akkor valójában kit is féltünk igazán? Mért leszünk ingerlékenyek és mért támadunk a párunkra? Van e egyáltalán okunk az ilyesfajta viselkedésre?

Vissza kell hozni a tüzet a hálószobádba? - Teszt

Szeretkezéseitek alkalmával csökkent a szenvedély, netán teljesen eltűnt az intenzitás? Vagy minden olyan, mint az elején volt? Töltsd ki a tesztet és megtudod, vissza kell-e hozni a tüzet a hálószobádba!

Milyen vagy az ágyban? - Hajszíned elárulja!

Akár természetes, akár festett, hajunk színe nagyon sokat mesél rólunk. Ahogy a szemszín, ez is a tükre lehet a személyiségünknek. Na de mi a helyzet a párkapcsolatbeli dolgokkal? Milyen az attitűdöd, mire vágysz igazán, mi az, amit te tudsz nyújtani a párodnak? Most megtudhatod, mi jellemez téged az ágyban - mindezt a hajszíned alapján.

Hogyan csókolsz? - Teszt

Amikor csókolóztok, kedvesed elolvad a gyönyörtől, vagy pont az ellenkezője történik? Tanítómester vagy, esetleg neked van szükséged még tanulásra az intim perceket illetően? Töltsd ki a teszted és máris okosabb leszel!

Szakítás - Meddig érdemes várni a végszó kimondásával?

Egy párkapcsolatból kilépni mindig nehéz – szinte elképzelhetetlennek tűnik kimondani az egykor virágzó szerelemre hogy vége, egy bizonyos epizódig. Ám van az a pont, ahonnan sajnos visszafordíthatatlan károkat szenved a kapcsolat. Ismerjük fel időben a jeleket, amennyiben erre felé haladunk.

Kapcsolatodat a Sors határozza meg? - Teszt

Együtt maradtok, vagy lesz egy csúnya szakítás, ami csak idő kérdése? Tudatosan irányítod saját párkapcsolatodat, vagy hagyod, hogy vigyen az ár, és inkább a Sorsra bízod annak alakulását? Rövid tesztünkből minden kiderül.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik hálószobastílus illik a legjobban hozzád? Teszt

Melyik hálószobastílus illik a legjobban hozzád? Teszt

Hálószobád, éppúgy, mint otthonod többi részét, több funkciónak megfelelően alakíthatod ki. Ami lássuk be, a mostani átlag lakásméreteknél nem elhanyagolható szempont. De tudjuk, hogy a döntés mindig nehéz, éppen ezért segítünk benne!

Tovább »
Az internetes társkeresés előnyei és hátrányai

Az internetes társkeresés előnyei és hátrányai

Sokan kacérkodnak a gondolattal, hogy kipróbálják az internetes társkeresést. Ennek az ismerkedési formának a legnagyobb előnye talán az, hogy ugyanannyi idő alatt sokkal több embert megismerhetünk, mint amennyire a személyes találkozás lehetőséget ad és ez nekünk, a 21. század elfoglalt embereinek nagyon praktikus megoldás lehet.

Tovább »
Ne csak napozz, hidratálj is!

Ne csak napozz, hidratálj is!

Kedvenc évszakunk a nyár! Bőrünket simogatja a napsugár, hűsíti a lágy szellő, nyaralás közben akár a tenger hullámai is. De azt is mindannyian tapasztaljuk, hogy ezek a csodás élmények otthagyják nyomukat a bőrünkön is! Tippjeinkkel otthon, vagy akár már a szállodaszobában regenerálhatod a kiszáradt bőrt, és pótolhatod a vízveszteséget!

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kiss Katalin

Családfelállító

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kiss Katalin

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép