2016. július 26. - Anna, Anikó
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. július 26. - Anna, Anikó
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Szex, szerelem

Korábbi cikkeink a rovatban »

6 jel, hogy egy pocsék kapcsolatban élsz

Úgy érzed, fel tudod mérni azt, ha rossz kapcsolatban élsz? Be tudod látni a kapcsolatod tökéletlenségét? Vagy az a fajta vagy, akinek a szemében minden csupa rózsaszínköd? Ha kétségeid vannak a kapcsolatod sikerességét, boldogságát illetően, itt van 6 jel, ami biztosan segít eldönteni, hogy pocsék kapcsolatban élsz-e!

tovább »

6 titok, amelyet elengedhetetlen megfejteni, ha szép kapcsolatra vágysz

A kapcsolatok szebbé varázsolják az életedet, hiszen egy másik emberhez való kötödés kétségtelenül az élet legszebb megtapasztalásai közé tartozik. A kapcsolatokon belül azonban, ahogyan az élet más területein is, elkerülhetetlen a változás. Minden bizonnyal kevés olyan ember van, aki egész életén át megmaradt volna egy adott partner, vagy akár az első szerelem mellett.

5 illúzió a kapcsolatban, amik megakadályoznak a teljes szerelem megélésében

A mai emberek egyszerre félnek tőlük és ringatják mégis magukat illúzióba. Hiszen egyetlen normális ember sem szeretné becsapni magát, de akkor mégis miért tesszük? Mert félünk a valóságtól, ami szürke, unalmas, kudarccal és sikertelenséggel lehet tele. Akárcsak a szerelem. Márpedig ha tényleg valódi és boldog szerelemre vágysz, le kell állítanod ezt az 5 illúziót ahhoz, hogy kiteljesedhess benne!

5 dolog, amit nem árt tudnod akkor, ha a partnered mindent túlgondolkodik

Úgy vetted észre, hogy a párod szeret mindent túlagyalni? Részletekig menően és szörnyen aprólékosan gondol át mindent? Akkor van itt számodra 5 kis intelem, amit érdemes betartanod vele szemben, ha gördülékeny párkapcsolatra vágysz!

8 dolog, amit a szerelmi életed tudatni akar veled

Mindennapi rohanás, felvett szokások, inspirációhiány, kellemetlenség – csak néhány tényező azok közül, amelyek gátolnak abban, hogy megfelelően megoszthasd érzéseidet és értékeld azt az embert, aki a legfontosabb számodra. Mutatunk 8 dolgot, amit a szerelmi életed szeretne tudatni veled.

10 lépcső, amelyen minden szerelmes nőnek végig kell mennie

A találkozástól az esetleges búcsúig bizony harcokkal van kikövezve az út. Ezen az úton azonban mindenkinek végig kell mennie. A szerelem tényleg egy harc, mely izgató, ugyanakkor rémisztő is. Ha nem szeretnél letérni a helyes útról, akkor kövesd útmutatónkat.

5 jel, hogy titeket a pároddal egymásnak szánt a sors

Mindenki ezt akarja, mindenki erre áhítozik, egy jelre az Úristentől vagy valakitől, amely közli vele, hogy őt a párjával egymásnak szánták és nincs is oka soha többé aggódni. Ki ne vágyna sírig tartó boldogságra és egy kis megerősítésre, hogy jó úton jár? Tessék, van itt számodra 5 jel, amiből kiderül hogy titeket is a pároddal egymásnak szánt-e a sors!

5 nyilvánvaló jel, hogy egy lelkileg terrorista kapcsolatban élsz

Nem csak fizikai erőszakkal lehet valakit bántani. Néha a szavak, a goromba megmozdulások az irányodba vagy a környezeted felé, éppen elég bántóak tudnak lenni. Neked vajon feltűnne, ha ilyen lelket meggyötrő kapcsolatban élnél? Íme, 5 nyilvánvaló jel, ami megmondja, hogy lelkileg terrorista kapcsolatban élsz!

Ezt az 5 dolgot sosem kell eltűrnöd egy kapcsolatban!

Tiszteletlenség. Hűtlenség. Megalázás. Erőszak. Ezek is olyan dolgok, amiket nem kell eltűrnöd egy kapcsolatban. Ha szóvá teszed és a párod képes változtatni rajta, akkor nagy szerencséd van és megmenekülhet a kapcsolat. De ha nem… akkor jobb elengedni! Íme, még 5 olyan dolog, amit a legkevésbé sem kell eltűrnöd a kapcsolatodban!

5 jel, hogy a párod egy totálisan önző ember

Mindig magának akarja a figyelmet. Mindennek róla kell szólnia. Ő a Nap és neked körülötte kell forognod. Számos jellemzője van a párkapcsolatot megkeserítő önző embernek. Van itt számodra 5 jel, amiből eltudod dönteni, hogy a párod egy önző ember és ha bebizonyosodik róla, hogy az, mindenképpen érdemes elgondolkodnod azon, hogy hosszú távon neked erre van-e szükséged…

5 gyakori ok, miért szakítanak azok, akik egyébként szeretik egymást

Tetszik vagy sem, néha kevés a szerelem. Van, amikor kicsivel több kell ahhoz, hogy két embert összetartson. Márpedig vannak olyan szarvashibák, amelyek még az igazán szerelmes feleket is képesek szétválasztani. Ha időben észrevesszük ezeket, szerencsére még lehet rajtuk változtatni. Éppen ezért megosztjuk veletek, mi az az 5 gyakori indok, ami miatt szakíthatnak az egyébként szerelmes párok.

4 jel, amely szerint a párod már nem szerelmes beléd

Az a sanda gyanúd támadt, hogy a párod már nem szerelmes beléd? Másként viselkedik veled, elhidegült? Ha nem mersz pusztán a női megérzéseidre hagyatkozni, akkor van itt számodra 4 jel, amelyből egész biztosan kiderül, hogy szerelmes-e még beléd a párod vagy sem!

Íme, a válasz arra, miért csukod be a szemedet csókolózás közben!

Elgondolkoztál már azon, hogy vajon miért csukod be a szemedet csókolózás közben? Persze az is egy opció lehet, hogy mást képzelj oda. De ha nem azért, hogy egy híres színészt vagy focistát képzelj a párod helyébe, akkor mit gondolsz, mi más okod lehet rá? Úgy élvezetesebb vagy nem szúrja ki véletlenül a szemedet a párod orra? Ne töprengj tovább, inkább eláruljuk neked!

3 jel, hogy szerelmes vagy, de ez nem az Igazi szerelem

Szerelmes vagy. Oké. De honnan tudhatod, hogy úgy Isten igazán az vagy, nem pedig egy fellángolásról vagy egy magadnak bebeszélt érzésről van szó? Az ember bizony nagymértékben képes önmagát is lóvá tenni, nemhogy másokat. Itt van 3 jel, ami segíthet kideríteni azt, hogy tényleg, igazán szerelmes vagy-e!

5 ciki gesztus, amit a férfiak romantikusnak hisznek, mi viszont irtózunk tőle

Mi, nők minden bizonnyal egy megfejthetetlen talány vagyunk az erősebbik nem számára. Ellentmondásosak, szeszélyesek, állandóan az „igen” és „nem” között lebegünk, és ez félrevezető lehet a szemükben. De ez indokolná az udvarlás óriási hibáit? Íme, 5 dolog, ami azt bizonyítja, hogy a romantikáról való képzeletük mennyire távol áll a nőkétől.

7 kis titok, amivel elérheted, hogy a kapcsolatod örökre szóljon

Mindenki sírig tartó, holtodiglan kapcsolatra vágyik. Se mágia, se tökéletes recept nem létezik hozzá, ellenben van 7 kis titok, ami nagymértékben segíthet elérni, hogy elérd a vágyadat, vagyis egy hosszú távú, boldogsággal teli kapcsolatot.

3 fontos életlecke, amit minden szinglinek meg kell tanulnia

Az első és legfontosabb: a szingliség nem betegség, büntetés, de még csak nem is egy szégyellni való állapot. Igen, egy állapot. Tele számos lehetőséggel. Ha esetleg a kétségbeesett szinglik táborába tartozol, van itt számodra 3 fontos életlecke, ami segít megérteni és átvészelni ezt az időszakot!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ösvény-teszt - Merre vezet az életutad?

Ösvény-teszt - Merre vezet az életutad?

Akár álmodban, akár ébren, rengeteg fantasztikus kalandot élhetsz meg, anélkül, hogy számítanál rá. Léteznek rögös utak, és simák, gyakran megyünk emelkedőn, és sokszor jöhet egy váratlan lejtő, amely előtárja a félelmeinket és szükségleteinket. Ez a pszichológiai teszt az utakon keresztül mutatja meg, mi az összefüggés a fantáziád és a valóság között, illetve meghatározza az életutadat.

Tovább »
Az örök ifjúság elixírje 3 egyszerű hozzávalóval - 10-20 évet is letagadhatsz!

Az örök ifjúság elixírje 3 egyszerű hozzávalóval - 10-20 évet is letagadhatsz!

Ez a házilag elkészíthető recept tényleg elképesztő. Készítsd el, alkalmazd 2 hétig, és meg fogsz lepődni az eredményen! A legjobb az egészben az, hogy nagyon gyorsan és könnyen elkészítheted, és olyan összetevőkből áll, melyek az egészségre is jótékony hatással vannak. Íme, a fiatalság elixírje, mely lelassítja az öregedési folyamatokat, és jóval fiatalabbnak nézhetsz ki a korodnál.

Tovább »
9 elváltozás a nyelven, ami egészségügyi, vagy lelki gondokra utal

9 elváltozás a nyelven, ami egészségügyi, vagy lelki gondokra utal

Bármily meglepő, a nyelv egy élő térkép, mely nagyon sokat elárul az egészségi állapotodról. Figyelj a nyelvedre, mert mutatunk 9 olyan elváltozást, mely komoly egészségügyi problémákra utalhat.

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép