2015. november 25. - Katalin, Katinka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. november 25. - Katalin, Katinka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Szex, szerelem

Korábbi cikkeink a rovatban »

10 jel, hogy egy idős lélek a kedvesed

Függetlenül attól mennyi idős a kedvesed, néha mégis olyan, mintha már egy öregember lenne? Olyan az életvitele, a bölcsessége és egy kicsit fura is? Bizonyosodj meg arról, hogy a párod egy idős lélek! Van 10 biztos jel, ami alapján felismerheted.

tovább »

4 elengedhetetlen dolog a feltétel nélküli szerelemhez

A legjobb párkapcsolat titka, hogy mindig csak annyit várjunk el a másiktól, amennyit magunk is képesek vagyunk adni. Fontos, hogy ne próbáljunk alámenni a párunknak, vagy felülkerekedni rajta. Fogadjuk el egymást olyannak, amilyennek vagyunk, mert ha mindig találunk a másikon változtatnivalót, akkor nem a másik embert kell lecserélni, ahogy azt tesszük, hanem az elvárásainkat kell kicserélni.

A szerelmi mágnes 6 típusa - Te melyik vagy?

Miért van az, hogy neked egy szexis, laza, pörgős pasi tetszik, mégis egy visszahúzódó, Mr. érzékeny lófarkas bombáz szerelmes üzenetekkel? Kiket vonzol, és ezzel szemben kiket szeretnél igazán vonzani? Most megtudhatod, miért nem azoknak kellesz, akiket te szeretnél!

Vissza akarom kapni Ő-t! - Hogyan tovább?

Teljesíthetetlen dolgokat követeltél, ajtókat csapkodtál, megbocsáthatatlan dolgokat mondtál, sőt, kijelentetted, hogy Ő sosem volt az igazi… Ám most, hogy lélegzethez jutottál, és az elmúlt estéket azzal töltötted, hogy korántsem kívánatos férfiegyedeket rázz le, most érzed csak, mekkora hibát követtél el. Hiszen Ő a legcsodálatosabb pasi, akivel valaha is találkoztál, és vissza akarod kapni.

Első randin lefeküdni? - Szex helyett inkább valami más

Nagyon gyorsan lefekszenek egymással a párok. Hamarabb ismerik meg egymás nemi szervét, mint egymás arcát, a személyiségükről pedig már ne is beszéljünk. Ennek gyakori következménye az lesz, hogy az ember kiég, elközönyösödik, belefárad és elveszi a lehetőségét annak, hogy kialakuljon a szerelem.

 

Hosszabbítsd meg a gyönyör pillanatait - Taoista szextanácsok

A taoista tantra szexszel, sokkal jobb szerető lehetsz, hiszen megtanulod, hogyan szerezz örömet a párodnak – és magadnak. A tantrikus szexben az aktushoz vezető út sokkal izgalmasabbá teszi azt, ugyanis az érintés titkát megtanulva, hosszabb és gyönyörteljesebb együttléteket leszel képes létrehozni, és meg tudod hosszabbítani a gyönyör pillanatait.

Ezt tedd, ha úgy érzed, végre megérkezett álmaid pasija

Mi, nők arra vágyunk, hogy szeressenek. De mikor ránk talál a szerelem, akkor megijedünk, mert félünk az újabb csalódástól és annyira idegesek leszünk, hogy az is megeshet, hogy csak árnyékai leszünk önmagunknak. Ha találkozol álmaid pasijával, felmerül benned a kérdés: mit kell tenned, hogy beléd szeressen? Mit kell tenned ahhoz, hogy boldog és hosszú párkapcsolatban élj?

Eldobható párkapcsolat?

Napjainkban szinte minden eldobható: az egyszer használatos italos doboz, a lecserélendő háztartási gépek. Fogyasztó társadalomban élünk, amikor, ha valamit megununk, vesszünk helyette másikat. Ugyanilyen fogyasztói vagyunk az emberi kapcsolatoknak is.

Szőrös, vagy szőrtelen?

A szőrtelenség megjelenésének oka elsősorban a higiénia és a divat, ám mindenki másképp csinálja. Kifutópálya, vagy csini háromszög? Esetleg bozontos erdő, vagy kislányos kopaszság? Tudtad, hogy a formáknak jelentősége van? Összeállításunkból kiderül, mi jellemző rád...

Mi a különbség a lelki társ és az élettárs között? - Ebből a 4 tényből megtudhatod!

A szerelem az szerelem, a barátság az barátság. Attól eltekintve, hogy maga a kapcsolat a minősége fontos, különbséget lehet tenni aszerint, hogy lelki társi vagy élettársi a kapcsolat. Ugyanis van némi, jól elkülöníthető különbség a kettő között, ami által te is tudatosabban állhatsz a kapcsolatodhoz! Ha szeretnéd megkülönböztetni a kapcsolataidat, akkor cikkünkből megtudhatod mi az a 4 dolog, ami eltér a két féle viszony között.

4 árulkodó jel, hogy ismertétek egymást a pároddal előző életetekben

Ha csak egy kicsit is érdekel a reinkarnáció tana, akkor minden bizonnyal már megfordult a fejedben az is, hogy ismertétek-e egymást a pároddal egyik korábbi életetek során. Van 4 figyelmeztető jel, ami bizony arról árulkodik, hogy valóban volt kapcsolatotok egymással korábban.

Ki a lélektársad és hogyan találhatod meg?

Lélektársad az, akihez nagyon mély és komoly kapcsolat fűz, aki mellett azt érzed, hogy igazán önmagad lehetsz. Ő feltétel nélkül szeret és te is őt. A lélektársad olyan valaki, aki teljessé tesz, a másik feled. Mindegy, hogy hány éves vagy, 18 vagy 88, sosem késő, hogy rátalálj a lélektársadra.

Figyeld a testbeszédét és utánozd! - Így bolondíthatod magadba

Észrevetted, hogy igazán mély érzelmi kötődés leginkább olyan emberek között jön létre, akik valamilyen módon hasonlítanak egymásra? A testbeszéd utánzása a flörtölés egyik leghatékonyabb eszköze lehet, és sok minden változik általa.

Mi fontosabb egy párkapcsolatban? - A szex vagy a szerelem?

Sokan úgy tartják, hogy a férfiaknak a szex, a nőknek pedig a szerelem a fontosabb egy párkapcsolatban. Akkor nézzük, hogy a vizsgálatok mit mutatnak.

Újrakezdés az exszel - Kezdjünk, vagy ne?

Az élet kiszámíthatatlan és néha úgy alakul, hogy újra összehoz az expasiddal. Előtörnek a régi szép emlékek, a régi hangulat, és ilyenkor felmerül benned a kérdés, mitévő legyél? Adj egy újabb esélyt ennek a kapcsolatnak, vagy nem érdemes?

Top 10 helyszín, ahol fergeteges szexben lehet részed

Ha mindig csak a hálószobában, az ágyon szeretkeztek, az hamar unalmassá válhat. Miért is ne próbálnátok ki új helyeket? Nagyon izgató lehet a szabad levegőn vagy szokatlan helyeken szeretkezni, mert a lebukástól való félelem vagy a környezetváltozás izgalma olyan élményt nyújthat, amit soha nem fogtok elfelejteni.

Tisztítsd meg a szerelmi életedet és élvezd

Akár az a baj, hogy túl odaadó vagy túl önző vagy, akár az, hogy egy egész életnyi érzelmi terhet cipelsz magaddal, a legtöbb nő életében eljön egy olyan időszak, amikor a mérgező elemek hatására a szenvedély teljesen eltűnik. Itt az ideje, hogy megtisztítsd a szerelmi életedet!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Min kellene változtatnod már holnaptól? - A zseniális Sherlock Holmes kinyomozta

Min kellene változtatnod már holnaptól? - A zseniális Sherlock Holmes kinyomozta

A méltán híres és elismert, igencsak szokatlan nyomozási technikákkal, de mérhetetlen nagy tudással és zsenialitással megáldott Sherlock Holmes kinyomozta, min kellene változtatnod holnaptól! Nem kell mindjárt nagy dologra gondolni, ez lehet apró változtatás is, ellenben számítanod kell arra, hogy mindenképen nagyot fog szólni, hiszen Sherlock-nak nem kenyere a szépítés sem a köntörfalazás.

Tovább »
Ezzel az 5 dologgal erősítheted meg a kapcsolatodat az őrangyaloddal

Ezzel az 5 dologgal erősítheted meg a kapcsolatodat az őrangyaloddal

Szeretnél szorosabb kapcsolatot ápolni az őrangyaloddal? Kicsit közelebb tudni magadhoz, esetleg érezni a jelenlétét? Semmi akadálya, ráadásul ezzel az 5 módszerekkel nem csak azt éred el, hogy szorosabb legyen a kapcsolatotok, hanem hogy jobban meghalld, meglásd őt! Természetesen ezek a módszerek a többi angyal esetében is felhasználhatóak!

 

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

A Tarot mai üzenete: "Lehet, hogy az Akasztott ember néha még bukdácsol és követ el hibákat, de tudja, hogy kicsoda és honnan jött, ez pedig erőt ad neki. Inkább vállalja a társadalom ítéletét (rosszallását, kiközösítését), mint hogy hűtlen legyen önmagához."

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép