2016. május 06. - Ivett, Frida
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. május 06. - Ivett, Frida
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Szex, szerelem

Korábbi cikkeink a rovatban »

7 jel, hogy a párod igazán szeret téged

Nem csak a pár hetes kapcsolatokat, de még a több éve együtt levő párokat is foglalkoztatja a visszatérő kérdés: Vajon igazán szeret? Valakit megnyugtat, hogy megkérdez erről a párját: Ugye szeretsz? Vagy összeköltöznek, eljegyzik egymást, összeházasodnak. Ennyi elég a bizonyossághoz? Tulajdonképpen nincs is ezekre szükség. Csak meg kell figyelni a jeleket. Keresd ezt a 7 jelet, amely megnyugtathat afelől, hogy valóban szeret a párod!

tovább »

5 jel, hogy a pároddal egymásnak teremtett benneteket a sors

Őrülten szerelmesnek lenni az egyik legvarázslatosabb dolog a világon. Kérdések sokasága vetődik fel, amikor találkozol valakivel: maradjak mellette, vagy ne? Ő az igazi, vagy sem? Összeillünk? Ő lehet a lelki társam? Nem kell azonban mindig ezeken rágódni, néha csak vissza kell fognod magad és kinyitni a szívedet, hogy meglásd, mi van előtted.

7 dolog, amitől másabb az öreg és a fiatal lelkek közötti kapcsolat

Függetlenül az érettségtől, számos egyéb tényező miatt is teljesen más lehet kapcsolatban lenni egy öreglélekkel, semmint egy fiatalabbal. Ez nem jelenti azt, hogy az előbbivel unalmas, „öreges” lenne a kapcsolat, míg az utóbbival izgalmas és élettel teli. Attól még, hogy valaki öreglélek, nagyon is élhet aktív életet. Egyszerűen más a párkapcsolatban való hozzáállása a dolgokhoz. Ebből a 7 különbségből kiderül, miről is van szó!

4 egyszerű módszer, amivel újraépítheted a kapcsolatodba vetett bizalmadat

A legtöbb kapcsolatban a bizalom, pont olyan törékeny, mint porcelánváza. Ha az egyik fél kicsit is durván ér hozzá, menten ripityára is törik. Ez történt nálatok is? Tett vagy nem tett valamit a párod, amit megrendelt benne vagy a kapcsolatotokban a bizalmad? Ha szereted és látod még a közös jövőtöket, akkor itt van 4 egyszerű módszer, amivel újraépítheted a kapcsolat bizalmát!

8 jel, ami azt mutatja, hogy végre a megfelelő partnerrel jársz

Biztosra sosem mehetünk, de azért vannak jelek, amelyekből sikerülhet megállapítanunk, hogy a megfelelő pasival járunk-e. Így legalább van esélyünk elkerülni az időrabló vagy a pocsék, akár a se veled-se nélküled kapcsolatokat. Ehhez adunk neked útmutatást eme 8 jellel, hogy megtudd állapítani, hogy a számodra megfelelő jelöltre áldozod-e az idődet!

Érett vagy éretlen kapcsolatban élsz? - Íme, 4 különbség egy érett és egy éretlen kapcsolat között

Mennyire mernéd állítani, hogy a te kapcsolatod érett kapcsolat? Vagy talán abban a hitben élsz, hogy kapcsolatod éretlen? Egyáltalán honnan is kellene tudnod, hogy melyik-melyik? Segítünk neked a döntésben azzal, hogy felsorakoztatunk a kettő között 4 különbséget!

7 dolog, amit mindenki megérdemel egy kapcsolatban

Őszinteség. Bizalom. Kedvesség. Odaadás. Számtalan dolog van, ami egy kapcsolat alapját kell, hogy képezzék, mert mindkét felet megilleti. De mi van még? Mi az a 7 dolog, amiket szinte jogunkban áll megkapni a másik féltől? Ha úgy fogod érezni a cikk olvasása során, te ezt mind megkapod, akkor jusson eszedbe, hogy ez csak úgy működhet, ha tőled is megkapja…

Ha meg akarod tartani a szerelmedet, járd végig a Vonzás Törvényének 4 lépcsőjét!

Csodálatos vele, boldog vagy, 5 méterrel a Föld fölött lebegsz, úgy érzed, őt akarod, amíg világ a világ? Fogadd meg tanácsainkat, hogy ez így is maradjon!

Ha e közül az 5 dolog közül bármelyik is igaz a partneredre, sosem szabad elengedned!

Szeressen. Legyen hűséges. Legyen őszinte és becsületes. Ezek az alapok és vagy még számtalan jelzővel lehetne illetni azt a partnert, akit feltétlenül érdemes megtartani, aki mondhatni a tökéletes lehet. De mi van még ezeken kívül, amik talán csekélyebbnek tűnhetnek, pedig nem kevésbé fontosak egy jó párkapcsolathoz. Mi hát az az 5 dolog, ami, ha igaz a párodra, akkor sosem szabad elengedned?

5 jel, hogy a partnered csak egy opcióként tekint rád és nem te vagy neki az elsődleges

Tulajdonképpen az a párod viselkedése, szavai azt sugallják neked, hogy te csak egy lehetőség vagy a sok közül? Meg sem állapodott melletted igazán, olyan mintha fél lábbal kint lenne a kapcsolatban? Ha kétségeid vannak e téren, ez az 5 jel segít eloszlatni vagy éppen igazolni őket!

8 jel, hogy a párod az a típusú személyiség, akihez valóban hozzá is mennél

Azok, akik nincsenek teljesen rózsaszínködbe burkolva egymás iránt, mielőtt kimondanák a bűvös igent, előtte szeretnek megbizonyosodni arról, hogy a számukra lehető legmegfelelőbb partnerhez készülnek hozzámenni. Nem tuti recept, amivel ezt meglehet állapítani, de van itt azért 8 jel, amely irányadó lehet a számodra!

5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

Minden kapcsolatban utalnak bizonyos jelek arra, hogy az ikerlángoddal vagy éppen a lelkitársaddal találkoztál, ahogyan arra is, hogy a találkozás karmikus volt-e, vagy csak megtörtént magától. Ha párkapcsolatodban felismered ezt az 5 jelet, akkor nagy a valószínűsége, hogy az nem véletlenül alakult ki, hanem előre el volt rendelve.

5 ok, amiért dönthet úgy valaki, hogy szingli marad

Sokak hördülnek fel és esnek hasra azon, hogy létezik, hogy valaki ne akarjon párkapcsolatban élni. Mintha törvény kötelezné az embereket, hogy kutya kötelességük kapcsolatban lenni. Pedig nem így van. Hogy ember társas lény ide vagy oda, nem mindenki vágyik párkapcsolatra. Mert nagyon is boldogok és elégedettek egyedül, sőt, akár sikeresek is! A legkevésbé sem lesznek szegényebbek attól, hogy nincs párjuk. Íme 5 ok, ami megmagyarázza miért van ez így!

5 jel, hogy az ikerlángod valójában nem ikerláng

Ahogy az első pillanatban találkozol vele, érzed, hogy egy komoly és fontos emberrel hozott össze a sors, ugyanis az lelki kapcsolatok rendkívül szorosak. Azonban akit ikerlángodnak hiszel, korántsem biztos, hogy az is! Mutatjuk, milyen jelek utalnak arra, hogy valójában nem az ikerlángoddal találkoztál és csak az idődet pazarolod egy hamis kapcsolatot üldözve.

7 módszer, amivel megtisztíthatod a csakráidat és velük együtt a nemi életedet is

Menj végig egyesével a csakráidon, szabadulj meg azoktól a negatív érzelmektől és gondolatoktól, amik akadályozhatják a helyes működésüket és tisztítsd meg őket a cikkben található egyszerű kis gyakorlatokkal, amikkel nem csak a csakráid teljes és egészséges működését érheted el, hanem azt, hogy a nemi életed is tiszta, energikusabb, érzelemdúsabb és intenzívebb lesz!

5 egyszerű módszer, amivel rengeteget javíthatsz a párkapcsolatodon!

Időnként minden kapcsolatra ráfér egy kis karbantartás, még a legjobbakra is azért, hogy még jobb és szebb lehessen a kapcsolat. Ám sok helyen akadnak olyan alapvető problémák, amik mérgezik és rontják a viszonyt, ami persze veszekedésekhez, sőt, szakításhoz is vezethet. De íme, itt van 5 egyszerű módszer, amelynek segítségével meglehet javítani egy kapcsolatot!

 

Az igazit keresed? - Találd meg a 21. század módszerével! (x)

Mivel a való életben elhanyagolható az esélye annak, hogy a romantikus filmekhez hasonlóan egy váratlan pillanatban a nagy Ő-be botlunk, érdemes kezünkbe venni az irányítást.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 hatékony módszer, mellyel megemelheted a melleidet

5 hatékony módszer, mellyel megemelheted a melleidet

Szinte nincs olyan nő, aki a mérettől függetlenül ne szeretné, hogy melle szép legyen, és ne ereszkedjen meg. És valóban, egy szép mell magabiztosabbá és vonzóbbá tesz minket a másik nem szemében is. Mutatunk néhány módszert, mellyel te is megemelheted a melleidet.

Tovább »
Ha megfogadod ezt az 5 dolgot, akkor az álmaid valóra válnak

Ha megfogadod ezt az 5 dolgot, akkor az álmaid valóra válnak

Ugyan ki ne szeretné, hogy az álmai valóra váljanak? Mindenki erre törekszik és igyekszik jobbnál jobb módszereket bevetni azért, hogy célba érjen. Ki pénzt, hatalmat, befolyást, időt, erőt… mindenki azt adja hozzá, amije van. Pedig elég lenne megfogadni és odafigyelni erre az 5 dologra és mindenféle erőfeszítés és trükk nélkül könnyen célba érhetnének! Kíváncsi vagy erre az 5 kis titokra?

Tovább »
Melyik boszorkánynemzetségbe tartozol? - Húzz egy lapot és kiderül!

Melyik boszorkánynemzetségbe tartozol? - Húzz egy lapot és kiderül!

A boszorkányok egyidősek az emberiség történetével, hiszen tulajdonképpen ők is emberek, csak más képességekkel bírnak. Tisztelik a mágia, a varázslat isteneit, akikhez varázsláskor segítségért, támogatásért fordulnak. A boszorkányok intenzív személyiségek, bűbájosak, tekintetük nagyon átható. Fedezd fel, melyik boszorkánynemzetségbe tartozol, és milyen varázserőt birtokolsz!

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép