HIRDETÉS
2014. november 01. - Marianna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. november 01. - Marianna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hangolódj rá az őszre!
Hirdetés

Szex, szerelem

Korábbi cikkeink a rovatban »

Nem mindennapi szexuális fantáziák

Rengeteg nő van, aki nem vallja be, de szinte mindenki csinálja. Igen, ez a szexuális fantáziálás, akár akkor, ha a párunkkal vagyunk, akár akkor, ha nélküle, egyedül. Miért nem lehet ezt bevallani? Rossz dolog ez? Most ezt járjuk körbe egy kicsit.

tovább »

Hogyan legyek igazi nő egy pasi mellett?

Erre a kérdésre nagyon sok válasz érkezhet. A legáltalánosabb az, hogy legyünk szépek, ápoltak, főzzünk jól, szeressünk nagyon és mindezek mellett legalább ilyen jók legyünk az ágyban is. Ilyen egy tökéletes nő. A filmekben legalábbis.

Kolbászfesztivál - avagy mulatni megy a pasid

Kolbászfesztivál - szokás így hívni azt az eseményt, amikor sok férfi összeül egy szórakozóhelyen, vagy valamelyikük lakásán, és egy estén, sőt, akár egy hétvégén át múlatják az időt. Hogyan viszonyulunk ehhez? Hiszen nemcsak ahányfélék a (barát)nős pasik sztorijai az ilyen eseményeken, pont olyan sokféle a fogadtatás is a nem is mindig annyira békés otthoni fészekben.

Szex - mindig?

Vannak a nagy ívű, romantikus kapcsolatoknak ősellenségei: egy időnként felbukkanó ex, a kompromisszumképtelenség, az egyik fél a másik által gyűlölt, lehetőleg minél szőrösebb háziállata, és még néhány más dolog, köztük a szexmentes időszakok, amik ezért, vagy azért, minden kapcsolatban elő-előfordulnak. Ám nem mindegy, miért, milyen gyakran, és hogyan is kezeljük.

Így viselkedj az első éjszaka után

Több nő is elköveti azt a hibát, hogy, miután megtörtént az első szerelmes éjszaka, azt gondolják, a pasi már az övék, „a meccset megnyerték”, és minden sínen van. Aztán időnként jön a koppanás, és az értetlenkedés, hogy a férfi miért csak hosszabb idő után telefonál? Lehet, hogy ő még nem érzi, hogy ezzel megszilárdították a kapcsolatot, és most már monogám szerelmi viszony van közöttük?

Kötelező haladási irány - Érdemes visszamenni, ha vége van?

Egy szakítás mindig nehéz, bármi miatt is születik meg a döntés. Mégsem véletlen, hogy sor kerül rá, így aztán ha később megingunk, érdemes átgondolni, hogy megéri-e a hátra arc.

Extrém önmegtartóztatás

A szexuális anorexia létező és hosszú ideje terápiát igénylő betegség, ennek ellenére nem túl régen kapta meg e találó elnevezést. Lényege a teljes önmegtartóztatás, a szexuális örömök teljes elutasítása és kizárása, akár házasságból vagy tartós kapcsolatból. Az önként vállalt éhezés nem új keletű dolog, sok párkapcsolatban van jelen, kimondva, vagy kimondatlanul.

Csináljuk hármasban?!

Sok kapcsolatban felmerül, hogy a szexuális élet színesítésére egy harmadik bevonása lehet a megoldás. Hogyan reagáljunk?

Féltékenység - a kapcsolat megrontója

Iszonyú szerencséje van azoknak, akik még nem érezték, vagy nem tapasztalták a zöldszemű szörny jelenlétét. Bár gyanítom, kevesen vannak ilyenek…

Pusztító szerelem - Se veled, se nélküled?

Sokan átélték már, a szerencsésebbek csak hallottak róla. Pedig igenis létezik a mindent felemésztő, pusztító szerelem.

Többszörös orgazmus - pasiknál

Sokrétű szakirodalma van a nők többszörös orgazmusának. Az elmúlt évek nagy bejelentése azonban a férfiak többszörös orgazmusa volt. Nézzük, hogyan juttathatjuk fel kedvesünket a csúcsok csúcsára.

Gondolatok az elengedésről - Még akkor is, ha fáj

Ismerünk számos történetet lángoló szerelmekről, melyeket csúnya szakítások követtek. Az ilyen esetekben általában tudunk az egyik, vagy a másik féllel azonosulni, valakinek igazat adni. De mi történik akkor, ha az elválás nem dühvel telt, nem gyűlölködő, csak elkerülhetetlen és fájdalmas?

Szerelem 40 felett...

A párjukat elvesztett, vagy elvált férfiak és nők bolond szerelme talán nevetséges a 20-as korosztály számára, de a szerelem egyáltalán nem csak a fiatalok privilégiuma.

A pasihoz a saját nyelvén beszélj

Ki ne hallott volna már egymás közt beszélgető férfiakat, amikor épp azt tárgyalták, valamelyikük szíve hölgye hogyan és miként borult ki apróságokon? Magunkban szörnyülködtünk is talán az éppen sztorizó pasi érzéketlenségén. De valóban érzéketlen, és azért nem jutottak dűlőre, vagy a párja sem úgy állt neki a beszélgetésnek, ahogy kellett volna? Tényleg más nyelvet beszélnek a férfiak?

Kapcsolat nélküli kapcsolatok - Az egyetlen éjszaka és a viszony

Az egyéjszakás kalandokról és a viszonyokról keveset beszélünk mi, nők. Talán, mert rossz dolognak tartjuk őket, vagy azt gondoljuk, ezek csak a férfiak világába beilleszthető dolgok? Pedig nem így van. Vannak élethelyzetek, amikor egy kapcsolatra nincs kapacitásunk. Ennek leginkább érzelmi okai vannak. De mi is tulajdonképpen az egyéjszakás kaland, és mi a viszony? Hogyan kezeljük őket?

Elfojtott vágyak

Az első együttlétek alkalmával felfedezzük a másik testét, szép lassan „kitanuljuk”, mit szeret, mitől gerjed be, mi izgatja a legjobban és mi az, amit nem szeret a szexben. De mi van azokkal a dolgokkal, amelyek talán kicsit eltérnek a normálisnak nevezettől, a társadalmilag elfogadott szokásoktól és éppen ezért a partner még megemlíteni sem meri?

Konfliktuskezelés - Avagy ne beszélj így velem!

Bizonyos párok beszélgetését hallva azon kezdhetünk el gondolkodni: ez a két ember hogyan és miért tartozik össze, ha ilyen csúnyán, lekezelően, vagy durván beszél egymással, akár nyilvános helyen, társaságban is. Érdemes elgondolkodni, miért történik ilyesmi, és mit tehetünk, hogy velünk ne fordulhasson elő?


Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szakállas nők - Elképesztő sorsok

Szakállas nők - Elképesztő sorsok

A „szakállas nő” kifejezés hallatára mindenkinek az Eurovíziós Dalfesztivál 2014-es győztese, Conhcita Wurst jut eszébe. Félmosoly, legyintés, felháborodás vagy rajongás a válaszreakció. Netán rávágjuk: showbiznisz az egész. Chonchita férfiként látott napvilágot, ám a valódi „szakállas nő” jelenség létezett az elmúlt évszázadokban, sőt ma is létezik.

Tovább »
A 10 legrémisztőbb kísértetjárta alagút

A 10 legrémisztőbb kísértetjárta alagút

Az ódon, sötét helyek kiváló helyszínei a kísértettörténeteknek, az alagutak pedig csak rátesznek egy lapáttal a félelemérzetre. Az emberek régóta fúrnak járatokat, így a világ nincs híján alagutaknak, melyekben több a sötét legenda, mint a világosság. Építésükkor bizonyára sokan a föld alatt lelték halálukat. Talán ennek köszönhető, hogy olyan rémisztőek?

Tovább »
A szombati nap angyali üzenete

A szombati nap angyali üzenete

Angyalaink mai útmutatása: „Szellemivezető-állatod oltalmaz téged, és segít a problémás helyzetekkel kapcsolatban.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Mária Mária Kata Judit Katalin 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép