2016. május 28. - Emil, Csanád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. május 28. - Emil, Csanád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Szórakozás

Korábbi cikkeink a rovatban »

8 sztár, akik nem csak hisznek a szellemekben, de van, amelyikük együtt is él velük!

Szellemek bizony mindenütt vannak még a sztárokat sem kímélik. Ráadásul némelyikük nem csak hisz bennük, de abban a „megtiszteltetésben” is részesülhetett, hogy megoszthatja velük otthonát. Ugye most már te is kíváncsi vagy arra ki az a 8 szellemhívő híresség, aki egy fedél alatt él a túlvilág lényeivel?

tovább »

Zsiványságból jeles asszonyok - A történelem 5 leghíresebb kalóznője

Egyes hölgyek fittyet hánytak arra a régi hajósbabonára, hogy balszerencsés dolog nőnek hajóra lépnie. Márpedig feminsiták mindig is voltak és ezek a kalóznők pontosan azt igazolják, hogy egy asszony nem csak takarításban, főzésben és férje kiszolgálásban jeleskedhet, hanem kardforgatásban, csalásban és kalózkodásban is! Tekintsd meg a történelem 5 leghíresebb és legzsiványabb női kalózát!

9 apakomplexusban szenvedő sztár - avagy szexistennők véncsontokkal járnak

Bizony nem csak a pasik között fordul elő, hogy jobban szeretik az érett almát. A nők is ugyanígy kedvelik a már jól bejáratott, érett és bölcs férfiakat, különösen ha valamit meglátnak bennük az apjukból. Mellőzzük a pénz kérdést, és fogadjuk el, hogy vannak nők, akik jobb szeretnek apucival kézen fogva járni. Különben is, a szerelem vak és kortalan. Van itt 9 szépség, akik örömmel kötötték össze életüket tapasztalt vénmedvékkel!

Mosolyok, amiktől totál kiráz a hideg - A világ 15 leggonoszabb filmes vigyora

Biztos te is éreztél már olyat, amikor egy mosoly nem megmelengette lágyan a szívedet, hanem inkább alaposan rád ijesztett. Nem csak a valóságban, de még filmen keresztül is elég parás élményt nyújthat egy-egy ilyen született gonosz, őrült, gyilkos vigyor. Összeszedtük a világ 15 leggonoszabb filmes vigyorát, amitől garantáltan a hideg fog futkosni a hátadon!

7 híres és sikeres példaértékű nő a történelemben, akikre érdemes felnézni!

A történelem sok-sok éven át vonta kétségbe a női nem erősségét, jogait és hatalmát. De akadtak olyan asszonyok, akik szembeúsztak az árral és magukhoz ragadták a hatalmat, és küzdöttek, harcoltak, szónokoltak. Ezek a kivételes asszonyok jogokat harcoltak ki, területeket hódítottak, életeket mentettek, fényt vittek országaikba. Íme, 7 híres és sikeres asszony a történelemből, akik uralkodtak és sokkra vitték az életben!

A világ 8 legkegyetlenebb uralkodónője, akik vérrel írták be nevüket a történelembe

Hitler, Néró, Caligula, Sztálin és még megannyi véreskezű uralkodó és diktátor. Ám nem csak a férfiak vívtak ki maguknak e tekintetben vérrel íródott hírnevet. A női nem sem marad szégyenben - már ha ez büszkeség vagy verseny kérdése lenne – ugyanis rengeteg beteges, gyilkos lelkületű és szadista uralkodónő élt, akik szinte hobbiból küldtek másokat a túlvilágra. Íme a világ 8 legkegyetlenebb koronás gyilkosa!

A történelem 10 leghíresebb szeretője - Lepedőgyűrés határok nélkül


Szépek vagy otrombák. Hatalmasak vagy senkik. Valakinek ellenállhatatlan vonzereje volt, míg más maga a szexistennő vagy Adonisz. Férfiak és Nők, akik sokakra vitték, mert volt valamijük, amitől a másik fél agyvérzést kapott, bepezsgett, bele akart harapni és mindenáron ágyba akart bújni vele. Ki ez a 10 leghíresebb szerető, akik a történelem során számos trófeát gyűjtöttek be és napjainkban is legendás, misztikus fény övezi őket?

A legelvetemültebb női sorozatgyilkosok - 9 beteg nő esete

Csak hisszük, hogy mi nők kis angyalkák, vagyunk és hogy csak a csúnya, gonosz férfiak lehetnek lélektelen sorozatgyilkosok. A történelem során számos nő tett olyan hírnévre, amit vérrel alapozott meg. Szemrebbenés nélküli mérgezések, férj- é szerető gyilkosságok, kórházi ápolónők, akik örökre elaltattál betegeiket. Íme 9 nagyon beteg sorozatgyilkos nő, akik lelkiismeret-furdalás nélkül gyilkoltak.

8 sztár, akiknek 2015-ben végleg harangoztak

Sajnos nem mindenki léphette áz a 2016-os új év küszöbét, mert életüket vesztették tavaly. Némelyikük ágyban párnák közt, mások betegségben szenvedtek, míg egyeseket baleset vagy gyilkosság érte. Nehéz lenne felsorolni ezt a sok jó, kiváló embert, ezért megpróbáltuk összeszedni a 8 legismertebb vagy legérdekesebb személyt, akik nem érhették meg ezt az évet.

Fordult a kocka! - 8 híres és érett szépség, aki fiatal fiúcskához mentek hozzá

Néhol van akkora korkülönbség, hogy igen, azt lehessen mondani, hogy ezek az érett nők olyanokat választottak maguknak, akik komoly anyakomplexusban szenvednek és simán ott van még a tojáshéj a popsijukon. De ezek a házasságok sem ma köttetek, már jó ideje élnek boldog házasságban a matrónák és játszanak együtt gyermekikkel és férjeikkel. Na vajon, ki ez a 8 sztárpár?

Pocsék munkát végzel? Gondold át! - A történelem 8 legrosszabb melója

Sokan gondolunk azt, hogy a mi munkánk a lehető legrosszabb. Szidjuk a főnököt, a munkabeosztást, a semmire se elég fizetést és a gonosz, furkálódó kollégákat. Na de mi a helyzet a múlt századok, évezredek melósaival, akik bizony jobban tették, ha csendben maradtak, különben nem hogy a munkájuk, lehet az életük sem maradt volna meg… inkább elviselték a mocskot, a megaláztatást és a veszélyt… íme a történelem 8 legrosszabb melója!

A történelem 10 legcsúnyább szeretője és uralkodónője vegyesen

Nem volt könnyű. Mert rengeteg van. De amennyire csak lehetett, kiválogattuk azt a 10 legcsúnyább szeretőt, királynőt, grófnőt, akik szembeötlően borzalmasak, vagy akiket még a saját koruk is rusnyának illetett. Bár minden korszaknak meg volt a maga idealisztikus szépsége, – amire napjainkban azt mondjuk: lemegy a bányába és feljön a szén – ám ugyanakkor be kell látni, ha valaki minden idea ellenére sem költeménybe, nem hogy portréra illő.

Feleségek és királynők rémálmai - A 10 legszexibb és leghíresebb királyi szerető

Ha volt szerelem, ha nem egy királyi pár életében egy feleség, egy királynő sem nézte jó szemmel, ha a férje más hölgyek gyümölcskosarát részesítette előnyben. De félre a hasonlattal: hát van nő, aki szívesen taszítja férjét egy másik asszony ágyába? Nincs. Pedig sajnos ezeknek a nőknek el kellett viselniük, hogy királyuruk szebb, fiatalabb, okosabb, szexibb lábak közé menekültek előlük. Íme itt van a 10 leghíresebb királyi szerető!

8 asszony, akik véreskezű diktátorokat szerettek - A Szépségek és a Szörnyetegek

Állítólag a szerelem vakká teheti az embert, na de ennyire?! Hogy egyes asszonyok annyira megkukulnak a rózsaszínködtől, hogy nem veszik észre, szörnyet szeretnek? Vagy félelemből nem mertek lelépni mellőlük? Kitudja? De íme 8 elrettentő példa, amikor a Szörnyekből a végén nem váltak isteni hercegek és a Szépségek sem éltek boldogan, de ráadásul még ideje korán meg is haltak.

Kapaszkodj meg a szoknyádba! - A történelem 10+1 legdisznóbb nőcsábásza

Trófeagyűjtők. Skalpszámolgatók. Strigulahúzogatók. Döntögetők. Hány és hány olyan pasi van a világban, akit úgy fűt a tesztoszteron a szoknyák után, mint szeszkazánt a pia és ellenállhatatlan vágyaz érez aziránt, hogy minden kagylót felnyisson, ékszerdobozt feltárjon és így tovább. De mi most csak a történelem 10+1 legdisznóbb nőcsábászát sorakoztatjuk fel.

A 6 film, ahol az istenek kaptak főszerepet - Méghozzá szuper pasikkal!

Szereted a skandináv vagy az egyiptomi mitológiát? Érdekel az istenek világa, szeretnéd, ha kicsit megelevenednének a szemed előtt? Íme olyan 6 film, ahol végre nem a boszorkányok, angyalok és démonok, hanem az istenek kaptak főszerepet! Ráadásul ezekben a filmekben nem csak a szép nőket kell bámulnunk, hanem főleg a külsejükben is isteni férfiakat, akikkel a legtöbb hölgy minden bizonnyal szívesen eltöltene egy isteni éjszakát.

2016 legjobban várt 13 mozifilmje

A remake-ek, a mítosz feldolgozások, szuperhősös és a folytatások korszakát éljük mozifilmek terén. Idén olyan szoros lesz az ütemterv, hogy azt sem tudod majd, mire üljetek be, egyszóval filmkínálatból nem lesz hiány! Olyan filmek folytatását is láthatod, amitől totál lepadlózol, mert a filmkészítők mindent kicsavartak. Lesz itt horror, akció, istenek, szuperhősök, minden, ami kellhet. Lássuk mik lesznek az idei év legkapósabb filmjei!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Vége a szájszagnak, a fogkőnek egyetlen hozzáfalóval - Megöli a káros baktériumokat is

Vége a szájszagnak, a fogkőnek egyetlen hozzáfalóval - Megöli a káros baktériumokat is

Akik ezt a technikát már kipróbálták, esküsznek rá, hogy nagyon hatékony a bőrbetegségek, ízületi gyulladás, asztma, fejfájás, hormonális egyensúly, fertőzések, stb orvoslásában. Elsősorban azonban a szájüreg egészségét védhetjük vele. Próbáld ki ezt a módszert, ha szeretnél megszabadulni örökre a fogkőtől, a rossz lehelettől.

Tovább »
Ki az északi szerencse istenséged?

Ki az északi szerencse istenséged?

Az ősi északi mitológiában sok pogány isten szerepelt. Az emberek úgy hitték, hogy az istenek Asgardban, a mennyországban laknak, melyet Bifröst, a szivárványhíd köt össze a földdel. A mindennapi élethez hozzátartozott az, hogy istenekről beszélgettek, fohászkodtak hozzájuk, és nem csak a szükség esetén került szóba a nevük. Ha kíváncsi vagy üzenetükre, elég, ha rájuk gondolsz.

Tovább »
Meddig élnél démonokkal? - 5 valódi és totál ijesztő sztori, démonok által megszállt otthonokról

Meddig élnél démonokkal? - 5 valódi és totál ijesztő sztori, démonok által megszállt otthonokról

Mit szólnál, ha a vadonatúj otthonban démonok laknának? Mi lenne, ha egyik éjszaka sikolyokra ébrednél vagy jéghideg kezek tapasztanák be a szádat és terrorizálnának? És ha a családodat is bántanák? Vannak olyanok, akikkel ezek megtörténtek. Most az ő valódi és halálosan ijesztő sztorijukat meséljük el, milyen is volt démoni erőkkel lakni egy fedél alatt.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógynövények gyermekbetegségekre

Nem kell feltétlenül a patikába rohannod gyógyszerért, ha rosszul van gyermeked. A természet patikája nagyon sok tünetre ad gyors és kíméletes gyógyírt!

Még több kalkulátor »

loading...

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép