2016. május 01. - Fülöp, Jakab
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. május 01. - Fülöp, Jakab
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Szórakozás

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mosolyok, amiktől totál kiráz a hideg - A világ 15 leggonoszabb filmes vigyora

Biztos te is éreztél már olyat, amikor egy mosoly nem megmelengette lágyan a szívedet, hanem inkább alaposan rád ijesztett. Nem csak a valóságban, de még filmen keresztül is elég parás élményt nyújthat egy-egy ilyen született gonosz, őrült, gyilkos vigyor. Összeszedtük a világ 15 leggonoszabb filmes vigyorát, amitől garantáltan a hideg fog futkosni a hátadon!

tovább »

A történelem 10 legcsúnyább szeretője és uralkodónője vegyesen

Nem volt könnyű. Mert rengeteg van. De amennyire csak lehetett, kiválogattuk azt a 10 legcsúnyább szeretőt, királynőt, grófnőt, akik szembeötlően borzalmasak, vagy akiket még a saját koruk is rusnyának illetett. Bár minden korszaknak meg volt a maga idealisztikus szépsége, – amire napjainkban azt mondjuk: lemegy a bányába és feljön a szén – ám ugyanakkor be kell látni, ha valaki minden idea ellenére sem költeménybe, nem hogy portréra illő.

Feleségek és királynők rémálmai - A 10 legszexibb és leghíresebb királyi szerető

Ha volt szerelem, ha nem egy királyi pár életében egy feleség, egy királynő sem nézte jó szemmel, ha a férje más hölgyek gyümölcskosarát részesítette előnyben. De félre a hasonlattal: hát van nő, aki szívesen taszítja férjét egy másik asszony ágyába? Nincs. Pedig sajnos ezeknek a nőknek el kellett viselniük, hogy királyuruk szebb, fiatalabb, okosabb, szexibb lábak közé menekültek előlük. Íme itt van a 10 leghíresebb királyi szerető!

8 asszony, akik véreskezű diktátorokat szerettek - A Szépségek és a Szörnyetegek

Állítólag a szerelem vakká teheti az embert, na de ennyire?! Hogy egyes asszonyok annyira megkukulnak a rózsaszínködtől, hogy nem veszik észre, szörnyet szeretnek? Vagy félelemből nem mertek lelépni mellőlük? Kitudja? De íme 8 elrettentő példa, amikor a Szörnyekből a végén nem váltak isteni hercegek és a Szépségek sem éltek boldogan, de ráadásul még ideje korán meg is haltak.

Kapaszkodj meg a szoknyádba! - A történelem 10+1 legdisznóbb nőcsábásza

Trófeagyűjtők. Skalpszámolgatók. Strigulahúzogatók. Döntögetők. Hány és hány olyan pasi van a világban, akit úgy fűt a tesztoszteron a szoknyák után, mint szeszkazánt a pia és ellenállhatatlan vágyaz érez aziránt, hogy minden kagylót felnyisson, ékszerdobozt feltárjon és így tovább. De mi most csak a történelem 10+1 legdisznóbb nőcsábászát sorakoztatjuk fel.

A 6 film, ahol az istenek kaptak főszerepet - Méghozzá szuper pasikkal!

Szereted a skandináv vagy az egyiptomi mitológiát? Érdekel az istenek világa, szeretnéd, ha kicsit megelevenednének a szemed előtt? Íme olyan 6 film, ahol végre nem a boszorkányok, angyalok és démonok, hanem az istenek kaptak főszerepet! Ráadásul ezekben a filmekben nem csak a szép nőket kell bámulnunk, hanem főleg a külsejükben is isteni férfiakat, akikkel a legtöbb hölgy minden bizonnyal szívesen eltöltene egy isteni éjszakát.

2016 legjobban várt 13 mozifilmje

A remake-ek, a mítosz feldolgozások, szuperhősös és a folytatások korszakát éljük mozifilmek terén. Idén olyan szoros lesz az ütemterv, hogy azt sem tudod majd, mire üljetek be, egyszóval filmkínálatból nem lesz hiány! Olyan filmek folytatását is láthatod, amitől totál lepadlózol, mert a filmkészítők mindent kicsavartak. Lesz itt horror, akció, istenek, szuperhősök, minden, ami kellhet. Lássuk mik lesznek az idei év legkapósabb filmjei!

2 óra alatt megtanultam helyesen kutyát nevelni - Mert láttam a varázslatot!

2 óra alatt megtanultam helyesen kutyát nevelni. Túlzás nélkül állítom, hogy a tévében is látott és meglehetősen jó marketinggel rendelkező Cesar Millan rá is szolgál az őt körülvevő misztikumra és csodálatra. Tényleg varázslatos személyiség. Csakhogy még ő sem mágus, és amit csinál az színtiszta tudomány. Embereket tréningez. A múlt szombaton Budapesten járt, hogy elhozza a magyaroknak is a varázslatot. Megtanultam jó gazdinak lenni.

5 kihagyhatatlan kávézó, ahol cukiság és varázslatos hangulat vár - Avagy teazsúr felnőtteknek

Nincs ötleted, hogy hova üljetek be a pároddal vagy barátaiddal ebben a cudar időben? Elővettük a legpofásabb, legvarázslatosabb és legcukibb helyeket, - legalábbis szerintünk - remélve, hogy elnyerik a tetszésedet és már holnap bemasírozol valamelyik kávézóba. Cicák, kaméleonok, plüssmacik és társasjátékok várnak a fenséges, idilli, nosztalgikus hangulatok mellett.

7 híres és sikeres példaértékű nő a történelemben, akikre érdemes felnézni!

A történelem sok-sok éven át vonta kétségbe a női nem erősségét, jogait és hatalmát. De akadtak olyan asszonyok, akik szembeúsztak az árral és magukhoz ragadták a hatalmat, és küzdöttek, harcoltak, szónokoltak. Ezek a kivételes asszonyok jogokat harcoltak ki, területeket hódítottak, életeket mentettek, fényt vittek országaikba. Íme, 7 híres és sikeres asszony a történelemből, akik uralkodtak és sokkra vitték az életben!

A világ 8 legkegyetlenebb uralkodónője, akik vérrel írták be nevüket a történelembe

Hitler, Néró, Caligula, Sztálin és még megannyi véreskezű uralkodó és diktátor. Ám nem csak a férfiak vívtak ki maguknak e tekintetben vérrel íródott hírnevet. A női nem sem marad szégyenben - már ha ez büszkeség vagy verseny kérdése lenne – ugyanis rengeteg beteges, gyilkos lelkületű és szadista uralkodónő élt, akik szinte hobbiból küldtek másokat a túlvilágra. Íme a világ 8 legkegyetlenebb koronás gyilkosa!

A történelem 10 leghíresebb szeretője - Lepedőgyűrés határok nélkül


Szépek vagy otrombák. Hatalmasak vagy senkik. Valakinek ellenállhatatlan vonzereje volt, míg más maga a szexistennő vagy Adonisz. Férfiak és Nők, akik sokakra vitték, mert volt valamijük, amitől a másik fél agyvérzést kapott, bepezsgett, bele akart harapni és mindenáron ágyba akart bújni vele. Ki ez a 10 leghíresebb szerető, akik a történelem során számos trófeát gyűjtöttek be és napjainkban is legendás, misztikus fény övezi őket?

A legelvetemültebb női sorozatgyilkosok - 9 beteg nő esete

Csak hisszük, hogy mi nők kis angyalkák, vagyunk és hogy csak a csúnya, gonosz férfiak lehetnek lélektelen sorozatgyilkosok. A történelem során számos nő tett olyan hírnévre, amit vérrel alapozott meg. Szemrebbenés nélküli mérgezések, férj- é szerető gyilkosságok, kórházi ápolónők, akik örökre elaltattál betegeiket. Íme 9 nagyon beteg sorozatgyilkos nő, akik lelkiismeret-furdalás nélkül gyilkoltak.

8 sztár, akiknek 2015-ben végleg harangoztak

Sajnos nem mindenki léphette áz a 2016-os új év küszöbét, mert életüket vesztették tavaly. Némelyikük ágyban párnák közt, mások betegségben szenvedtek, míg egyeseket baleset vagy gyilkosság érte. Nehéz lenne felsorolni ezt a sok jó, kiváló embert, ezért megpróbáltuk összeszedni a 8 legismertebb vagy legérdekesebb személyt, akik nem érhették meg ezt az évet.

Rejtélyes - Képeken 10+1 celeb, akik már találkoztak kísértettel

Azt hihetnénk, hogy csak a hétköznapi emberrel esik meg, hogy furcsa, megmagyarázhatatlan történésekkel találják szembe magukat. Pedig a szellemek bizony nem válogatnak, a sztárokkal épp úgy kapcsolatot létesítenek, ha akarnak. Nem hiszed? Akkor most jól figyelj - 11 celeb meséli el saját kísértettörténetét.

10+1 egykori szexi pasi, akik felett brutálisan eljárt az idő - döbbenetes fényképsorozat!

Szexik és nyálcsorgatóan sármosak voltak. Számos hölgykorosztály csüngött a tévé képernyőin és gondolatban valamelyik imádott színészét csócsálta. Valóban, nem csak tehetségesek és zseniálisak, hanem sokuk szívdöglesztő is volt. Csakhogy még az ilyen nagyságok sem képesek ellenállni az időnek szép lassan kiöregedtek a szakmából és a címlapok elejéről. Lássuk, ki az a 10+1 néhai álompasi, akik mára sajnos fonnyadt nagypapik lettek.

Mit vegyél fel Karácsonykor? Ezeket NE! - A leggázabb ünnepi sztár rucik

Sztárok. Nem mindegyikük képes az ünnepekkor – de a hétköznapokban sem – a jóízlés keretein belül maradni és sokakra rátör a viszketegség vagy csak mert azt hiszik, ezt várják tőlük és úgy kiöltöznek, hogy már a Mikulásnak égő. Vagy csak szimplán így érzik jól magukat. Lássuk kik azok, akik nem bírnak magukkal és képesek hajmeresztő öltözetek viselésére! Szóval, te mit viselj az ünnepekkor? Ezeket semmiképpen se!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A napi jóslat Számodra - Vasárnap

A napi jóslat Számodra - Vasárnap

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned!

Tovább »
Vasárnapi csillagjóslat

Vasárnapi csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
Így varázsold ruháidat hófehérré és frissé vegyszerek nélkül - Olcsó és egyszerű megoldás

Így varázsold ruháidat hófehérré és frissé vegyszerek nélkül - Olcsó és egyszerű megoldás

Mosás közben sok hibát elkövethetünk, ráadásul megtalálni a legjobb mosószert, az olyan, mint tűt keresni a szénakazalban. Többé azonban nem kell aggódnod, ugyanis mindössze egyetlen összetevőre lesz szükséged ahhoz, hogy pénzt és idegeskedést spórolj meg. Csak egy kis ecetet kell öntened a mosógép dobjába, és hamarosan megtapasztalhatod ezt a 10 előnyös dolgot.

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép