2016. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. július 23. - Lenke
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Szórakozás

Korábbi cikkeink a rovatban »

Betámadták vagy éppen megölték őket - 10 sztár és a zakkant rajongóik

Mindig csak irigykedünk rájuk, pedig nekik se állandóan habos torta az élet. Nem csak szerető és istenítő rajongóikkal kell szembenézniük, hanem a puskacső végével vagy a kés élével, esetleg a kellemetlen zaklatásokkal. Vagyis a őrült, zakkant rajongókkal. Íme, 10 sztár, aki túlélte a hibbant rajongók támadásait és zaklatásait. Már akinek sikerült…

tovább »

A történelem 7 leghíresebb roma asszonya - Talán most olvasol róluk életedben először!

Nem is gondolnád, hogy mennyi híres és elismert roma asszony élt a történelem során és még napjainkban is akadnak köztük igazi gyöngyszemek. Írók, festők, színésznők, táncosnők. Megpróbáltuk összeírni a történelem leghíresebb, legkiemelkedőbb roma származású asszonyait, akikről valószínűleg még nem hallottál, pedig pont olyan értékesek, akárcsak a munkásságuk!

Hullasminkes, vécépucoló és sztriptíztáncosnő - Ezzel keresték sztárok a kenyerüket

Sztárnak nem születik az ember, hanem azzá lesz. Bár imádjuk őket isteníteni, ugyanolyan halandók, mint mi egyszerű emberek és nekik és élniük kellett valamiből. Ők sem voltak válogatósak, volt köztük oroszlánszeíldítő, chippendale táncos, hullasminkes. Eltudnád, ma képzelni, ahogy Jennifer Anniston vécét pucol? Lássuk mivel keresték meg anno sztárok a kenyérre valót!

6 égetően forró erotikus sorozat mérhetetlenül szexi és temérdek pucér pasival

Szex, harc, szenvedély, szerelem, intrika, macsó és szívdöglesztő pasik. Ezek várnak rád abban a 6 szexi és nagyon erotikus sorozatban, amit összeszedtünk neked! Ahol végre nem csak meztelen csajok futkároznak, hanem igencsak jó testfelépítéssel megáldott pucér pasik is és még a kukorica is ki fog fordulni a szádból, attól, amit látni fogsz!

Pasi elvitelre! Te hogy kéred? - Szőrösen vagy kisfiúsan jön be?

Vannak, akiknek simára borotvált, szőrtelen arc áll jól, amitől üde, kisfiús, bájos, harapnivaló arcocskájuk lesz. Másoknak a vad, szőrős, ősember stílusú vagy elegánsra nyírt szakáll vagy bajusz áll úgy, hogy attól minden nőt megvadítanak. Ritka az, amelyiknek mindkettő jól áll, de azért olyan is akad. Válassz! Neked hogy kellenének ezek a pasik? Macsósan vagy selyemfiúsan?

Zsiványságból jeles asszonyok - A történelem 5 leghíresebb kalóznője

Egyes hölgyek fittyet hánytak arra a régi hajósbabonára, hogy balszerencsés dolog nőnek hajóra lépnie. Márpedig feminsiták mindig is voltak és ezek a kalóznők pontosan azt igazolják, hogy egy asszony nem csak takarításban, főzésben és férje kiszolgálásban jeleskedhet, hanem kardforgatásban, csalásban és kalózkodásban is! Tekintsd meg a történelem 5 leghíresebb és legzsiványabb női kalózát!

9 apakomplexusban szenvedő sztár - avagy szexistennők véncsontokkal járnak

Bizony nem csak a pasik között fordul elő, hogy jobban szeretik az érett almát. A nők is ugyanígy kedvelik a már jól bejáratott, érett és bölcs férfiakat, különösen ha valamit meglátnak bennük az apjukból. Mellőzzük a pénz kérdést, és fogadjuk el, hogy vannak nők, akik jobb szeretnek apucival kézen fogva járni. Különben is, a szerelem vak és kortalan. Van itt 9 szépség, akik örömmel kötötték össze életüket tapasztalt vénmedvékkel!

Mosolyok, amiktől totál kiráz a hideg - A világ 15 leggonoszabb filmes vigyora

Biztos te is éreztél már olyat, amikor egy mosoly nem megmelengette lágyan a szívedet, hanem inkább alaposan rád ijesztett. Nem csak a valóságban, de még filmen keresztül is elég parás élményt nyújthat egy-egy ilyen született gonosz, őrült, gyilkos vigyor. Összeszedtük a világ 15 leggonoszabb filmes vigyorát, amitől garantáltan a hideg fog futkosni a hátadon!

7 híres és sikeres példaértékű nő a történelemben, akikre érdemes felnézni!

A történelem sok-sok éven át vonta kétségbe a női nem erősségét, jogait és hatalmát. De akadtak olyan asszonyok, akik szembeúsztak az árral és magukhoz ragadták a hatalmat, és küzdöttek, harcoltak, szónokoltak. Ezek a kivételes asszonyok jogokat harcoltak ki, területeket hódítottak, életeket mentettek, fényt vittek országaikba. Íme, 7 híres és sikeres asszony a történelemből, akik uralkodtak és sokkra vitték az életben!

8+1 sztár agyament fóbiája - Ezekkel simán kikergethetnéd őket a világból

Szinte mindenki parázik valamitől, aki meg nem, az Oroszlánszívű Richárd ivadéka. De kinek a pókok, kígyók, másoknak a bacik, meg a porcicák. Ez alól még a csillagok sem kivételek. Pedig a fóbia született dolog, hanem a lelkünk egy legyőzhető hisztije és le is kell, ha nem akarjunk, hogy az agyunkra nőjön. De lásd, nem vagy egyedül, íme 8+1 sztár fóbiája!

A sztárok is csak emberek - 8+1 híres és szörnyen botrányos sztármegcsalás

A sztárok is csak emberek. Boldogak, depressziósak, őrültek, tehetségesek, szépek és csúnyák és olykor hűtlenek. Mint ahogy a hétköznap emberei, ők is ugyanolyan szélhámosak lehetnek a szerelemben. Ugyanúgy vágyakozhatnak és léphetnek félre. Csakhogy az ő esetükben sokkal visszhangosabb, mint az „egyszerű” emberé. Így állíthattuk össze ezt a kis listát 8+1 szörnyen botrányos sztármegcsalásról!

Gazdálkodj okosan! (x)

Nemcsak a pénzzel, de az időnkkel is tudni kell jól bánni. A felgyorsult világban, a hétköznapok során, amikor azt érezzük, hogy a 24 óra semmire sem elég. Sokszor éppen ezért a legnagyobb ajándék, amit a családunknak és szeretteinknek adni tudunk: az a jelenlétünk, osztatlan figyelmünk. Édesanyaként ezért különösen nagy kihívás, hogyan tervezzük be feladatainkat otthon és munkahelyünkön. A küldetés nem lehetetlen. Mutatjuk!

8 sztár, akik nem csak hisznek a szellemekben, de van, amelyikük együtt is él velük!

Szellemek bizony mindenütt vannak még a sztárokat sem kímélik. Ráadásul némelyikük nem csak hisz bennük, de abban a „megtiszteltetésben” is részesülhetett, hogy megoszthatja velük otthonát. Ugye most már te is kíváncsi vagy arra ki az a 8 szellemhívő híresség, aki egy fedél alatt él a túlvilág lényeivel?

Fordult a kocka! - 8 híres és érett szépség, aki fiatal fiúcskához mentek hozzá

Néhol van akkora korkülönbség, hogy igen, azt lehessen mondani, hogy ezek az érett nők olyanokat választottak maguknak, akik komoly anyakomplexusban szenvednek és simán ott van még a tojáshéj a popsijukon. De ezek a házasságok sem ma köttetek, már jó ideje élnek boldog házasságban a matrónák és játszanak együtt gyermekikkel és férjeikkel. Na vajon, ki ez a 8 sztárpár?

Pocsék munkát végzel? Gondold át! - A történelem 8 legrosszabb melója

Sokan gondolunk azt, hogy a mi munkánk a lehető legrosszabb. Szidjuk a főnököt, a munkabeosztást, a semmire se elég fizetést és a gonosz, furkálódó kollégákat. Na de mi a helyzet a múlt századok, évezredek melósaival, akik bizony jobban tették, ha csendben maradtak, különben nem hogy a munkájuk, lehet az életük sem maradt volna meg… inkább elviselték a mocskot, a megaláztatást és a veszélyt… íme a történelem 8 legrosszabb melója!

A történelem 10 legcsúnyább szeretője és uralkodónője vegyesen

Nem volt könnyű. Mert rengeteg van. De amennyire csak lehetett, kiválogattuk azt a 10 legcsúnyább szeretőt, királynőt, grófnőt, akik szembeötlően borzalmasak, vagy akiket még a saját koruk is rusnyának illetett. Bár minden korszaknak meg volt a maga idealisztikus szépsége, – amire napjainkban azt mondjuk: lemegy a bányába és feljön a szén – ám ugyanakkor be kell látni, ha valaki minden idea ellenére sem költeménybe, nem hogy portréra illő.

Feleségek és királynők rémálmai - A 10 legszexibb és leghíresebb királyi szerető

Ha volt szerelem, ha nem egy királyi pár életében egy feleség, egy királynő sem nézte jó szemmel, ha a férje más hölgyek gyümölcskosarát részesítette előnyben. De félre a hasonlattal: hát van nő, aki szívesen taszítja férjét egy másik asszony ágyába? Nincs. Pedig sajnos ezeknek a nőknek el kellett viselniük, hogy királyuruk szebb, fiatalabb, okosabb, szexibb lábak közé menekültek előlük. Íme itt van a 10 leghíresebb királyi szerető!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Misztikus kártya-teszt - Milyen tanulnivalód van jelen életszakaszodban

Misztikus kártya-teszt - Milyen tanulnivalód van jelen életszakaszodban

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, akik meg vannak győződve róla, hogy az általad választott kártyalapra nem ok nélkül esik a választásod. Mindennek oka van, a kártyák alatt pedig olyan üzenetek rejlenek, melyek egyrészt felfednek sok mindent az életedről, másrészt felhívják a figyelmedet a legfőbb tanulnivalódra.

Tovább »
3 trükk a tökéletes hullámhoz hajsütés nélkül

3 trükk a tökéletes hullámhoz hajsütés nélkül

Nem mindenki születetett természetesen göndör, vagy hullámos hajtincsekkel. Tény és való, hogy a hajsütő a legjobb módja annak, hogy hibátlan hullámokat készíts magadnak, azonban a forró hajformázó eszközöknek mindig meg van az a kockázata, hogy roncsolod a hajad szerkezetét. Íme, 3 módszer, hogy elkészítsd a hőn áhított hullámokat anélkül, hogy a hajad károsodna.

Tovább »
Hogyan javíts az életeden? - Osho misztikus kártyái segítenek

Hogyan javíts az életeden? - Osho misztikus kártyái segítenek

Hallgass a bölcs jógi és guru szavára, kinek tudása és bölcsessége ismert szerte a világban! Most misztikus kártyái felfedik előtted, mit kellene, vagy mit nem kellene tenned ahhoz, hogy javíts az életeden, amely így végre abba az irányba terelődhet, amilyenbe csak akarod!

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép