2018. szeptember 24. - Gellért, Mercédesz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 24. - Gellért, Mercédesz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Hirdetés

Rejtély, misztika

Korábbi cikkeink a rovatban »

7 hihetetlen egybeesés, amire máig nincs magyarázat

A különös egybeesések már több mint 2000 éve foglalkoztatják a kutatókat. Mindannyian megtapasztalhattuk már, hogy véletlenek nincsenek, ám csak nagyon kevesen értjük. A megdöbbentő esetek legtöbbjére pedig sehogyan sem tudunk magyarázatot találni. Álljon itt példának néhány, ami nem mostanában esett meg, ám a mai napig rejtély, hogy mi is történt valójában.

tovább »

5 megtörtént eset, amikor a Warren házaspár harcba szállt a démonokkal

Edward és Lorraine Warren a világ talán legismertebb paranormális jelenségeket kutató, démonokat fenékberúgó házaspárja. Néhány esetük annyira kirívó és persze valós, hogy az egyház is felfigyelt rájuk. A Warren házaspárt egyesek kuruzslóknak, mások szinte csodatevőként emlegetik őket. Edward a démonológus és a Lorraine a látó ebben a kétszemélyes szupercsapatban. Íme 5 megtörtént esetük, amikor sikeresen birokra keltek a démonokkal!

Fény derült a piramisok eredetére - Ijesztő jövő előtt állunk

Több elmélet is létezik arról, hogy akár az egész fajunk kipusztulhat. Egyesek szerint csak idő kérdése. Egyáltalán az emberiség készen áll a bolygónk titkainak felfedésére? Tényleg létezhetett másik civilizáció is előttünk, akik jóval fejlettebbek voltak nálunk? Meg tudjuk érteni mindezt és elkerülhetjük őseink szomorú végzetét? Ugyanis a tudósok biztosak benne, hogy a piramisok a múlt figyelmeztetései egy újabb globális özönvízről.

Szellemszex, avagy szex az éteri lényekkel - 6 megtörtént eset!

Szellemfotók, szellem a lakásban, szellem az álomban, paranormális jelenések. Kispiskóta, lejárt lemez, lerágott csont. Sokaknak volt már ilyenben élménye. Na de hányan mondhatják el magukról, hogy szellemmel, démonnal vagy tündérrel szexeltek?! Íme 6 példa megtörtént eset, hogy egyesek éteri lényekkel élnek nemi életet.

15 érdekes tény a Titanicról, melyekről tán nem is tudtál

Talán túlzásnak tűnhet, de egy történész szerint a három legjobban megírt történet Jézusról, a Polgárháborúról és a Titanicról szól. Majdnem mindenki ismeri a hatalmas hajó történetét, ha mást nem onnan, hogy látta a Titanic című mozifilmet, minden idők második legnagyobb alkotását. Ám a legtöbben nem tudnak az alábbi érdekes tényekről.

Top 8+1 megoldatlan gyilkosság, mely a mai napig rejtély

Egy brutális gyilkosságnál talán nincs kegyetlenebb dolog, főleg akkor, ha ennek fejében az eset örökre megoldatlan marad. A nyomozók tehetetlenek, hiába a belefektetett munka, a tettes sehol, a rejtélyt nem sikerült megfejteni. Következzen a 8+1 legzavaróbb megoldatlan gyilkosság.

Képeken a 10 legmisztikusabb véletlen egybeesés

Az embert mindig is foglalkoztatta: vajon a dolgok miért, minek köszönhetően történnek? A sors keze, a véletlenek, netán Isten, vagy valami más, magasabb rendű hatalom uralja a történéseket? Néha pontosan a történelem szolgáltatja nekünk ezeket a hihetetlen egybeeséseket, melyekről azt gondoljuk, nem lehetségesek. Nézzünk néhány érdekes véletlent a nagyvilágból.

7 természetfeletti képesség, amivel csak a boszorkányok és a különleges emberek bírnak

Boszorkányok, tibeti szerzetesek, indiai guruk és X-menek. Szóval akadnak közöttünk olyan különleges emberek, akik különböző természetfeletti képességet kaptak a születésükkor, esetleg egy baleset során. Hogy miért? Csak az Isten tudja, ne is firtassuk. Mint ahogy azt se, hogy ez áldás vagy átok, mert nekünk, akiknek nincs, nagyon vágyunk rá, míg ők lehet, inkább szabadulnának tőlük, ettől a 7 fantasztikus képességtől!

Úgy érzed nem vagy önmagad? - A démoni megszállottság 17 jele

Úgy érzed nem vagy mostanában önmagad? Te is észrevetted és mások is arra panaszkodnak, hogy megváltoztál? Vagy egy ismerősöd ment át ilyen gyökeres, negatív változáson? Ha egyre csak nő benned a harag, meggondolatlanul cselekszel, agresszív lettél, vagy éppen energiaszegény, érdemes lehet belekattintani a cikkbe és elolvasni, nem estél-e áldozatául egy démon megszállásának vagy zaklatásának…

10 döbbenetes tény, amit biztos nem tudtál Jézusról

Többnyire egy képünk van Jézusról. Egy jóképű, fehérbőrű, hosszú hajú férfi, aki tanított, prédikált és csodákat tett. Tele volt végtelen szeretetettel az emberiség iránt. Felreppentek már olyanok, hogy lehetett családja és utódai, de vajon mi van még, amiről nem tudhatsz? Ha az ember eleget szemezget a Bibliából és más forrásokból, kicsit kutakodik a történelemben, sok dolog derülhet ki a Mi Jésuánkról, mint például ez a 10 döbbenetes tény…

8 mérhetetlenül felkavaró japán legenda

A félelem, a para-érzés, a borzongás szerelmeseinek hoztunk 8 szörnyen megrázó japán legendát, amelyekből akár simán készülhetnének horror filmek is. De arra most elegendőek, hogy téged meglepjenek és megcsiklandozzák a kedélyeidet. Átkozott babák és reklámok, gyilkos internetes játék, egy nagyon bizarr emberfejű kutya, japán frigyláda, emberáldozatokból készült épületek.

5 ősi módszer, amivel meg tudták átkozni egymást az emberek

Az átok szinte pont olyan idős, mint mi. Amióta létezik a varázslás, az ősi vallások, a barlangrajzok, azóta létezik az átkozás műfaja is. Nem volt nehéz rájönni, hogy ha esőt is lehet varázsolni, sikeres vadászatot, szerencsét, szinte bármit, miért ne átkozhatnánk meg ellenségeinket, szomszédjainkat? A régi emberek pedig pontosan olyan kreatívak voltak e tekintetben, mint a ma emberei. Ha kíváncsi vagy arra, hogy ment az átkozás régen, akkor olvass tovább!

10 rejtélyes bibliai szám, mely a legnagyobb jelentőséggel bír a számmisztikában

A Szent Biblia a legolvasottabb könyv az egész világon - egy inspirációs forrás, mely rengeteg titkos jóslást, kódot tartalmaz. Most megmutatjuk a 10 legjelentősebb számot a Bibliában, melyek valamiképpen újra és újra felbukkannak. Egyesek átsiklanak ezen, de sokan gondolják úgy, hogy e számoknak komoly jelentősége van, és hisznek abban, hogy tanulmányozásuk megnyitja a jövő titkait.

5 egyértelmű jel, hogy egy elhunyt szeretted a közeledben van

Mindenkinek vannak elhunyt rokonai, akiket szeretett és hiányol. Lehet, hogy régen történt, lehet, hogy új az élmény, de ettől még az érzések nem változnak. Vajon megnyugtatna a tudat, ha tudnád, hogy néha ott van a környezetedben és figyel, hall téged? Sőt, talán úgy érzed így is van, de nem vagy biztos benne? Akkori győződj meg róla ebből az 5 jelből, hogy tényleg melletted van-e az eltávozott szeretted!

Teszteld le magad! - Íme 12 jele annak, hogy boszorkány vagy!

Most letesztelheted magadat! Vajon boszorkány vagy? Ha ennek a 12 jelnek a nagyja igaz rád, akkor mindenképpen. Legalábbis az 1692-es törvények szerint, amit a salemi boszorkánypereknél alkalmaztak és a Malleus Maleficarum, a Boszorkány kézikönyv alapján, ami oly nagy segítsége volt a boszorkányvadászoknak.

10 vérfagyasztó mondat, amiket gyerekek mondtak a szüleiknek

A Reddit nevű közösségi oldalon feltették a következő kérdést: „Mi a legrémisztőbb dolog, amit a gyermeked valaha is mondott neked?" A válaszoktól nem hogy a szülőkben, de az olvasókban is megfagyott a vér. Ugyanis vagy némelyik gyereknek vagy nagyon élénk a képzelete vagy olyat is látnak, tudnak, amit mi nem… íme, 10 ilyen sokat sejtető, mégis hátborzongató mondat.

Tények az ágyad felett logó misztikus tárgyról - A titokzatos álomfogó

Az álomfogó más néven álomcsapda (ojibwe nyelven: asabikeshiinh vagy bawaajige nagwaagan) az észak-amerikai indián kultúrában kézzel készült mágikus tárgy. Alapját egy fűzfából készült karika képezi, amelyre laza hálót szőnek. Ezt díszítik személyes és további mágikus kiegészítőkkel, például madártollakkal vagy gyöngyökkel. Célja nem más, minthogy megfogja a rossz álmokat, elűzze őket és csak a jó álmokat engedje át.


Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A napi jóslat Számodra - Hétfő

A napi jóslat Számodra - Hétfő

udd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »
Hétfői csillagjóslat

Hétfői csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
Melyik ásvány energiájára van szükséged? - Kattints a problémádra!

Melyik ásvány energiájára van szükséged? - Kattints a problémádra!

Régóta úgy tartják, hogy minden kőnek saját ereje, rezgése van, mely hat a testünkre és melyet használhatunk gyógyításhoz is. Hordjuk akár ékszerként őket vagy a zsebünkben, segítenek pozitívabb rezgésszintre hangolódni. Azonban egy idő után tisztításra szorulnak, hogy megszabaduljanak az átvett negatív hatásoktól!

Tovább »

Kalkulátor

Zsírégető kisokos

Edd magad karcsúra! Nem is hinnéd, milyen sok táplálékfajta létezik, amelyet bármilyen mennyiségben fogyaszthatsz, és mégis zsírt égetsz, fogysz vele. Kisokosunk segítségével kikalkulálhatod, mi a legjobb a számodra.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép