2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Baba yaga, a híres boszorkány tavaszi szerelmi jóslata - Vajon mi vár rád az érzelmek terén?

Baba yaga a szláv folklór híres boszorkánya, aki a legtöbb esetben gonosz banyaként tűnik fel, és gyerekeket vacsorázik, vagy férfiak szívét lopja el. Másutt szimpla gonosz igéző. Ám az vitathatatlan tény, hogy nagyhatalmú boszorkán, és az ilyen képes belelátni a jövőbe. Szeretnéd tudni milyen változásokat ígér a tavasz a szerelmi életedben? Akkor bízd magad Baba yagára!

tovább »

Madártoll-teszt - Mi a legfőbb feladatod jelen életszakaszodban?

A tollak az egyensúly és a szabadság egyetemes szimbólumai. Ezért használta fel őket az a spanyol pszichológuscsoport, aki ezt a tesztet összeállította. Ha kiválasztod az általad szimpatikusnak vélt madártollat, akkor fény derül arra, hogy mi a legfontosabb feladatod életed jelen szakaszában. Ha kíváncsi vagy rá, akkor ne habozz, teszteld magad!

Melyik ördögkép testesíti meg számodra leginkább a gonoszt? - Feltárja a legsötétebb titkaidat!

Ha hiszed, ha nem, döntéseid, választásaid bizony sok esetben nagyon is árulkodók, hiszen képesek feltárni a személyiséged olyan rejtett oldalait, melyeket még talán te sem ismertél eddig. Próbáld ki az alábbi személyiségtesztet, és meglátod, az eredmény megdöbbentő lesz!

Madame Zelda a médium, kiolvasta a jövődet a kristálygömbjéből - Tudd meg, mi vár rád!

A kivételes tehetségű, médiumi képességekkel bíró Madame Zelda felfed egy darabkát a jövődből. Ugyanakkor jobb, ha tudod, hogy mivel a jövő még nem történt meg, így elég ködös, ezáltal szokatlannak tűnhet a jósnő meglátása, de bármilyen furcsának, sőt nevetségesnek is tűnjön, jobb, ha odafigyelsz rá! Bízd magad a bölcsességére és megtudhatod, vár-e rád nagy szerelem vagy anyagi szerencse!

Mit kell tudnod a jövődről? - Üzenetet hozott a Mágikus Postagalamb

Nem akármilyen galamb hozott neked üzenetet a jövőből, hanem egy mágikus postagalamb! Aki téren és időn át sietett, hogy meghozza a fontos üzenetet, melyből megtudhatod, mi fog változni az életedben, és az elkövetkezendő hónapokban mire számíthatsz. Talán egy bölcsességet, egy útmutatást vagy esetleg egy megdöbbentő, vicces, fontos, megerősítő üzenetet kaphatsz tőle!

Húzz egy angyalkártyát és tudd meg, mit üzennek az angyalok - Fedezd fel, mire szomjazik a lelked!

Minden évszak kezdete egyben egy paradigmaváltás is, amely új energiákkal tölt fel. Sok változás vár rád ebben az időszakban, amelyhez kellő energia szükséges és érzelmileg is kiegyensúlyozottnak kell lenned. Néhány változás ugyanis először kissé félelmetesnek tűnhet, ugyanakkor mindez szintén a te érdeked szolgálja.

Válassz egy kristálygömböt, és tudd meg, mi vár rád a tavaszi időszakban - A szellemvilág üzenete

Biztosan te is érezted már azt, hogy tavasszal igencsak felerősödnek a természet és az Univerzum energiái, ilyenkor pedig te magad is sokkal érzékenyebbé válsz és éberebb lesz a tudatod. Ha kíváncsi vagy, mi vár rád tavasszal, akkor nem kell mást tenned, mint választani egy kristálygömböt, és máris olvashatod, mit üzen számodra a Magasabb Intelligencia és a szellemvilág.

Válaszd ki a legfélelmetesebb képet, és tudd meg, mi a legnagyobb félelmed! - Képes önelemző teszt

A természetfelettitől tölt el félelemmel, netán a magánytól rettegsz? Minden embernek vannak belső félelmei, amelyek a lelke mélyén nagyon felkavaróak! Az alábbi teszt segítségével te is ráébredhetsz arra, mi az, ami a legnagyobb félelmet okozza számodra!

Válassz egy kutyuskát, és tudd meg, mi a legfőbb értéked! - Képes önelemző teszt

Ezt a tesztet egy skót pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben tündéri kiskutyákkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Vajon melyik kutyuska a legaranyosabb? Az alábbi személyiségteszt elárul rólad olyasmit is, amivel talán eddig még te sem voltál tisztában!

Mi vár rád tavasszal? - Báthory Erzsébet grófnő személyes boszorkánya, Darvúlia megjósolja

Kevesen tudják, pedig tény. A híres Báthory Erzsébet grófnőnek valóban volt egy ún. személyes boszorkánya, akit Darvúliának hívtak. Eredeti nevén, Darvolia Anna a grófnő udvarában tevékenykedett és nagy valószínűleg tőle tanulta Erzsébet a gyógyfüvek használatát, a gyógyítás mesterségét is. Mit gondolsz, vajon a hatalmas boszorkány mit jósol neked a tavaszra?

Válassz egy születésnapi tortát és fedezd fel a legtitkosabb vágyadat! - Képes önismereti teszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos tortákkal illusztrálta az egyes személyiségtípusokat. A teszt azon alapul, hogy mindenkinek vannak titkos vágyai, melyeket sokszor talán még önmagának sem szívesen vall be. Ezek a vágyak egyszer csak előtörnek, így jobb, ha tisztában vagy azzal, mire vágyik a szíved igazán.

Válassz egy macskát és fedezd fel a benső énedet! - Képes lélekelemző teszt

Ezt a tesztet egy olasz pszichoanalitikus csoport állította össze, akik tündéri cicusokkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Az általad választott cica feltár valami egészen újat rólad, amit talán még magad sem tudtál eddig. Lehet, hogy nem is véletlen, hogy az egyiptomiak szentállatként tisztelték a macskát? Teszteld magad, és fedezd fel az igazságot!

Melyik a szíved virága? - Felfedi, hogyan éled meg a szerelmet

Mindenkinek van kedvenc virága, olyan, ami a legközelebb áll a szívéhez. És ha hiszed, ha nem, ez a virág bizony arról is árulkodik, hogy milyen vagy a szerelmi életben, mi a fontos számodra egy partnert illetően. Nem hiszed? Keresd ki a kedvenc virágodat, és teszteld magad!

Mi az, amit először megpillantottál a képen? - Elárulja, hogy angyal vagy ördög lakozik benned

Ezt a rendkívül érdekes és izgalmas személyiségtesztet egy izlandi pszichológuscsoport állította össze, melyből egyértelműen kiderül, hogy egy angyal, vagy pedig egy kisördög lakozik benned. Ne feledd, ha egy kisördög lakik benned, az még nem jelenti azt, hogy rossz ember lennél, csupán arról van szó, hogy másként szemléled az életet, mint a nagy átlag.

Mit szeretnek benned leginkább az emberek? - Ez a teszt felfedi az igazságot!

Vajon tudatában vagy annak, hogy mások mit kedvelnek benned a legjobban? Elérkezett az ideje, hogy ezt megtudd, és ehhez nem is kell mást tenned, mint ki választani azt a képet, amely leginkább elbűvöl. Meglátod, hamarosan valami egészen újat fedezhetsz fel magadról, ugyanis ennek a pszichológiai tesztnek igencsak pontos, és meglepő az eredménye!

Mely formában babrál ki veled márciusban Murphy Törvénye? - Játékos jóslatunkból megtudod!

Alapvetően egy Murphy törvény van, ami így szól: „ami elromolhat, az el is romlik”. De ez a szállóige jóformán életre kelt és különböző formákban visszaköszön időről időre az életünkbe, amit sok esetben idegbaj és káromkodás követ, vagy csak szomorú beletörődés, hogy „igen, ez tipikus”. Vajon márciusban milyen formában találkozhatsz Muprhy Törvényével? Húzz egy lapot, és kiderül!

Melyik kulcs nyitja a szívedet? - Választásod elárulja, hogy melyik szerelmi típusba tartozol!

Egy német pszichológuscsoport szerint összesen hétféle szerelmi típus létezik. Annak kiderítésére, hogy ki melyik típusba tartozik, összeállították ezt a tesztet. Most már te is kiderítheted, melyik kategóriába vagy sorolható, és ehhez nem is kell mást tenned, mint kiválasztani azt a kulcsot, amely a szívedet nyitja.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 jele, hogy szervezeted nem tudja megfelelően megemészteni a húst - Tán nem is gondolnád!

9 jele, hogy szervezeted nem tudja megfelelően megemészteni a húst - Tán nem is gondolnád!

Sokan nem tudnak ellenállni egy gusztusosan elkészített sült húsnak, vagy egy szaftos hamburgernek. Annak ellenére, hogy a hús tele van értékes tápanyagokkal, számos természetes kémiai toxint, és telített zsírt tartalmaz, melyek nehezítik az emésztést. A túlzott húsfogyasztásnak komoly következményei lehetnek, növeli a szív- és érrendszeri betegségek, a diabétesz és a rák kialakulásának kockázatát.

Tovább »
Megtalálod az összes tudományos hibát a képen?

Megtalálod az összes tudományos hibát a képen?

1928 szeptemberében a Tudomány és Felfedezés szerkesztői alkották ezt a rejtvényt, amin tudományos hibákat rejtettek el. 48 hiba van a képen és ha mindet megtaláltad 500 dollárt kaptál. Most mi is lehetőséget adunk arra, hogy megtaláld a hibákat és a végén valódi tudósnak érezd magad. Találd meg a hibákat ezen a 90 éves fejtörőn!

Tovább »
Hogyan éled meg a szerelmet? - A választott madárka felfedi

Hogyan éled meg a szerelmet? - A választott madárka felfedi

Tudtad, hogy a választásaid árulkodnak a jellemedről, a mindennapi szokásaidról? Az általad legszimpatikusabbnak ítélt madárka például azt árulja el, hogyan viselkedsz, ha szerelmes vagy, hogyan éled meg ezt a csodálatos érzést! Nem hiszed? Akkor próbáld ki az alábbi tesztet most!

Tovább »

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép