2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Melyik angyal védelmét választanád? - Megmutatja, mit rejt a valódi személyiséged!

Mindenkinek más-más őrangyala van, hiszen a személyiségedhez leginkább közelálló őrangyal vigyáz rád. Néhány angyal jelenléte eléggé intenzív, ugyanis szeretik közölni, hogy mindig melletted állnak. Léteznek azonban szelídebb őrangyalok, akik inkább a háttérben maradnak, arra várva, hogy te hívd őket. Attól függően, hogy melyik őrangyalt választod védelmezőül, sokat elárul rólad.

tovább »

Húzz egy lapot és fedezd fel, mit üzen számodra Fortuna a jövő hétre!

Lehet, hogy a boldogság és a szerencse már régóta kopogtat az ajtódon, és te nem veszel róla tudomást? Vétek lenne pedig nem beengedni őket, hiszen lehet, hogy hatalmas változást hoznak az életedbe. Ám most Fortuna asszonyság egy kis betekintést enged a jövőbe, pontosabban a jövő hét eseményeibe. Húzz egy lapot, és tudd meg, mit kell tenned jövő héten.

Harmónia Kártyák üzenete - Tudd meg, mi hozza el a békét és a harmóniát az életedbe!

Mindenki vágyik a harmóniára, a békére és a nyugalomra, időnként szükségünk van arra, hogy visszavonulhassunk a saját nyugalomszigetünkre. De vajon hogyan érheted el a harmónia állapotát, és hogyan találhatod meg a lelki békédet? Összpontosíts a Harmónia Kártyákra, húzz egy lapot, és fedd fel, milyen üzenet rejlik alatta!

Hova ülsz legszívesebb az autóban? - Megmutatja, hogyan tekintenek rád az emberek

Tudtad, hogy bizonyos személyiségjegyek még akkor is kristálytisztán megmutatkoznak, ha éppen autóban ülsz? Egy dán pszichológuscsoport szerint bizony az is meghatározza, melyik személyiségtípusba tartozol, hogy hova ülsz legszívesebben az autóban. A volánhoz, vagy az anyósülésre? Netán hátul szeretsz helyet foglalni? Döntsd el, és tudd meg, mit árul el rólad a választásod!

Válassz egy napraforgót, és tudd meg, mivel blokkolod a saját életedet! - Képes pszichológiai teszt

A napraforgó a melegség és a boldogság szimbóluma, továbbá a sárga szín segít abban, hogy pozitív energiákkal töltsd fel magad. Lehet, hogy nem tudsz róla, de úgy tartják, hogy ha az utadba kerül, akkor számíthatsz a szerencsére. Most az a feladatod, hogy válaszd ki azt a napraforgót, amely a legközelebb áll hozzád, és tudd meg, mi az, amivel akadályozod a saját életedet!

Hogyan erősítheted a megérzéseidet? - Megmondja a "Légy Intuitív" jóskártya!

A hatodik érzék képes minket útbaigazítani, megsúgni, mit tegyünk vagy mit ne. Figyelmeztet az esetleges veszélyre, ahogy arra is, ha valami jó közeleg. Érthető, ha szeretnéd, hogy még élesebb legyen, hogy egész pontosan tudatában lehess az üzenetének. Ez pedig nem elérhetetlen vágy! A Légy Intuitív jóskártya elárulja, mit kell tenned ahhoz, hogy erősebbek legyenek a megérzéseid!

Mit üzen neked Föld Szelleme? - Tudd meg a Föld Bölcsessége jóskártya segítségével!

Adott a lehetőség, hogy kapcsolatban kerüljünk a Földdel és annak szellemével. Ezáltal energiát nyerhetünk a hatalmas Földtől és a természetből, de adhatunk is neki, így gyógyítva bolygónkat és magunkat is. Ám a legtöbben nem vesszük észre a Föld Szellemének útmutatását, aki azon dolgozik, hogy megerősítse a viszonyt ember és Föld között. Ám most lehetőséged nyílik rá, hogy át vedd a neked szóló üzenetet!

Mit súgnak a tudattalan megérzéseid? - Tudd meg a "Bízz az intuícióidban" jóskártyától!

Néha-néha sikerül elkapni, mit súg a megérzésed és gyakran be is válik? De nehezedre esik tudatosan átvenni az üzenetét, pedig sokszor érzed, hogy mondani akar valamit, csak épp azt nem tudod, mit? Akkor vedd át a neked szóló üzenetet a „Bízz az intuícióidban” jóskártya segítségével! Húzz egy lapot és máris megtudod, hogy mit üzen jelen pillanatban a hatodik érzéked!

Az erdő nimfái üzenetet hoztak neked - Húzz egy lapot, és fedezd fel, mi rejlik alatta

A nimfák nem mások, mint görög mitológiai nőalakok, akik különösen kötődnek a szép tájakhoz. Otthonaik általában a hegyek, völgyek, ligetek, erdők, és természetesen a fák. Az erdei nimfák mindig jókedvűek, mindig játszanak, és az élet mozgalmasságát szimbolizálják. Most azonban üzenetet hoztak neked, amit úgy kaphatsz meg, ha húzol egy lapot.

Válassz egy mágikus kristálygömböt, és tudd meg, mit rejt a személyiséged! - Képes önismereti teszt

Egyszerű megjelenése ellenére a kristálygömbök a legkedveltebb eszközei a jóslásnak. Már az ókortól kezdve használják. A papok például speciális kristályokat használtak a történések előrejelzésére. Most azonban nem jóslásra használjuk ezeket a mágikus gömböket, hanem önismeretre. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy kristálygömböt, és máris megtudod milyen ajándékot kaptál a születésedkor.

Válassz egy vitorlás hajót, és fedezd fel, mi a legfontosabb számodra az életben! - Képes önismereti

Ezt a tesztet egy londoni pszichológus állította össze, melyből arra kapsz pontos választ, hogy mi a legfontosabb számodra az életben. Képzelj magad elé egy végeláthatatlan tengert – ez lesz az életed vize. Rajta pedig békésen ringatózik egy vitorlás hajó. Az alábbiak közül melyikben hajókáznál szívesen?

Milyen felismerés vár rád a nyáron? - A Nyár angyalainak személyes üzenetéből megtudod!

A Nyár angyalai üzenetet hoztak számodra, melynek köszönhetően könnyebben eligazodhatsz életed útvesztőiben. Ám nemcsak ezért üzentek neked, hanem azért is, mert a nyári időszak tökéletes lesz arra, hogy javíts azokon a sarkalatos pontokon, melyek életedet nem a megfelelő irányba viszik. Húzz egy lapot, és fedezd fel, mi rejlik alatta!

Válassz egy törzsi maszkot és tudd meg, milyen ember vagy valójában! - Nem félsz szembenézni az igazsággal?

Az ősi tudás ma is él. Az ősi szellemiség és a múltban való gondolkodás ma is sok kérdésre választ ad. A pszichológusok szerint választásaink közvetlenül meghatározzák a személyiségünket, az alábbi törzsi maszkokat hívtuk segítségül, hogy felfedjük, milyen ember is vagy valójában!

A kedvenc fagylalt ízed árulkodik a személyiséged rejtett oldaláról - Teszteld magad!

A tudósok és a pszichológusok megfigyelték a mindennapi szokásokat - milyen tollat használsz, milyen a kedvenc fülbevalód, nyakláncod - és rájöttek, hogy ez mind-mind árulkodik a személyiségedről. Most itt az ideje annak, hogy a kedvenc fagylalt ízed meséljen rólad. Dr. Alan Hirsch az Ízek és Illatok Kutatási Intézményének doktora tanulmányozta az ízek és a személyiség közötti összefüggéseket.

Mit pillantasz meg először a képen? - Megmutatja, hogyan látod a világot

Ez a pszichológiai teszt egy kicsit más, mint a többi. Ezúttal ugyanis nem azon van a hangsúly, hogy mit választasz, hanem azon, hogy mit fedezel fel elsőként, ha rápillantasz egy képre. Amit elsőként megpillantasz a képen, az számos rejtett pontot tár fel rólad, de megmutatja azt is, hogyan szemléled a világot.

Szerinted melyik fa lehetne egyben egy női kéz is? - Felfedi, hogyan látsz a dolgok mögé

Ezt a tesztet egy svéd pszichológuscsoport állította össze, melyben a hangsúly nem azon van, hogy mi a választásod, hogyan döntesz, hanem azon, hogyan látsz az egyes ábrázolások mögé. Úgy gondolják, ez sok mindenre rámutat a személyiségünkkel kapcsolatban. Ha készen állsz, akkor teszteld magad!

Melyik jóképű celebbel költenél el egy kellemes vacsorát? - Megmutatja, mit keresel egy férfiban

Életünk során mindannyian keressük az igaz szerelmet. Ám csak akkor találhatunk rá arra, akit nekünk rendeltetett a sors, ha tisztában vagyunk vele, hogy mi az, amit keresünk egy férfiban. Számodra milyen férfi az ideális? Ha még te magad sem vagy tisztában vele, akkor teszteld magad, mert ebből a személyiségtesztből minden kiderül!


Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Csütörtöki csillagjóslat

Csütörtöki csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

Testünk nagyrésze víz, ezáltal minden egyes szervünk tartalmaz vizet. Azonban időnként megesik, hogy a szervezet túl sok vizet tart vissza, és ez káros mind az egészségre, mint a szépségre. Ha túl sok víz van a szervezetben, azt vízvisszatartásnak nevezzük.

Tovább »
Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Nem egy egyszerű vizuális teszt, hanem kimondottan kreatív, így sokkal jobban próbára teszi az elmédet! A tesztnek lehetősége van arra, hogy becsapja az elmédet! De vajon hagyod is neki? Mennyire látsz át ezeknek a feladatoknak a trükkjein? Nem csak kiváló látásra van szükség az elvégzésükhöz, hanem nagyfokú vizuális készségre is. Mindjárt kiderül, hogy benned vajon meg van-e mindkettő!

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép