2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mennyire éget meg a szerelem a tüze a nyáron? Oshun istennő már most megjósolja a nyári szerelmeket

Oshun az egyik legnépszerűbb istennő az afrikai joruba vallásban. Ő a szerelem, a szexualitás, a termékenység, a szépség és a folyók, de még a jövőbelátás istennője is. Mint láthatod, hatalmában áll már most megmondani, hogy mi vár rád az idei nyáron, mit hoz neked a szerelem, egész pontosan, mennyire éget meg és akár még azt is megtudhatod, hogy ki által!

tovább »

Melyik boszorkánynemzetségbe tartozol? - Húzz egy lapot és kiderül!

A boszorkányok egyidősek az emberiség történetével, hiszen tulajdonképpen ők is emberek, csak más képességekkel bírnak. Tisztelik a mágia, a varázslat isteneit, akikhez varázsláskor segítségért, támogatásért fordulnak. A boszorkányok intenzív személyiségek, bűbájosak, tekintetük nagyon átható. Fedezd fel, melyik boszorkánynemzetségbe tartozol, és milyen varázserőt birtokolsz!

Válassz egy pillangót és fedezd fel a lelked titkait! - Képes személyiségteszt

A pillangó egy gyönyörű ősi szimbólum. A lélek szépségét és az örök életet jelképezi, emellett a világegyetemmel való kapcsolatot is szimbolizálja. Segítségével most felfedheted, milyen titkok rejlenek a lelkedben. Ehhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a pillangót, amely a legközelebb áll hozzád! Készen állsz?

Válassz egy angyalszárnyat, és feltárul, mi a legnagyobb áldás számodra - Képes lélekelemző teszt

Minden egyes angyal a jóságot képviseli, amely az emberek szívében rejlik. Az angyalszárnyak színei és a szárnyak típusai meghatározzák a benned rejlő egyedülálló képességeket, ezáltal felismerve azt, hogy miben is vagy igazán erős. Az emberekben hasonlóan meg vannak azok a csodás tulajdonságok, melyek az angyaloknak sajátjai, és minden ember bír jó néhány erénnyel. Tudd meg, mi az!

Válassz egy képet és tudd meg, mi hiányzik jelenleg az életedből! - Képes lélekelemző teszt

Ezt a tesztet egy bolgár pszichológuscsoport állította össze, akik szép kártyákkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Ha kiválasztod, melyik kártyához vonzódsz leginkább, máris megtudod, mi az, ami jelenleg bizony hiányzik az életedből. Tehát nincs más választásod, teszteld magad, hogy megtudd, mire van jelenleg szükséged!

Hogyan vess véget a gondjaidnak? - A mágikus Beszélő Kard most a tudtodra adja!

Állandóan gondokkal küzdesz? Visszatérő problémáid vannak? Párkapcsolati vagy anyagi nehézségek uralkodnak az életeden? Akár most, akár máskor legyen gondod, a mágikus Beszélő Kardhoz bármikor fordulhatsz! A kevéssé ismert, de attól még nem csekély hatalommal bíró kard elárulhatja neked, hogyan vess véget a gondjaidnak, mit kellene tenned ahhoz, hogy hosszútávon megszűnjenek a problémáid!

Melyik ajtón nyitnál be legszívesebben? - Választásod megmutatja, mi rejlik az elmédben!

Az általad választott ajtó sokat elárul a személyiségedről, továbbá arról, hogy mi rejlik az elmédben és a lelkedben. Melyik varázslatos ajtót választanád legszívesebben, és nyitnál be rajta? Kíváncsi vagy, mi rejlik mögötte? Akkor ideje tesztelni magad!

Válassz egy Nap szimbólumot, és ismerd meg rejtett tulajdonságaidat - Képes lélekelemző teszt

A számodra kedvelt formák és szimbólumok sokat elárulhatnak a rejtett tulajdonságaidról. A relációs pszichológia és a rajzok alapján megalkotott tesztek segítségével te is megismerheted önmagad. Válassz egy Napot és tudd meg, milyen vagy valójában.

Misztikus szem-teszt - Milyen titkokat rejt a tudatalattid?

A szem a tisztaságot, a fókuszt és a célt szimbolizálja, ugyanakkor, mivel a lélek tükre, sok titokról fellebbenti a fátylat. Ezt a tesztet egy erdélyi pszichológuscsoport dolgozta ki, és pontosan ezen okok miatt használtak különféle ábrázolású szemeket az egyes személyiségtípusok bemutatásához. Kíváncsi vagy, milyen titkokat rejt a tudatalattid? Akkor nincs más hátra, teszteld magad!

Milyen változásokon mész keresztül a nyáron? - A Halálfejes Pillangó megjósolja!

A Halálfejes Pillangó sok hiedelem középpontja és mondani sem kell, sokak szerint a halált harangozza be, ám valójában ő is, mint minden más pillangó az átalakulás jelképe, ami csupán szimbolikus formája a halálnak. Segítségével megtudhatod, hogy az idei nyáron milyen változásokon mész keresztül, milyen rendkívüli eseményekkel számolhatsz! Megjósolja a nyár legfőbb momentumait!

Hogyan alakul a szerelmi életed a nyári hónapokban? - A titokzatos fák elárulják

Minden ember szeretné ismerni a jövőt, nem igaz? Ennek ellenére, ha valóban szembesülnél a sorsoddal, talán nem is biztos, hogy fel tudnád dolgozni az első pillanatban. Amikor a szerelemről esik szó, akkor mindenki a jelent akarja megélni, most pedig azonban azt is megtudhatod, hogy mi vár rád a szerelemben!

Mi zajlik most életed hátterében? - Segít értelmezni a jeleket a Szakrális Utazó jóskártya

Tele van az életed, a környezeted titkos üzenetekkel. A kérdés csupán az, hogy képes vagy-e meglátni, meghallani és azonfelül értelmezni őket. A Szakrális Utazó jóskártya segít megérteni és értelmezni az életed hátterében zajló eseményeket, bölcs útmutatással lát el és akár abban is segíthet, hogy felismerd életed célját és elérd a béke állapotát. Láss bele az életed eseményeibe!

Válassz egy csodaszép pillangót, és tudj meg valami újat önmagadról! - Képes lélekelemző teszt

Ez a teszt az alábbi fenséges szépségű pillangók segítségével valami egészen különlegeset árul el rólad és a valódi személyiségedről. 6 különböző pillangót fogsz látni, amelyek mindegyikének egyedi színe és mintázata van, ugyanakkor mindegyikük gyönyörű. Válassz egyet, amelyik leginkább megragad, majd olvasd el a hozzátartozó jellemzést, és tudj meg valami újat önmagadról!

Melyik személynek hamis a mosolya? - Választásod megmutatja, mi lakozik a lelkedben!

Nézd meg jól az alábbi képeket, és vizsgáld meg, vajon melyik illetőnek hamis a mosolya. A választásod elárulja, hogy milyen személyiség vagy és mi lakozik a lelkedben. Az érzelmek és az arc elemzése ugyanis képes elárulni olyan dolgokat is, amikre nem is gondoltál volna!

Mi legyen a következő lépésed? - A Suttogó Természet jóskártya elárulja neked

Most már igazán újjáéledt a természet. A Suttogó Természet jóskártyát a Földanya, a természet szépsége, békessége és ereje ihlette. A segítségével megtudhatod, hogy mi legyen a következő lépésed, hogy mit érdemes most megtenned. Bízd magad az ereje teljében levő, hatalmas természetre, a mindenható Földanyára és fogadj el tőlük egy tanácsot, hogy mit kellene tenned!

Mit üzen mára a lelked? - A Visszatérő Lélek jóskártya közli veled

A Visszatérő Lélek jóskártya segít közvetíteni a lelked üzenetét így megtudhatod, hogy mit üzen mára! Mire kíván figyelmeztetni, mire próbálja felhívni a figyelmedet, mit szeretne mondani, amiről úgy gondolja, hogy tudnod érdemes. Ha elfogadsz egy személyes üzenetet a jóskártyától, máris megtudhatod, hogy mivel kell ma számolnod!

Hogyan mássz ki a kétségbeejtő helyzetedből? - Szent Júdás Taddeus megmondja!

Júdás apostol, illetve ahogy még hívják Tádé apostol, illetve Szent Júdás Taddeus a kétségbeejtő helyzetek patrónusa. Jézus egyik tanítványa volt, de nem azonos Iskarióti Júdással. Időnként mind kerülünk kétségbeejtő helyzetekbe és olyankor nem mindig tudjuk, mi a helyes, mit kellene tennünk. Ha te is éppen egy ilyen helyzetben vagy, akkor fordulj bátran a szenthez, aki majd utat mutat neked!


Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 sokkoló beszámoló állítólagos időutazóktól - Meg fogsz lepődni, mi minden vár ránk!

10 sokkoló beszámoló állítólagos időutazóktól - Meg fogsz lepődni, mi minden vár ránk!

Emberek… hatalmas a fantáziájuk. Vajon csak a képzeletük szüleménye az a sok minden, amit a jövőnkről elárultak? Esetleg olyan betegek, akik maguk is elhiszik az agyszüleményeiket? Vagy valóban szörnyűséges jövő elé nézünk? Ez a 10 időutazó megjárta a jövőt – vagy éppen onnan érkezett – és elképesztő dolgokról számoltak, hogy mik várnak ránk!

Tovább »
Felismered a Harry Potter szereplőket csak a sziluettjük alapján?

Felismered a Harry Potter szereplőket csak a sziluettjük alapján?

Megismered Hermionét vagy Dumbledore-t a sziluettjük alapján? Azért ne vegyél rá mérget, nagyon trükkösek ezek a képek, még a vérbeli Harry Potter rajongókat is megtévesztheti! Ha szereted a Harry Potter világot, illetve bírod az ilyen memóriajátékokat, akkor menj végig a szereplőkön és próbáld meg őket felismerni!

Tovább »
Mit pillantasz meg először a képen? - Megmutatja, mi rejlik a lelkedben

Mit pillantasz meg először a képen? - Megmutatja, mi rejlik a lelkedben

Az ember nem látja át az egész mindenséget globálisan, csupán egy-egy részlettel van tisztában. Érdemes több szemszögből megvizsgálni a dolgokat, így átfogóbb képet kaphatsz. Léteznek olyan tintapacából álló festmények, melyek sokat elárulnak rólad és a múltadban megélt eseményekről. Vess egy pillantást az alábbi képre, és ismerd meg jobban önmagad, vajon mi rejlik a lelked legmélyén.

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép