2017. június 28. - Levente, Irén
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. június 28. - Levente, Irén
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

A misztikus kagyló jóslata a szerelemről

Szerelmi jóslásunk segítségével megtudhatod, hogy az elkövetkező néhány hétben szerencsés leszel-e a szerelemben. Fedezd fel a varázslatos kagyló gyöngyeit!

tovább »

Melyik árnyalatú piros ragadja meg a tekintetedet? - Árulkodik a személyiségedről!

Ezt a tesztet egy francia pszichológuscsoport állította össze, melyben a piros különféle árnyalatai alapján határozzák meg az egyes személyiségjegyeket. Nem egy egyszerű színtesztről van szó, hiszen itt egy konkrét szín bizonyos árnyalatai közül kell kiválasztanod azt, amely a leginkább vonz. Felkészültél az igazságra?

Mennyire tiszteled és becsülöd önmagad? - Képes lélekelemző teszt!

Tisztában vagy azzal, hogyan viseltetsz önmagad iránt? Ugyanis csak akkor várhatsz másoktól tiszteletet és megbecsülést, ha önmagadnak is hajlandó vagy megadni mindezt. Ha nem vagy egészen biztos abban, hogy kellőképpen megbecsülöd-e önmagad, akkor ez a teszt most tükröt tart eléd! Felkészültél?

Válassz egy ősi indián szimbólumot és tudd meg, milyen üzenetet rejt számodra!

Az ősi szimbólumok egytől egyig valamiféle titkos, rejtett, szinte megfejthetetlennek tűnő misztikus jelentéssel bírnak. Ezek a jelképek sok ember számára jelentéktelenek lehetnek, pedig mindegyik lényeges tartalommal bír. Esetedben például egy fontos üzenetet rejtenek, amit akkor fejthetsz meg, ha húzol egy lapot!

Válassz egy kalapot, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol! - Képes önismereti teszt

Ezt a tesztet egy német pszichológuscsoport állította össze, melyben különféle kalapokkal, sapkákkal illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Ez elsőként furcsának tűnhet, ám ha belemész a teszt mélységeibe, akkor meg fogsz lepődni, milyen éles tükröt tart eléd önmagaddal kapcsolatban. Nem hiszed? Járj utána – most!

Életkép-teszt - Hol tartasz most az életutadon?

Ezt a tesztet egy skót pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben különböző életképekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Ha kiválasztod azt a képet, mely a legvonzóbb a számodra, akkor máris megtudod, hol tartasz most az életutadon, és merre mész pontosan. Kíváncsi vagy? Akkor teszteld magad!

Kúria-teszt - Mire van most a legégetőbb szükséged?

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben különböző mutatós kúriákkal ábrázolták az egyes személyiségtípusokat. Választásod sokat elárul rólad, illetve arról, hogy jelen élethelyzetedben mi az, amire a legégetőbb szükséged volna. Tesztelj, és máris kiderül, magadra ismersz-e!

Melyik tulajdonságod rejti a legnagyobb kihívást számodra? - Képes lélekelemző teszt

Az érzelmi pszichológia szerint az első kép, amelyen megakad a szemed, érdekes tényeket fed fel a személyiségedről és a legfontosabb tulajdonságaidról. Érdemes kipróbálni, és tesztelni magad, méghozzá úgy, hogy habozás nélkül rákattintasz a legelső kártyalapra, amely megfog valamiért.

Mit mondd rólad a kávéscsészéd?

A kávéscsésze egy nagyon személyes tárgy. Van, aki már rögtön felkelés után a kávéscsészéje után kutat, mások alig várják az ebéd utáni kávészünetet. Egy szó, mint száz, a csészék bizony hozzánk nőttek, ezért sok mindent elárulnak a rólunk.

Mi van fókuszban nálad ebben az időszakban? - Az Univerzum megmutatja

Amikor egy ajtó bezárul, helyette megnyílik egy új, és kizárólag rajtunk múlik, hogy belépünk-e rajta, vagy sem. Az, hogy hogyan alakul a jövőd, az nagyban függ attól is, hogy mi van nálad éppen fókuszban. Éppen bezárni készülsz egy ajtót, esetleg kinyitni egy újat, netalán a kettő között, kétségek között gyötrődsz? Az Univerzum megmutatja a helyes utat, csak húzz egy lapot!

Szerinted melyik srác a legőrültebb a képen? - Választásod árulkodik a legfőbb személyiségjegyeidről

A képen látható srácok felmásztak egy magas fára, és játszanak. Nincs más dolgod, mint elképzelni, hogy te is közöttük vagy. Vajon melyikük lennél? Melyikük a legőrültebb szerinted? A választásod sokat elárul a személyiségedről.

Szerencse-teszt - Mennyire vagy szerencsés?

Bizonyára van tapasztalatod arról, hogy mennyire vagy szerencsés ember, illetve mások mennyire tartanak annak. Esetleg úgy érzed soha nem sikerül semmi vagy ellenkezőleg, valami jó mindig történik veled, akár a legrosszabb helyzetekben is. De vajon tényleg úgy van, ahogy gondolod? Válassz egy szerencsepénzt, és megtudod rád mosolyog-e a szerencse!

Ugorj a jelenbe, és fedezd fel Osho neked szoló üzenetét! - Húzz egy lapot!

Gyakran kapod magad azon, hogy a múlton rágódsz, vagy ábrándozgatsz a jövőn? Ezzel csak eltereled a figyelmedet a jelenről, amely minden megoldást magában rejt. Ugorj a jelenbe MOST, és éld meg a lehető legteljesebben a pillanatot!

Milyen válaszút elé érkezel a nyáron? - Papa Legba, a keresztutak őre már tudja!

Papa Legba az afrikai joruba vallás, és a Haiti vudu hagyomány közkedvelt loája, azaz szelleme. A keresztutak őre, aki minden nyelven beszél, ráadásuk közvetítő a loák és az emberek között. Most pedig arra készül, hogy elárulja neked, életed mely területén érkezel válaszúthoz a nyári időszakban!

Mit üzen neked a szerelem egzotikus istennője? - Yemaya sugallata a szerelmi életedet illetően

Az afrikai származású Yemaya istennő a joruba vallási hagyomány szerint az óceán királynője, az anyai természet, az otthon, a család, a befogadás, a teremtő erő, de főként a szerelem és a szenvedély istennője. Ennek a gyönyörű és egzotikus istennőnek üzenete van számodra a szerelmi életedet illetően!

Fába vésett ősi üzenetek - Húzz egy lapot, és fedd fel, melyik a tiéd!

A régmúltban élt emberek írásának első anyaga minden bizonnyal a fa volt, íróeszköze pedig valamiféle éles szerszám, melynek segítségével a fába vésték írásukat, üzeneteiket. Néhány ezek közül az üzenetek közül bizony fennmaradt, és most arra vár, hogy megfejtsd, melyik az, amelyiket neked szánták.

Törekvő, túlélő vagy inkább tanító típus vagy? - Képes önismereti teszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben különféle életképekkel illusztrálják az egyes személyiségtípusokat. A tesztből világosan kiderül, hogy milyen perspektívából szemléled az életedet, és hogyan reagálsz az egyes élethelyzetekre. Teszteld magad, és tudd meg, melyik személyiségtípusba tartozol!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szerdai csillagjóslat

Szerdai csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
Azonos időben felébredsz minden éjjel? - Szorosan kapcsolódik egy-egy problémához!

Azonos időben felébredsz minden éjjel? - Szorosan kapcsolódik egy-egy problémához!

Az élet tele van olyan kérdésekkel és rejtélyekkel, amelyeket a tudomány rendszerint félreért. Vannak olyan dolgok, amikre nincs konkrét tudományos magyarázat, de ettől még nagyon pontos jelzés lehet. Az egyik ilyen a kínai hagyományos orvoslásban az, hogy az alvás össze van kötve bizonyos szervekkel. Például ha este 9 és 11 között minden nap felébredsz, az azért van, mert stresszes vagy. 

Tovább »
Szerelmes vagy a telefonodba? - 6 jel, hogy okostelefon-függőségben szenvedsz

Szerelmes vagy a telefonodba? - 6 jel, hogy okostelefon-függőségben szenvedsz

Nyugi, nem szégyen, ha annyira szereted, hogy ma már újság helyett, a telódat viszed magaddal a mosdóra. Csak ne ejtsd bele! Beismerem, én is függő vagyok és el sem tudnám képzelni az életemet nélküle. Hoppá, ez egy jel! Mondok neked 6 jelet, amiből tutira kiderül számodra is, hogy vajon függsz-e az okostelefonodtól! 

Tovább »

Kalkulátor

Hajszépítő trükkök

Van, amikor semmit nem tudsz kezdeni a hajaddal: fénytelen, rálapul a fejedre, vagy egyszerűen össze-vissza áll. A lényeg, hogy ilyenkor se veszítsd el a fejedet, az alábbi trükkökkel villámgyorsan megzabolázhatod tincseidet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép