2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Válassz egy Buddhát, és tudd meg, miben rejlik a valódi boldogságod! - Még a jövődet is megfejtheted

Most feltárhatod a jövődet, és megfejtheted Buddha üzenetét. De mégis, hogyan választhatod ki a számodra a tökéletes Buddhát? Az első szabály mindenképpen az, hogy tudd: Buddha választ téged! Ez azt jelenti, hogy fontos a kedves tekintet és a nyugodt arckifejezés, és Buddha magához vonz. Minden Buddha képnek van egyfajta saját mondanivalója - ez a Buddha képek titka.

tovább »

Milyen nagy átalakuláson megy az életed 2018-ban? - Az Alkimista Tarotból megtudhatod

Az alkimisták nem egyszerűen a bölcsek kövén dolgoztak. Az alkímia folyamatai valójában titkos beavatási fázisok is, amiken az alkimisták átesnek. Szellemüknek, lelküknek is át kell alakulni ahhoz, hogy a művelet tökéletesen sikerüljön és elérhessék a kívánt célt, vagyis megalkossák a bölcsét kövét. Ezúttal az Alkimista Tarot arra ad választ, hogy életed vajon milyen átalakuláson esik át az idén!

Mit ígér neked a Kutya éve? - A Nagy Kutyaszellem jóslatából megtudod

A legtöbb ezoterikus tan és hagyomány szerint mindennek van szelleme. Még a csillagjegyeknek is. Így az égen található, kínai asztrológiai szerinti Kutyának is, aki a 2018-as év felett uralkodik. A Nagy Kutyaszellem minden kíváncsiskodó előtt feltárja azt, hogy mire számíthat az évben, mi lesz a legkirívóbb esemény, ami az évben történhet vele!

Válassz hópelyhet, és tárd fel a múltban megoldatlan karmádat - Kihat a jelen életedre!

Észrevetted-e már valaha, hogy vannak olyan területek az életedben, amelyekkel folyamatosan küzdesz, függetlenül attól, mennyi energiát fektetsz mindebbe? Elképzelhető, hogy ez az egész egyfajta karma és a lelked úgy fejlődik és válik érettebbé, ha a korábbi életed karmáit beteljesíted. Válaszd ki azt a hópelyhet, amely számodra a leginkább szimpatikus és tudd meg, mi a te karmád!

Válassz egy kulcsot, tudd meg mi vár rád az elkövetkezendő 5 évben!

Képzelj magad elé egy titokzatos ládát, mely azt a könyvet rejti, amelyben meg van írva a sorsod, a jövőd. Melyik kulcs nyitná ezt a ládát? Nézd végig figyelmesen az alábbi kulcsokat, és válaszd ki azt, amely a legszimpatikusabb számára. Az fogja nyitni azt a bizonyos ládát, amelyben végre megtalálhatod a sorsod könyvét, és kiolvashatod belőle, mi vár rád az elkövetkezendő 5 évben.

Válassz egy misztikus fát, és tudj meg valami érdekeset önmagadról! - Képes lélekelemző teszt

Ezt a tesztet egy svájci pszichológuscsoport állította össze, melyben különböző fákkal illusztrálják az egyes személyiségtípusokat. Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod azt a fát, amely valamiért a legközelebb áll hozzád. Ne gondolkodj túl sokáig, inkább hallgass a bensődre! 

Melyik kép ábrázolja számodra a legszimpatikusabban Jézust? - Választásod feltárja a lelki ajándékod

Ez a lelki személyiségi teszt különleges módon tárja fel azt, hogy mi lakozik a szívedben és a lelkedben. Kíváncsi vagy, milyen lelki jó tulajdonságokkal rendelkezel? Akkor nincs más hátra, mint előre, teszteld magad!

Hol ér téged a megvilágosodás 2018-ban? - Héliosz, a Nap isten elhozza neked a megvilágosodást!

Héliosz a mindent látó fényes Nap istene. De nem csak mindent lát és tud, hanem a Nap erejének köszönhetően megvilágítja a titkokat, az eltemetett, régi dolgokat és magát az elmét is képes megvilágítani. Ezúttal a te elmédet kívánja megvilágosítani! De vajon életed mely területével kapcsolatban ér a megvilágosodás és mire fogsz rádöbbeni idén? Mindjárt közli veled a Nap isten!

Milyen égi üzenetet kapsz 2018-ra vonatkozóan? - A misztikus villámok megjósolják

Az Égiek rengeteg jelet küldenek nekünk nap, mint nap, ám lehet, hogy nem figyelünk rájuk eléggé, vagy éppen észre sem vesszük őket. A cél az, hogy a jelenben, itt és most halld meg az ébresztő hívást, mely életed folyamán a segítségedre lehet.

Válassz egy pillangót, és fedezd fel a személyiséged rejtett titkait! - Képes lélekelemző teszt

A pillangó a halhatatlanság, a reinkarnáció és a feltámadás szimbóluma. Lényegében a teljes átalakulást szimbolizálja, a változás szükségességét és a szabadságvágyat jelzi, ugyanakkor bátorságra is buzdít. Ez a teszt a pillangó fenséges szépségének segítségével egészen különleges tényeket fedhet fel a valódi személyiségedről.

Melyik a lelked virága? - Felfedi személyiséged legmélyebb titkait

A virágok a természet egyik legszebb teremtményei. A szeretet hírnökei, a gyász, a barátság vagy éppen a vágy szimbólumai, de képesek feltárni akár még a személyiséged legmélyebb titkait is. Készen állsz? Akkor válaszd ki a kedvenc virágodat, és olvasd el a jellemzést.

Melyik úton sétálnál végig? - Választásod felfedi lelked legfőbb kihívásait

Képzeld el, hogy sétálsz valahol, és egyszer csak a semmiből eléd kerül egy teljesen más út, mint amilyenen odáig jártál. Melyiket választanád a lentiek közül? A pszichológusok szerint az általad választott út felfedi életed és személyiséged fontos aspektusait, melyek segítenek abban, hogy jobb emberré válj, és boldogabb életet élhess.

Melyik a születési hónapod pillangója? - Megmutatja, személyiséged kardinális pontjait

A pillangó ősi és egyetemes szimbólum, az átalakulás, az újjászületés és a nőiesség jelképe. Minden egyes születési hónaphoz tartozik egy pillangó, mely nagy hatással van az egyén jellemére. A születési hónapodhoz tartozó pillangó arra is rámutat, hogy melyek azok a kardinális pontok, melyek mindenképpen jelen vannak a személyiségedben.

Mi születik újjá az életedben 2018-ban? - Az Újjászületés Üstjébe pillantva megtudhatod!

Annwnben, a kelta alvilágban őrizik az újjászületés üstjét, amelyből elég egy korty a megtisztuláshoz és ahhoz, hogy valaki hosszú és egészséges életre tegyen szert, szinte szó szerint újjászülessen. Vajon a te életednek mely szakasza indul virágzásnak idén? Hol kell számítanod a teljes megújulásra, mintha csak tiszta lappal kezdenéd az életedet?

Válassz egy mágikus gyűrűt, és tudd meg, milyen NŐ vagy igazán - Képes személyiség teszt

A gyűrű is egy stílusos kiegészítő, nem számít, hogy ezüst vagy éppen arany. Az azonban, hogy melyik tetszik leginkább, sok mindent elárul a személyiségedről. Vizsgáld meg az alábbi gyűrűkről készült képeket, és válaszd ki azt, amelyik a leginkább tetszik, majd olvasd el a hozzá tartozó jellemzést, tudd meg, milyen ember is vagy.

Milyen arcot fedezel fel először a képen? - Feltárja a jelenlegi élethelyzetedet

A személyiség tesztek mindig szórakoztatóak, de néha meglepő eredménnyel szolgálnak. Nézd meg alaposan az alábbi képet. Milyen arcot látsz meg rajta elsőként? Ha hiszed, ha nem, sok mindent elárul rólad, az életfelfogásodról, a bensődről. Az eredmény elsőre talán össze fog zavarni, de valóban tükrözi a jelenlegi lelkiállapotodat. Nem hiszed? Akkor teszteld magad!

Mi ötlik először a szemedbe a képen? - Feltárja a lelki állapotodat

Ezt a tesztet egy londoni pszichoanalitikus csoport dolgozta ki. Lényege abban rejlik, hogy egy adott képen nem mindenki ugyanazt az alakot, formát veszi észre először. Ennek többnyire az agyféltekék különböző erőssége az oka. Nézd meg jól a lenti képet! Mit látsz meg elsőre rajta? Sok mindent elárul személyiséged kardinális pontjairól.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válasz egy álarcot, és fedezd fel a legmélyebb vágyadat! - Képes lélekelemző teszt

Válasz egy álarcot, és fedezd fel a legmélyebb vágyadat! - Képes lélekelemző teszt

Mindannyian álmodunk, célokat tűzünk ki, sikeres életre vágyunk, és hatalmas boldogság az, amikor az életünk úgy alakul, ahogy szeretnénk. Ám sokan nem is tudják, hogy mit akarnak valójában. Az álarcok bizony nem titkolóznak, feltárják és elárulják még a legmélyebb vágyaidat is. Gondolkodás nélkül válasz egy maszkot és feltárul előtted, mit is szeretnél igazán!

Tovább »
Mennyi szerencsét hoz neked 2018-ra a kínai Szerencsesárkány? - Húzz egy lapot, és megtudod!

Mennyi szerencsét hoz neked 2018-ra a kínai Szerencsesárkány? - Húzz egy lapot, és megtudod!

A kínaiaknál és az ázsiai országokban mindig is nagy tiszteletnek örvendett a bölcs, a hatalmas, a mágikus erővel bíró sárkány. Legendáikból tudhatjuk, hogy számos sárkányfajta létezik, de köztük az egyik legkedveltebb, akinek mindig igyekeznek elnyerni az áldását, az a Szerencsesárkány, aki most megjósolja neked, hogy mennyi szerencse vár rád az idei évben!

Tovább »
5 módszer, amellyel fejlesztheted a szülői intuícióidat - Érdemes bízni a megérzéseidben

5 módszer, amellyel fejlesztheted a szülői intuícióidat - Érdemes bízni a megérzéseidben

Ha szülő vagy, akkor valószínűleg már kerültél olyan szituációba a gyermekeddel kapcsolatban, ahol a megérzéseidre volt szükség. Köztudott, hogy sokszor találóak ezek a megérzések a gyermek életével kapcsolatban, az egészségével és azzal is, hogy éppen mit érez. Ám, mint a GPS, ez is akkor működik, ha figyelmet fordítasz rá és követed.

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép