2017. január 20. - Fábián, Sebestyén
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. január 20. - Fábián, Sebestyén
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Ezotéria

Korábbi cikkeink a rovatban »

Melyik kulcs nyitja a szívedet? - Képes lélekelemző teszt

Ha szerelemről van szó, mindenki másként éli meg ezt a csodálatos érzést, másra vágyik, így érthető, hogy más-más kulcs nyitja meg a szívét. Neked vajon mire van szükséged ebben a pillanatban, és mi az, ami leginkább vonz ebben az édes érzésben? Ha kíváncsi vagy, hogy tudat alatt melyik kulcs nyitja meg a szívedet, akkor ideje tesztelni magad!

tovább »

Milyen típusú embereket vonzol magadhoz? - Képes lélekelemző teszt

Mit gondolsz, az ellentétek valóban vonzzák egymást? Vagy inkább olyan embertípusokat vonzunk magunkhoz, amilyenek mi is vagyunk? Elgondolkodtató, igaz? Ebből a tesztből világosan kiderül, hogy milyen típust vonzol, kikkel hoz legtöbbször össze a sors, és ez milyen hatással van az életedre. Kíváncsi lettél? Akkor teszteld magad!

A Fény kártyák üzenete 2017-re - Húzz egy lapot, és fedezd fel, mi rejlik alatta

Az élet tele van múló pillanatokkal, melyek jönnek és mennek. Ám ami igazán fontos, az, hogy hálát adj az Univerzumnak minden egyes pillanatért, áldásért, és el tudd fogadni azt az erőt, amit ad, hogy szembe tudj nézni minden egyes új kihívással. A Fény kártyák üzenetéből útmutatást kaphatsz az életedhez, így nincs más dolgod, mint húzni egyet!

Milyen égiek által elrendelt próba vár rád 2017-ben? - Naya-il a Próbák Angyala elárulja!

Kísértés. Akadályok. Problémák. Vajon mi lesz a 2017-es éved legnagyobb próbája? A becsületedet vagy a hűségedet kísértik meg? Szándékosan nehezítik meg az előléptetésedet? Készülj fel Naya’il, a Próbák Angyalának segítségével és tudd meg, milyen próba elé állítanak téged az égiek ebben évben!

Misztikus spirál-teszt - Mire van szükséged az élet körforgásában?

Ezt a személyiségtesztet egy svéd pszichoanalitikus csoport dolgozta ki, akik különféle spirálformákkal illusztrálták az egyes személyiségjegyeket, és magát, az élet körforgását. Ha kíváncsi vagy, mire van szükséged életed legnagyobb körforgásában, akkor itt az ideje, hogy teszteld magad!

Mi a személyes küldetésed az életben? - Képes lélekelemző teszt

Mindannyian okkal vagyunk itt, a Földön. Van egy küldetésünk, ha jobban tetszik, egy feladatunk, amit életünk végéig bizony be kell teljesítenünk. Te tudod, hogy mi a személyes küldetésed? Ha még nem vagy vele igazán tisztában, akkor ideje tesztelni önmagad! Vesd bele magad!

Milyen kapcsolatban van az elméd a szellemeddel? - Képes lélekelemző teszt

Ez a rendkívül szórakoztató pszichológiai teszt Isamu Saito kokológus professzortól származik. A kokoro „szellemet” jelent japánul, a kokológia pedig az elme és szellem kapcsolatának tanulmánya. Ha kíváncsi vagy, hogy a kettő milyen kapcsolatban van nálad egymással, akkor teszteld magad!

Szórakoztató személyiségteszt a természet 4 elemével - Milyen élethelyzetben vagy éppen?

Ez a pszichológiai teszt a természet négy elemére épül, melyek a föld, a víz, a levegő és a tűz. Egyszerűen csak nézd meg, melyik jelenet vonz a legjobban, és máris megtudod, milyen élethelyzetben vagy éppen, és mit tehetsz annak érdekében, hogy jobbá váljon.

Pillangó teszt - Személyiséged mely pontján jellemző rád a kettősség?

A pillangó az átalakulás és a múló dicsőség szimbóluma, ugyanakkor sokak szerint ez a kettősség a szépséget és a sebezhetőséget jelképezi. Ezért használta fel alapul az a brit pszichológuscsoport, aki ezt a tesztet összeállította. Ha teszteled magad, máris kiderül, hogy életed mely területén jellemez a kettősség és az átváltozás.

Mely démon lesz a kísértőd 2017-ben? - Salamon Pecsétje felfedi a titkot előtted!

Kevesen tudják azt a bibliai Salamon királyról, hogy úgy hírlik, a Démonok Ura volt. Képes volt ugyanis mágikus gyűrűjével és pecsétjével megidézni őket, és ha minden igaz, a segítségükkel építette fel Jeruzsálem első templomát. Tehát, mint aki jól ismeri a démonokat, és képes őket kordában tartani, elárulja neked a pecsét által, hogy mely démon lesz a kísértőd egész évben!

Nyakék-teszt - Milyen a rejtett személyiséged, és mik az erősségeid?

Biztosan sok személyiségteszttel találkoztál már, amik igazán érdekesek, de vajon gondoltál-e arra, hogy egy nyakék is árulkodhat rólad? Bizony így van! Amit viselsz, amilyen ékszert szívesen hordasz, vagy amely elnyeri a tetszésedet, az is megmutatja rejtve, hogy milyen a valódi személyiséged. Válassz egy nyakéket, amelyikről úgy érzed, hogy leginkább passzol hozzád! Lássuk, milyen ember is vagy!

A Harmónia kártyák üzenete 2017-re - Húzz egy lapot, és fedd fel, mit rejt számodra!

Minden ember harmonikus, kiegyensúlyozott, szép életre vágyik. Erre minden esélye meg is van, ha megkapja a szükséges útmutatásokat, és él is velük. Az Égiek most a Harmónia kártyákat küldték hozzád, hogy

Iránytű-teszt - Milyen irányba halad az életed 2017-ben?

Ezt a tesztet egy norvég pszichológuscsoport állította össze, melyben a Feng Shui Asztrológiát hívták segítségül, és különböző irányba mutató iránytűkkel illusztrálták az egyes személyiségjegyeket. Elérkezett az ideje, hogy felfedezd a helyes irányt az életedben, így nincs más dolgod, mint tesztelni magad!

Kivel tartod az évben a legmegvilágítóbb beszélgetést? - Az alakváltó Mudzsinától megtudhatod!

Néha a legnagyszerűbb tanács, vagy inkább intelem, sugallat nem mindig attól vagy onnan jön, akitől várnánk. Időnként a legváratlanabb személytől kapjuk. Például a japán folklórbeli alakváltó Mudzsinától, aki előszeretettel tréfál meg azzal, hogy elvegyül közöttünk emberi alakban, és senki ki nem találná, hogy valójában egy nyestkutyával beszélget. Szeretnéd tudni, téged milyen alakban látogat meg?

Mi a karmikus feladatod 2017-ben? - Húzz egy jóskártyát és megtudod!

A Föld csupán egy iskola – és születésed pillanatában eldől, hogy milyen tanulságokat is kell majd levonnod, amíg itt vagy. Általában a nagy tanulságokat karmikus leckének is nevezik. Nehéz lesz, és kihívás lesz ez a számodra (néhány ember számára még nehezebb, mert ha érett lélek vagy, ezt bizonyítanod is kell).

Angyali üzenet a téli hónapokra - Tudd meg, számíthatsz az év első részében

Minden embernek vannak őrangyalai, és olyan lények állnak melletted is, akikről magad sem hinnéd. Téged is támogat az angyalod, egyengeti az utadat, segít neked, és vigyáz rád. De vajon mit tartogat számodra a téli időszak? Az angyalok most megsúgják, és helyes irányt mutatnak számodra!

Milyen égi üzenetet kapsz 2017-re vonatkozóan? - A misztikus villámok megjósolják

Az Égiek rengeteg jelet küldenek nekünk nap, mint nap, ám lehet, hogy nem figyelünk rájuk eléggé, vagy éppen észre sem vesszük őket. A cél az, hogy a jelenben, itt és most halld meg az ébresztő hívást, mely életed folyamán a segítségedre lehet.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Használd ezt a rituálét arra, hogy bevonzd a pénzt és megváltozzon az életed - Örökre!

Használd ezt a rituálét arra, hogy bevonzd a pénzt és megváltozzon az életed - Örökre!

Végzed el ezt a teljesen biztonságos és ráadásul valóban működő rituálét és meglásd, utána egyenesen áradni fog feléd az áldás, a pozitív energiák, amik megadnak mindent, amire csak szükséged van – igen, pénzt is! Már is mutatjuk, mit kell tenned a siker érdekében és ahhoz, hogy megváltozzon az életed!

Tovább »
Új év, új élet - Tisztítsd meg otthonodat a negatív energiáktól

Új év, új élet - Tisztítsd meg otthonodat a negatív energiáktól

Ha minden alkalommal, amikor hazamész, nyomasztó hangulat fogad, esetleg lelki állapotod nem éppen pozitív, nem tudod rendesen kipihenni magad, vagy egyszerűen nem érzed jól magad, akkor itt az ideje megtisztítani otthonodat! Megmutatjuk a lehető legegyszerűbb megoldást, amivel ezt megteheted.

Tovább »
Milyen állatra hasonlítasz szeretkezés közben? - Vicces Állati Szexhoroszkópból megtudhatod!

Milyen állatra hasonlítasz szeretkezés közben? - Vicces Állati Szexhoroszkópból megtudhatod!

Azt hiszed, már tudod is a választ? Kos, mert Kos vagy? Tévedés ne essék, az egy dolog, hogy mi a csillagjegyed. Igaz, lehet, hogy te úgy is tudsz szexelni, mint egy kos. Ám emellett másik állat is rejtőzhet benned, ami sokkal inkább kifejezi azt, hogy milyen vagy szeretkezés közben! A vicces állati szexhoroszkóp felfedi előtted a titkot!

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép