2015. április 25. - Márk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. április 25. - Márk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendEgészségSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Mik a személyes kristályaid? - Csillagjegyed elárulja

Minden jegynek meg vannak a hozzá társított kristályai, amelyek erősítik a jegy pozitív tulajdonságait, gyengítik a negatív tulajdonságait, illetve a gyógyulásban is nagy szerepet játszanak.

tovább »

Kilenc virághoroszkóp - Vajon melyik virág köszön vissza benned?

Az asztrológia kilenc különböző virághoz köti a születési napokat. Több évszázados megfigyelés és tapasztalat alapján érdekes összefüggéseket találtak az alábbi kilenc virág és a születési napok között, amik alapján hajlamos vagy egy-egy adott virág tulajdonságait magadon viselni, amely a személyiségedet jellemzi. Ha kíváncsi vagy, keresd ki a születésnapodhoz tartozó virágot.

Melyik mesebeli boszorkány lakozik benned? - Csillagjegyed elárulja!

Mint azt jól tudjuk, minden nőben rejlik egy boszorkány - kiben a jóságos, másban pedig egy kicsit sötétebb nyugati boszi lakozik. Számos híres mesebeli és kitalált boszorkányt ismerhetünk, de vajon benned melyik bújik meg? Milyen boszorkányos tehetséggel vagy megáldva? A horoszkópod most elárulja mindezt!

Meddig terjed a bűvköröd? - A csillagok elárulják

Tavasz van – újra, ezért a csábítás is magasabb hőfokra lép, hiszen mindenki egy kicsit többet ad magából. Biztos te is voltál már abban a helyzetben, hogy úgy érezted, valaki rabul ejtett, és visz magával. Hol rejlik a titok? Te hogyan csábítasz? A te bűvköröd meddig terjed?

Kérd a saját totemmadarad segítségét! - Inka madárhoroszkóp

A hajdani inka papok úgy hitték, hogy mindenkinek megvan a saját szárnyas pártfogója, és ennek alapján felállítottak 12 madárjegyet. Ha szeretnéd tudni, hogy mi a te madár totemállatod, és mi jellemez téged, keresd ki, hogy a születési dátumod alapján, hová tartozol. Kérd te is a totemed segítségét a mindennapokban.

Életed színpadja a csillagok szerint

Mitől különlegesen színes, érdekes vagy mozgalmas az életed showja? Miként vonzod magadra a rivaldafényt? A gondos tervezés, a csillogó díszlet vagy az utánozhatatlan humorod miatt kíváncsiak rád az emberek? Csillajegyed elárulja mik az erősségeid az élet színpadán.

Milyen isteni tulajdonságokat hordozol magadban? - Születési bolygód elárulja

Minden asztrológiai jegyhez tartozik egy, vagy két uralkodó bolygó, mely meghatározza alapvető hajlamainkat, tulajdonságainkat. Nem szabad elfelejteni azonban, hogy ezen égitestek, és a hozzájuk rendelt személyiségjegyek mitológiai háttérrel rendelkeznek: minden bolygó egy-egy ókori görög, római istenséget jelöl, akiknek ősi történetei, és személye a 12 csillagjegyben él tovább.

Mi az életcélod? - A horoszkópod elárulja

Kevés embernek adatik meg, hogy hétfőnként mosollyal az arcán induljon a munkahelyére, pedig az egyik legnagyobb boldogság, hogyha valaki meg tud élni abból a tevékenységből, ami kedves a szívének. Néha nehezen találjuk meg a nekünk szánt utat, így nem árt, ha kielemezzük mihez értünk, mit szeretünk, ezeket egybevetve a lehetőségeinkkel. Ehhez nyújthat segítséget, ha elmélyedünk a horoszkópunkban.

Utak és útvesztők a kínai karmahoroszkóp tükrében

Kínai karmahoroszkópod elárulja, mely esetekben vagy hajlamos túlzásokba esni annak érdekében, hogy álmaidat valóra váltsd. Olvass, mérlegelj és készülj fel, mert az élet folyton új lehetőségekkel kecsegtet - jó tudni mikor érdemes nagyot lépni és mikor kell óvatosan duhajkodni!

Mit rejt számodra a szerelem aromája? - A csillagok elárulják

Gondolkodtál már azon, hogy különbség van csók és, a csók között? Nem véletlen, amikor szenvedélyes, forró, tüzes csókcsatáról beszélünk, vagy az érzéki, lelket simogató és átölelő csókról. Melyik imponál neked? Milyen csók hoz téged lázba? Te melyik kategóriába tartozol?

Hogyan legyél jó vezető? - A csillagok megmondják!

Egy jó vezető tudja, hogyan oldja meg élete során a krízishelyzeteket, mindezt úgy, hogy a környezete felnéz rá és nyugodt szívvel követi. Nem mindig hálás feladat több ember munkáját, életét irányítani és felügyelni, magabiztosan támogatni mindenki érdekét. Csillagjegyed segítségével megtudhatod, miért te vagy a legalkalmasabb erre a pozícióra.

Tavaszi karmahoroszkóp - Mit hoztál magaddal előző életedből?

A tibeti horoszkóp választ ad arra, hogy korábbi létformáidból mit hoztál magaddal, hiszen az előző életed eseményei nem múlnak el nyomtalanul. Ezek a hatások a mostani inkarnációdban is érvényesülnek, ezért érdemes átgondolni, mi az, amit érdemes beépíteni, és mi az, amitől inkább meg kell, válni. Születési dátumod alapján keresd ki, mit hoz számodra a tavasz.

Mit hoztál magaddal előző életedből? - A csillagok elárulják

A tibeti asztrológia nem korlátozódik a jelenre. Azzal segít a magasabb szintre jutásban, hogy megérteti veled a józan ésszel felfoghatatlan örökségedet, törlesztésre váró karmádat. Nézzük, mit hoztál magaddal előző életedből?

Mit üzennek neked az ősi Egyiptom istenei? - Horoszkópod elárulja

Az asztrológia több ezer éves tudományának rejtélyeit az ókori Egyiptomban nagy befolyással bíró főpapok kutatták. A sokáig misztikus homályba burkolózó egyiptomi horoszkóp modern kori megértésében az 1943-ban előkerült Kairói Kalendárium nyújtott segítséget. Az ókori egyiptomiak hitték, hogy egy ember karakterét, és sorsát nagyban befolyásolja az isten, melynek fennhatósága alatt született.

Áprilisi csillagüzenet

Elkezdődött az április, itt a tavasz, most minden kicsit felgyorsul. Ha van valami új terved, valami, amit szeretnél elkezdeni, itt az ideje, hogy belevágj. Az április tökéletes a változásra. Ahhoz azonban, hogy minél helyesebben cselekedj, eláruljuk, mit üzennek a csillagok erre a hónapra.

Melyik bibliai jegyhez tartozol?

A Biblia nem csupán a kereszténység és a zsidóság vallásos írása, hanem valami, amely tartalmaz majdnem mindent az emberiségről, és annak világáról. A bibliai versek az emberi természetek típusairól szólnak, a legtöbb versben bizonyos napjegyekről beszélnek. Minden napjegynek van egy bizonyos bibliai jegye, így bátran beszélhetünk bibliai asztrológiáról is.

Melyik csillagrendszerben születtél?

Áruld el, mikor születtél, mi pedig eláruljuk a titkot. És meglátod, ettől kezdve, ha felnézel az égre, tudni fogod, hogy melyik csillag vigyázza lépteidet, melyik vezet és lát el jobbnál jobb tanácsokkal. Nézz fel az égboltra, és olvass tovább!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Éva csak pótlék, Lilith volt az első feleség - A nők új példaképe

Éva csak pótlék, Lilith volt az első feleség - A nők új példaképe

Létezik a teremtéstörténetről egy kevéssé ismert történet, ami természetesen megint csak nem került bele a Bibliába. Van egy másik verziója az Ádám és Éva sztorinak. Egy kis kitérő. Egészen pontosan egy Ádám és Lilith. Lilith, az első feleség a hatalmas és erős nő, akitől minden férfi retteg, és aki a mai nők új követendő mintaképe lett.

Tovább »
A romantika és Ámor nyila - A pasik szerint

A romantika és Ámor nyila - A pasik szerint

Nők sokasága hangoztatja, hogy a romantikát az erősebbik nem a lehető legnagyobb körívben elkerüli. Valóban nem rajongunk a szív alakú, illatosított gyertyák halmazáért, az elszórt rózsaszirmokért. Azonban megcáfolnám azt, hogy a romantika lángja teljes mértékben kihűlt a férfi nemben. Valahol mélyen bennünk is lakozik, csak arra vár, hogy vulkánként kitörhessen.

Tovább »
Átok sújtotta város, ahonnan a lakók végleg elköltöztek - Stull városa

Átok sújtotta város, ahonnan a lakók végleg elköltöztek - Stull városa

Rengeteg horrorfilmbe illő helyszín található a Földön, mégis kevés mondhatja magáénak a Bibliában említett hét pokol kapu egyikét. Egy amerikai kisváros a néphiedelmek és a kamasz gyerekek lenyűgöző fantáziája által életre keltett legendák mellett valóságos történetekkel és dokumentált anyagokkal is rendelkezik a területén végbemenő paranormális jelenségekről.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép