2016. június 27. - László
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. június 27. - László
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Melyik a személyes cigánykártya lapod csillagjegyed szerint és mit jelent rád nézve?

Nem csak misztikum övezi vastagon a cigánykártyát, hanem gazdag és színes formák és még asztrológiai tulajdonságok is. Nem csak a jövőnket, a sorsunkat olvashatjuk ki vele, hanem személyiség jegyeinket, erősségeinket is. Mit gondolsz, vajon melyik a személyes cigánykártya lapod a csillagjegyed szerint és mit üzen neked, mit mond rólad, mire figyelj?

tovább »

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 20. - Június 26.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

Melyik skandináv istenség vezet az utadon? - Megmondják a csillagok

A skandináv mitológia az északi germán népek kereszténység előtti hitvilága, ahol az isteneknek két fő klánja van: Áz-istenek és Ván-istenek. Az istenek lakhelyén, Asgardban, háború tört ki az istenek között, mely végül békével végződött. A Vánok a termékenység, az Ázok a harc istenei. Derítsd ki, melyik mitológiai istenség tulajdonságait, személyiségjegyeit hordozod magadban!

Hogyan hatnak most érzelmi életedre a csillagok? - Horoszkópod elárulja

A fák is azt susogják… A nyár a fokozottan átélt érzelmek ideje. A tél hűvöséből a kellemesen ölelő melegbe átlépve újra kinyílunk a világ felé, megnyitjuk magunkat a szabadabb érzéseknek. Ezért itt az ideje, hogy rendbe tegyük érzelmi életünket is. Lássuk, mit tanácsolnak a csillagok életünk ezen területén!

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 13. - Június 19.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

Melyik a kelta növényszimbólumod? - Növényhoroszkóp a kelták tanítása szerint

A misztikus kelták hagyománya szerint az ember nem felsőbbrendű lény, hanem a világ ugyanolyan alkotórésze, mint a növények. Az eltérő időszakban virágzó növények, és azokban az időszakokban született emberek között emiatt hasonlóságok lelhetők fel. Így váltak bizonyos fák kelta szimbólumokká. Melyik a te kelta növényszimbólumod?

Melyik ősi istennő archetípusa lakozik benned? - Tudd meg, mire emlékeztet az év hátralévő részére!

Lakshmi, Isis, Athéné, Bastet… csak néhányan az istennők közül, akiknek a dicsőítését megtagadták a patriarchális társadalomban. Milyen tudást hordoznak? Honnan származnak? Milyen karaktert testesítenek meg, melyeket neked is fel kell ébreszteni magadban, beépíteni vagy éppen dolgozni rajtuk még ebben az évben? Megsúgja a csillagjegyed.

Mivel kecsegtet téged a Június hónap? - Juno istennő misztikus kora nyári sugallata

Juno az ősi itáliai, római istennő, a szülés és a házasság istennője, Juppiter felesége, akit később a görög Hérával azonosítottak, azonos szerepkörük miatt. A nagy és hatalmas, szépséges Juno istennő beavat a titokba, mire számíthatsz a hónapban főleg a szerelem terén, de akár jósolhat egy-két dolgod a karrieredről és a mindennapokról.

Nyersen szóló vagy a virágnyelven beszélő típus vagy? - A csillagjegyed megválaszolja

Az a fajta vagy, aki egyenesen, tisztán, néha olykor nyersen adja a másik tudtára kéréseit, érzéseit, gondolatait? Vagy inkább az, aki virágnyelven mondj el ezeket, mert kerülöd, hogy másokat megbánts és reménykedsz abban, hogy „úgyis” megértenek? Lássuk, hogy a csillagjegyed, mennyire befolyásolja a kommunikációdat!

Mivel tudod a leghatásosabban megnyitni a harmadik szemedet? - A csillagjegyedből kiolvasható

Sokan szeretnénk látni. Látni az aurát, a szellemeket, a jövőt. Ha minden igaz, akkor ez nem szimplán egy természetfeletti ajándék – bár az is lehet – hanem egy velünk született képesség, amit az évek alatt elzárunk. Tehát, mindenki láthat, ergo megnyitható a harmadik szem. Kiolvastuk a csillagjegyedből, hogy te mivel tudod a leghatásosabban megnyitni!

Milyen küldetésekkel kell szembenézned a nyáron? - A közelgő nyári égbolt előrejelzése

Azon kívül, hogy azt várod, milyen mesés dolgokat hoz neked a nyár, lesz-e sok pénzed vagy új szerelmed, tedd fel azt a kérdést is: Vajon mi a te feladatod a nyáron, amit el kell intézned, le kell tudnod, végre kell hajtanod? Mire kell figyelned? A csillagjegyed, most erről beszél neked, hogy milyen küldetések várnak rád!

Melyik szexistennő lakozik benned és mivel gyarapítja szexuális tehetségedet? - Elárulják a csillagok!

Kivétel nélkül, minden nőben ott él a szexistennő. Hogy az istennő vad, gyengéd, forró vagy szenvedélyes megtestesülése, az már egyénenként eltérő. Most a csillagjegyed által fény derül arra, melyik szexistennő lakozik benned és milyen készségekkel kamatoztatja a szexuális tehetségedet!

Melyik a személyes Tarot kártyalapod a születési bolygód szerint?

Nem csak a csillagjegyedhez, hanem a születési bolygódhoz is kapcsolódik egy Tarot kártyalap, ugyanis ezek mind-mind összefüggésben állnak a Tarottal és lapjainak jelentésével. A bolygód szerinti kártyalap ugyanúgy segít téged előnyös tulajdonságaid megerősítésében, az önmegismerésben és megmutathatja az utat, hogy merre vezet a sorsod.

Melyik a legtökéletesebb Kámaszútra póz számodra? - A csillagjegyed megmutatja képekben!

Frissítsd fel a nemi életedet, illetve fokozd a mindennapi gyönyört azzal, hogy a csillagjegyed szerinti hozzád vagy a párodhoz leginkább illő, a legtökéletesebb Kámaszútra pózt választjátok. Így még teljesebb lesz a gyönyör és mesés élvezetekben lehet részetek. Félre a szemérmességet és kattints a csillagjegyetekre, ahol szobrok mutatják meg neked a tutit!

A júniusi égbolt üzenete - Hallgasd meg Vesta útmutatásait, hogy mire kell a hónapban odafigyelned

A görög Vesta a házi- és a családi tűzhely istennője, és ő a Vesta szüzek gondviselője. Az ő templomában égett a szüzeket oltalmazta örök tűz. Ünnepe a Vestalia 9-15. között zajlott. A közelgő ünnep alkalmából megosztja veled jó tanácsait és kiolvassa a csillagjegyedből mire érdemes odafigyelned a hónapban, és milyen meglepetések várhatnak rád!

Ki az, aki igazán hozzád illik hozzád - Nagy Nyári Szerelmi Horoszkóp

Biztosan érezted már, hogy valaki az első pillanatban szimpatikus, és kölcsönösen megértitek egymást, de olyan is volt, hogy nagyon nem passzoltatok össze. Ha szeretnél némi segítséget, akkor a csillagjegyed elárulja, mely állatövi jegyek passzolnak hozzád igazán. Közeleg a nyár, a flört időszaka, tudd meg, kivel illetek egymáshoz!

Louise Hay megerősítése és üzenete a csillagjegyeknek - Neked mit üzen?

Nem sokára belelépünk a nyárba, így használd ki ezt az időszakot, és elmélkedj egy kicsit a téli és tavaszi időszakról. Ezt megkönnyítendő, hozunk egy megerősítést is Louise Hay, amerikai írónőtől, aki az egyik legmeghatározóbb alakja a New Age mozgalomnak.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ez a recept a Bibliában is meg van írva - Alkalmazd, ha túl stresszes az életed!

Ez a recept a Bibliában is meg van írva - Alkalmazd, ha túl stresszes az életed!

Az olajfaligetek ősidők óta léteznek, termésüket szerte a világon használják élelmiszerként, gyógyszerként egyaránt. Azt azonban kevesen tudják, hogy az olajfa levelének van a legjobb gyógyító hatása, számos betegség ellenszere lehet, a benne lévő fontos vegyületnek, az oleuropeinnek köszönhetően.

Tovább »
5 technika, amivel elkerülheted a depressziót és a szorongást

5 technika, amivel elkerülheted a depressziót és a szorongást

Empatikusnak lenni annyit tesz, hogy meglehetősen nagy annak a kockázata annak, hogy nem csak a pozitív, hanem az összes negatív energiát is átveszed más emberektől. Ez pedig depresszióhoz és szorongáshoz vezethet. Márpedig az empatikus emberek fogékonyak minden érzelem átvételére. Tehát mit tehetsz azért, hogy elkerüld a depressziót és a szorongást?

Tovább »
Tükörteszt - Milyen a kisugárzásod?

Tükörteszt - Milyen a kisugárzásod?

A pozitív kisugárzás – ha van – velünk született adottság, ha nincs, az bizony fájó hiányosság. Ez egy rendkívül gyors teszt, melyből a pillanatnyi hangulatod alapján kiderül, mit sugárzol a külvilág felé magadból. Kíváncsi vagy rá? Akkor itt az ideje tesztelni magad!

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép