2014. április 16. - Csongor
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Nyereményjáték A hónap témája: húsvét Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. április 16. - Csongor
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTeszt
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Misztikus csillagjóslás márciusra

Miért ne használhatnád ki az égiek segítségét márciusban is? Hiszen a csillagok most is bőven gondoskodnak arról, hogy megtudd, mire számíthatsz a szerelem, a pénzügyek és az egészség terén. Nincs más dolgod, mint ennek ismeretében áthidalni a hullámvölgyeket.

tovább »

Nagy tavaszi fáradtságűző horoszkóp

Lassan elmúlik a tél anélkül, hogy szánkázhattunk, hógolyózhattunk volna. Mégis sokak küzdenek már most a tavaszi fáradtság jeleivel, köztük a levertség, a lehangoltság, az érezhetően alacsonyabb stressztűrő képesség okozta feszültség hátrányaival. Ideje a vitaminpótlás mellett bevetni a csillagok praktikáit, hogy a kikelet kirobbanó formában találjon.

Ilyen vagy a szerelemben az atlantisziak ősi tudása szerint

Mióta világ a világ, az ember keresi a lehetőséget a fejlődésre, ami önmaga megismerésével kezdődik. Erre adnak kiváló alapokat a horoszkópok és közte a legősibb és végtelenül letisztult atlantiszi horoszkóp. Keresd ki az atlantiszi jegyedet, és olvasd mik a benned rejlő ősi jegy tulajdonságai a szerelem terén.

Milyen gyermek lakozik benned a csillagok szerint?

A múlt árnyai - bármennyire is igyekszünk szabadulni tőlük - teljesen soha nem tűnnek a feledés homályába. Még inkább igaz ez abban az esetben, ha nem is tudjuk, hogy egyes fóbiáink, rossz szokásaink egy gyerekkori trauma kapcsán alakultak ki. Mik azok, amik ilyen mélyen gyökerezhetnek? Tárd fel a nem is olyan régmúltba visszavezethető gyerekkori traumák mai kivetüléseit. 

Mi a pasid csillagjegye? - ilyen a lelke

Saját csillagjegyed adta tulajdonságaiddal bizonyára tisztában vagy. De vajon azt is tudod, hogy kedvesedet milyen lélekkel ruházták fel a csillagok? Ha ez segít abban, hogy jobban megismerd őkelmét, akkor olvass tovább…

Antik héber horoszkóp - 12 törzs-12 érzék

Az antik héber horoszkóp útmutatásai egészen Ábrahám szent könyvéig nyúlnak vissza. Zodiákus felosztása ugyan megegyezik az európai asztrológiáéval, de az állatövi jegyek helyett egy-egy izraeli törzs és egy-egy érzék szerepel. Nem szorítkozik az égi hatások leírására, hanem mélyebb jelentések felfedezésére buzdít.

Melyik jegybe esett a felszálló Holdcsomópont születésedkor? - Üzen a múltad

Semmi sem úgy sikerül, ahogy eltervezted? Ha megérted, mit rontottál el a múltban, fordíthatsz a sorsodon. Nézd meg, melyik jegybe esett a felszálló Holdcsomópont, amikor születtél, és megtudod, miből adódnak nehézségeid, és min kell változtatnod ahhoz, hogy teljes életet élhess.

Mi a felkelő jegyed a kínai horoszkópban?

Ahhoz, hogy tökéletesen megismerd személyiséged rejtett oldalait is, nem csak azt kell tudnod, hogy melyik jegyhez tartozol a kínai asztrológia szerint. Tisztában kell lenned a felkelő jegyeddel is, hiszen az tárja fel az igazi belső énedet, amely a valódi személyiségedet tükrözi, álarcok nélkül. Nézzük, milyen megvilágításba kerülsz ezek tudatában!

Lelki harmónia 2014-ben - a csillagok szerint

Egészség, szabadidő, munka – ezek mind-mind hatással vannak a lelki harmónia megteremtésére. Vajon hogy alakul az idei év? Harmóniában leszel önmagaddal? Megtalálod a lelki békédet? Ezekre a kérdésekre adnak választ a csillagok – 2014-ben is.

Ajkaid titka a horoszkópod szerint - Így csókolsz te!

Hosszú út vezet az első álmodozó csóktól a vad és szenvedélyes csókcsatákig. Olyannyira, hogy ezen az úton sokan mesterévé válnak a csábításnak, a manipulációnak. Mit képes kihozni belőled egy szerelmes pillantás, egy tarkódat végig simító kéz, vagy egy füledbe súgott vallomás? Csillagjegyed elárulja: így csókolsz a horoszkópod szerint. 

Így készülj az év legszerelmesebb ünnepére a csillagok szerint!

Szeretnél egy felejthetetlen Valentin napot? Esetleg van egy kiszemelt pasi, de még nem jöttél rá, hogyan hálózd be? A szerelem útjai kifürkészhetetlenek, ezért jön jól egy ihletadó gondolat a csillagtérből - így készülj a Valentin napra, hogy garantált legyen a sikered! 

A csillagok februári üzenete

A horoszkóp segítségedre lehet abban, hogy a csillagok közreműködésével megszelídítsd a hétköznapjaidat. Ám ne feledd: a csillagok legfeljebb támogatnak, üzennek, ám a helyes döntéseket neked kell meghoznod. Így van ez februárban is. Lássuk, mit várhatsz a szerelem hónapjától?

Mit hoz a tél hátralévő része az Indián Horoszkóp szerint?

Az indiánok az állatok természetrajza alapján következtetnek az emberek horoszkópjára. Úgy tartják, hogy születésünkkor egy állat fogad a védelmébe minket, és végigkíséri egész életünket. Ezt a bizonyos állatot a születés időpontja jelöli ki számunkra. Neked melyik állat jutott osztályrészül?

Járd végig a boldogsághoz vezető utat a csillagokkal!

Sokan mondunk le a boldogságról, pusztán azért, mert rossz helyen keressük. Tárgyakban, pénzen megvásárolható élményekben, de akár kapcsolatainkban is. Esetleg arra várunk, hogy majd a jövőben egyszerűen ránk talál. Egy helyen feledjük el keresni: saját magunkban. 

Melyik horoszkópház határozza meg feladataidat 2014-ben?

A horoszkópábra 12 házból áll, és minden házhoz más-más állatövi jegy, ezáltal pedig az élet egy másik területe tartozik. Minden horoszkópház egy életévnek felel meg. Mivel 12 ház van, minden 13. életévben az első ház uralkodik. Egy egyszerű képlet segítségével te is megtudhatod, milyen központi kérdés körül forog életed 2014-ben.

Karmikus örökség: milyen szerepet vállalsz a családban?

Életünk során karmánk összefonódik szeretteinkével, folyton falakba ütközünk. Ha azt hiszed ezek csupán bosszantó hétköznapi csaták, akkor tévedsz. Sokkal inkább megoldásra váró feladatok fejlődésed érdekében. A tibeti karmahoroszkóp rávilágít arra, hogy nem véletlen, ami történik veled - előző életeid tapasztalásai vannak rád hatással.

Mennyi pénzed lesz 2014-ben? - a csillagok elárulják

A csillagok szerint 2014 a változások éve lesz. De vajon változnak az idők a pénzügyi helyzetünkben is? Gazdagok leszünk, vagy szegények? Erre csak a csillagok tudják a választ, de ha kíváncsi vagy arra, hogy számodra mit jósolnak, olvasd el 2014-es pénzügyi előrejelzésünket.


Esküvői vásár 2014 a Női Portálon »

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

A Beauty Coffee kollagén peptidet tartalmazó instant kávé. Fogyasztásával kisi...

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Édes csiliszószos csirke dobva-rázva

Édes csiliszószos csirke dobva-rázva

A rengeteg zöldség a vitaminraktárad feltöltéséről, az édes csiliszósz ízlelőbimbóid megbolondításáról gondoskodnak. Így aztán elkészül a vacsora, ami eltelít és még a közérzeted is jobb lesz.

Tovább »
Így lomtalanítsd a lelkedet

Így lomtalanítsd a lelkedet

A fejedben felhalmozódott rossz benyomások szabad folyást engednek a negatív gondolatoknak, szinte generálják az újabb problémáidat. Szabadulj hát meg tőlük! Ha nem érzel magadban elég erőt az érzelmi rendrakáshoz, írásunk segít neked!

Tovább »
Olyannal foglalkozunk, ami mindenkinek jó

Olyannal foglalkozunk, ami mindenkinek jó

Magyarországon évente 5.785.069.422 kg hulladék termelődik. Az arányok magukért beszélnek; míg a lakosság által keletkező mennyiség 30%, addig a jóval jelentősebb 70% az ipar számlájára írható.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Erika Angéla Edit Beáta Éva 
Társkereső
jozsef Réka Kristóf Vincent Péter 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép