2016. február 06. - Dorottya, Dóra
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. február 06. - Dorottya, Dóra
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Milyen munkatárs vagy? - A csillagjegyedből kiderül

Csendes, visszafogott, aki szeret egyedül dolgozni. Hangos, figyelemfelkeltő és csapatban szeret tevékenykedni. Pörgős, mások keze alá dolgozó, irányító típus, született főnök, energikus, a nagy humorista. Rád melyik a jellemző? Vajon te milyen munkatárs vagy? Ha a csillagjegyedre kattintasz, megtudod!

tovább »

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 1 - Február 7

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

Mi a karmikus feladatod a párkapcsolatodban? - A csillagjegyed elárulja

Szeretnéd tudni mire kell odafigyelned a párkapcsolatodban ahhoz, hogy az karmikus szempontból működőképes legyen? Hiszen egy jó karmikus kapcsolat egyenlő a boldogsággal és a harmóniával és nem kell attól félned, hogy karmikus terheket, adósságokat generálsz magadnak. Így akár az előző életbeli problémák is korrigálhatóak vagyis jó úton jársz a tiszta karma felé! Lássuk, mik a csillagjegyek karmikus feladatai a párkapcsolatukban!

Melyik sötét angyal támogat téged és mi az ára? - Fény derül rá a csillagjegyedből

Nem mindegyik sötét vagy más néven bukott angyal gonosz. Bár akadnak közöttük kifejezetten gonosz egyének, de vannak olyanok is, akik bár az árnyékoldalhoz tartoznak, mégis képesek „jó cselekedetekre”. Mint minden hatalom, úgy az angyali hatalom is kétoldalú és a személytől, a helyzettől és a szándéktól függ, hogy segít vagy próbára tesz. Téged melyik sötét angyal ajándékoz meg, de tesz is cserébe próbára?

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Január 25 - Január 31

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

Teremts magadnak harmonikus életet! - Segít a feng shui horoszkóp

A feng shui, azaz a térrendezés kínai művészete, illetve az asztrológia remekül kiegészítik egymást. A csi, azaz az életenergia, kétféle, egymást kiegészítő energiából tevődik össze, ez a jin és jang. Most te is megtudhatod, hogy melyik energiát érdemes erősítened a horoszkópod szerint, és hogyan érdemes berendezned az otthonodat, hogy igazán boldog és harmonikus életet élhess!

Mely viking mitológiai lény lakozik benned? - A mitikus skandinávhoroszkópból megtudod!

Fedezd fel személyiségedet a viking mitológián keresztül! Vajon egy óriás, törpe, sors vagy harcos istennő lakik benned? Vagy talán egy farkas vagy sárkány? A mitológiai személyiségek és állatok egy új szemszögből közelítik meg az egyéniségedet. A csillagjegyed a Skandinávhoroszkóp alapján sok mindent elárul rólad!

Mit NE kövess el 2016-ban? - A Sors Istennői figyelmeztetnek!

Összegyűltek a párkák és megtanácskozták egymás között, mi az, amiktől a csillagjegyeknek óvakodniuk kell, mi az, amit nem szabad elkövetniük, ahhoz, hogy ne térjenek le a számukra kijelölt ösvényről. Ha szeretnél az utadon maradni és beteljesíteni a sorsodat, akkor próbáld meg betartani a sors istennőinek figyelmeztetéseit és akkor nem csak megúszod a bajt, hanem sikerrel zárhatod az évedet!

Mi a "titkos" problémamegoldó módszered? - A Rágcsálóhoroszkópból megtudhatod

Hogyan oldod meg a problémáidat? Vagy nem tudod, csak egyszerűen megoldod őket, ha tudod? A Rágcsálóhoroszkóp most arra derít fényt, hogy mi az a titkos, nem titkos – attól függ mennyire vagy tudatában – problémamegoldó módszered, amivel legyőzöd az akadályokat, illetve elhárítod a bajt. Te vajon melyik rágcsáló vagy?

A csillagok februári üzenete

A horoszkóp segítségedre lehet abban, hogy a csillagok közreműködésével megszelídítsd a hétköznapjaidat. Ám ne feledd: a csillagok legfeljebb támogatnak, üzennek, ám a helyes döntéseket neked kell meghoznod. Így van ez februárban is. Lássuk, mit várhatsz a szerelem hónapjától?

Ismerd meg a személyiséged rejtett oldalát a kecsua indiánok különleges horoszkópja alapján

Az inkák számára a Nap tiszteletén alapuló vallás határozta meg az elődök életét, mindenkori uralkodójuk pedig a Napisten megtestesítője volt. A fejlett csillagászati ismeretekkel rendelkeztek, és a ma Peruban élő kecsua indiánok még mindig a földi energiákban és a Nap erejében hisznek. Vajon te milyen személyiség lehetsz a kecsua indiánok szerint? Fedezd fel rejtett oldaladat!

Milyen a mentalitásod és a hozzáállásod a dolgokhoz? - A csillagjegyedből kiderül

Milyen gondolkodásmóddal vagy megáldva a csillagjegyed szerint? Pesszimista vagy optimista vagy? Mekkora az önbizalmad és hogy állsz bizonyos helyzetekhez? Fedezd fel elméd minden zegzugát és csekkold le, hogy alapjáraton miféle mentalitás jutott neked!

Horoszkóp a pénzhez - Ennyi pénzt szórnak rád a csillagok 2016-ban

Mit remélhetsz idén a pénzügyek terén? Gazdag leszel, netán szegény? Megnyered a lottó ötöst, vagy rád szakad egy bank? Erre csak a csillagok tudják a választ. De ha figyelmesen elolvasod összeállításunkat, akkor te is megtudhatod...

Mivel szabotálod a boldogságodat és céljaidat elérését? - A csillagjegyed tudja!

Hajlamosak vagyunk abba a hibába esni, hogy szeretünk másokat okolni a sorsunkért. A Jó Istent, a szüleinket, az exünket, a főnökünket, az életet, akárkit, csak legyen egy bűnbakunk, akire ráfoghatjuk, miért vagyunk szerencsétlenek. Pedig gyakran ezzel csak azt kendőzzük el, hogy valójában mi vágjuk magunk alatt a fát. Te mivel akadályozod a boldogságodat és céljaid elérését?

Min kell változtatnod a Mars évében, 2016-ban? - Megmondja a csillagjegyed!

A 2016-os év a bizony a nagy változásokról szól. Hangolódj rá, pontosítsd vágyaidat és ismerd fel, hogy miben kell változtatnod. Ha eddig a „mit, miért nem lehet” szempont szerint gondolkodtál, most dobd sutba, mert azzal csak a szűkösséget hangsúlyozod. A felkészüléshez ismerd meg eddigi, Marshoz való viszonyodat. Ha szükséges, légy bátor, módosíts nézőpontodon.

Megleled a lelki békédet 2016-ban? - Megmondják a csillagok

Egészség, szabadidő, munka – ezek mind-mind hatással vannak a lelki harmónia megteremtésére. Vajon hogy alakul az idei év? Harmóniában leszel önmagaddal? Megtalálod a lelki békédet? Ezekre a kérdésekre adnak választ a csillagok – 2016-ban is.

Élvezed a jó karma áldását, vagy törlesztesz a rosszból 2016-ban? - Elárulja a Tibeti Horoszkóp

Ahogyan minden nap egy új lehetőség sorsunk jobbá tételére, úgy lehetőség is arra, hogy ledolgozzunk karmikus terheinkből. Mit hoz 2016? Kemény próbatételeket, melyekkel előző életeid adósságaidból tudsz lefaragni? Netán élvezheted végre a jó karma minden áldását? Mindezt megtudhatod, ha kiválasztod a tibeti jegyedet!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Rend a lelke mindennek! - Egyszerű, de nagyszerű tároló megoldások minden szobához

Rend a lelke mindennek! - Egyszerű, de nagyszerű tároló megoldások minden szobához

A sikeres tárolás a jól működő élet gerince. Ha gondosan tervezed meg, csökkenti a társas vagy akár családi élet bájos zűrzavarát (ha nem egyenesen megelőzi). A jó tároló titka az, hogy több van belőle, mint amennyire elvileg szükségünk lenne.

Tovább »
Az ideális nő 3 ismérve

Az ideális nő 3 ismérve

Mint ahogyan a cím is utal rá, várhatóan egy kicsit szubjektív megközelítésű cikkben lesz részed, de annyi biztos, hogy modern megközelítéssel találod szembe magadat. Ám a vélemények hátterében tapasztalatok és ősi bölcsességek rejlenek. Ha 6 szóban kellene elmondani, milyen az ideális nő, azok a következők lennének: valódi Nő, Wonder Woman, Rubik kocka.

Tovább »
A Buddha jóslata - Neked!

A Buddha jóslata - Neked!

Hunyd le a szemed, és lazítsd el magad egy percre. Koncentrálj arra a dologra, amit tisztábban szeretnél látni, és ha úgy érzed, hogy készen állsz, gondolj erősen a kérdésre, amit fel szeretnél tenni a jósló Buddhának.

Tovább »

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép