2016. május 28. - Emil, Csanád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. május 28. - Emil, Csanád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5
Jósda
Hirdetés

Horoszkóp

Korábbi cikkeink a rovatban »

Az önző vagy önzetlen fél vagy? - Szembesítő horoszkóp

Bemered vallani magadnak vagy szívesebben olvasnád el a szembesítő horoszkópban, hogy életedet inkább az önzőség vagy az önzetlenség hatja át? A csillagjegyed kíméletesen tudatja veled, hogy mikor és milyen tekintetben vagy hajlamos a két tulajdonság kinyilvánítására és melyik dominál benned erősebben. 

tovább »

Melyik druida istennő oltalma alatt állsz? - A válasz a csillagokban rejlik!

A kelta panteon istennőit hatalmas tisztelet övezte az ókorban. Születési dátumod alapján most te is megtudhatod, melyik druida istennőhöz tartozol, akik arra is választ adnak, hogy mik az erősségeid.

Ki az isteni testvérpárod, a mennyei nővéred? - Az isteni Testvérhoroszkóp felfedi előtted

Tudjuk, hogy van egy mennyei anyánk és atyánk. Az égi szüleink, akik fentről vigyáznak ránk és támogatnak bennünket, sorsunkat egyengetve. Ám még nem teljes az isteni család, ugyanis van egy isteni testvérpárunk is, akivel ugyanolyan összeköttetésben állunk, mint a többiekkel. A mennyei nővérünk olyan, mintha az ikertestvérünk volna, akivel nem csak hasonlítunk egymásra, de ugyanolyan adottságokkal is bírunk. Ki lehet ő és mit tehet érted?

Ismerd fel problémás tulajdonságaidat! - Változtass magadon a japán horoszkóppal!

A japán asztrológia a Krisztus előtti 100. évben, Japánban uralkodó Kaika császár nevéhez fűződik, és mindössze 9 jegy ad útmutatást a személyiségeddel és a jövőddel kapcsolatban. Most arra ad választ számodra, hogy melyik tulajdonságodon érdemes változtatni. Ismerd fel problémás tulajdonságaidat, változtass magadon, és válj egy új, boldogabb emberré!

Májusi szerelem horoszkóp - Mit tartogatnak neked erre a hónapra a csillagok?

A májusi szerelem horoszkópból kiderül, hogy mit hoz számodra a tavasz utolsó hónapja. Milyen változások várhatóak a párkapcsolatodban, egyáltalán a szerelmi életedben, remélhetsz-e új partnert vagy talán csak könnyű kalandokra és flörtökre futja? Válaszd ki a csillagjegyedet és megtudod!

Tavaszi Virághoroszkóp - Tudd meg, mit szimbolizál a csillagjegyedhez tartozó virág

A virágok általában az életerőt, életörömöt, a tél végét, a halálon való diadalt jelképezik. Egyes mondákban és legendákban is a kivirágzó száraz kóró az isteni tetszésnyilvánítás, a remény szimbóluma. A csillagjegyedhez is tartozik egy adott virág, mely személyes tulajdonságaidban köszön vissza. Ismerkedj meg saját virágoddal, tudd meg, mit szimbolizál és milyen ember vagy!

Maia istennő májusi jóslata! - A horoszkópodból kiderül, mire számíthatsz a hónapban

Maia a görög istennő nem csak a tavasz, a termékenység és a május hónap felelőse, hanem a legidősebb, a legszebb és a legszégyenlősebb nimfa is, aki most beavat téged a csillagok titkaiba és elárulja, mire számíthatsz ebben a hónapban. Vajon rád a talál a szerelem? Hogy alakulnak a pénzügyeid, a párkapcsolatod? Ne kíváncsiskodj tovább, hanem kattints a csillagjegyedre!

Milyen ember vagy valójában? - Az antik héber asztrológiából kiderül

A héber horoszkóp útmutatásai Ábrahám szent könyvéig nyúlnak vissza. Különlegessége abban áll, hogy az állatövi jegyek helyett törzsek, valamint érzékek szerepelnek, és nincs előrejelzés, jövőjóslás, csupán az egyének jellemzésével foglalkozik. A héber asztrológia a mélyebb jelentések felfedezésére buzdít, amely segítségével feltérképezheted, milyen ember is vagy valójában!

Mekkora befolyása van feletted a gonosz erőknek? - A csillagokban rejlik a válasz

Milyen mértékben képesek befolyásolni téged a gonosz erők? Könnyen meghallod a sugallataikat vagy nem? Egyáltalán sok vagy kevés gonoszság rejlik benned? Mennyire hajlasz arra, hogy valami rosszat tegyél? Nem csak magában a személyiségünkben, hanem a csillagjegyükben is ott rejlik erre válasz. Járj utána, hogy mekkora hatással vannak rád vagy akár másra a sötét oldal teremtményei.

Mennyire őszinte veled a pasid? - A csillagjegye elárulja Neked!

Eljött a nagy megmérettetés ideje! Mit gondolsz, mennyire bízhatsz meg a pasidban? Vajon csakis az igazat mondja, és az őszinteség mintaképe vagy időnként füllent, tán lehazudja az eget is neked? Kattanj a csillagjegyére és azon nyomban láthatod, hogy mire számíthatsz tőle!

Magad vagy a szexjátékszer? Mennyire vagy nyitott az ágyban? - Megsúgja a csillagjegyed

Jöhet mindenféle hajmeresztő szexpozíció? Csak csináljátok gyorsan és utána hagyjon végre békén aludni? Hogy állsz a szexhez és mennyire vagy nyitott benne? Netán maga vagy a pasid szexkütyüje? A horoszkópod minden kérdésre válaszol!

Könnyen levesznek a pasik a lábadról? Mennyire dőlsz be nekik? - A csillagjegyed tudja rá a választ

Úgy csüngsz a pasik szaván, mintha az volna a szentírás? Rögtön egyből mindent elhiszel nekik? Vagy téged egyáltalán nem lehet megvezetni és a még a párod is nehezen vesz a lábadról? A horoszkópod felfedi előtted, mennyire vagy hiszékeny a pasik terén és milyen könnyen lehet téged elcsábítani és ledönteni a lábadiról.

Mennyire vagy becsületes? - A horoszkópod árulkodik rólad

Mit gondolsz? Mennyire vagy becsületes? Mindig azt teszed, ami helyes, ami tiszta és szentül követed a kisangyalod súgta tanácsokat? Vagy néha megszólal benned a kisördög is és olyankor kicsit lelépsz a tisztességes útról? Persze időnként mindenkivel megeshet, hogy huncutkodik egy kicsit, de mégis, alapvetően milyen a beállítottságod ebben a kérdésben? Csekkold magad, hogy mi a helyzet veled vagy nézd meg azt, akire kíváncsi vagy!

Mennyire határozzák meg életedet az égi jelek? - A csillagjegyedből kiderül

Szoktál jelet kérni az Istentől vagy az angyaloktól? Folyamodsz időnként az égiekhez útmutatásért? És ha igen, észre is szoktad venni őket? A csillagjegyed felfedi előtted, hogy milyen a kapcsolatod az Univerzummal és azon belül is jelekkel, illetve mennyire határozzák meg az életedet.

Mit ígér neked a Nagy Istennő és a Szarvas Isten a közeljövőre? - A csillagjegyedből kiderül

Hamarosan egy új fejezet kezdődik az életedben, amit Beltane ünnepe hoz el április 30 és május elsejének éjszakáján. Az eredetileg kelta – és napjainkban nagy boszorkány – ünnep az istenpár egyesülését, a természet újjáéledését és a termékenységet ünnepli meg örömtüzekkel, tánccal és mulattsággal. Szeretnéd tudni, hogy mit ígér neked a Nagy Istennő és a Szarvas Isten az elkövetkezendő hetekre?

Milyen számodra az ideális lelki társ? - A horoszkópodból megtudhatod!

Nem csak annyi a lelki társ jellemzője, hogy a partnerével tökéletesen kiegészítik egymást, szinte mindenben egyetértenek és egy hullámhosszon vannak. Igen, ezek ékes jellemzői, ám az nagyon is eltérő, hogy személyenként milyen az a bizonyos ideális lelki társ. Miben lehet a segítségedre, mit nyújthat neked, egyáltalán mitől lesz a lelki társad. Vizsgáljuk meg azt a kérdést a csillagok szemszögéből!

Vadász vagy zsákmány típus vagy? - A csillagjegyed most sem hazudik rólad!

Mit gondolsz magadról? Vajon vadász vagy zsákmány típus vagy inkább? Az, aki mindent megszerez és elér vagy az, aki mások áldozata és akit gyakran kihasználnak? Te érvényesíted az akaratodat vagy rajtad szokták? De persze nem csak magadat, hanem bárki mást is megismerhetsz erről az oldaláról, hiszen a csillagjegyek nem hazudnak!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ufókról készült hiteles fotók az 1870-1979 évekből! - Elképesztő képsorozat

Ufókról készült hiteles fotók az 1870-1979 évekből! - Elképesztő képsorozat

Egy igazán profi külföldi oldal összegyűjtötte talán az összes létező hiteles, de legalábbis nagy valószínűséggel annak mondható ufókról készült fotókat. Kiválogattuk ezekből a legdöbbenetesebbek, legérdekesebb képeket, köztük azokat, amik a különböző holdraszállások alkalmával készültek. Következzenek ezek az ominózus képek az 1870-1979 évekből!

Tovább »
4 egyszerű lépés, ami segít túllendülni a szakításon

4 egyszerű lépés, ami segít túllendülni a szakításon

A szakítás sajnos az élet velejárója és legyen bármennyire is kíméletes, barátságos, mégis megviseli az embert. Ilyenkor nagyon oda kell figyelni magunkra és a lelkivilágunkra. Bár mindenkinél eltérő ideig tart a gyógyulási folyamat, fontos, hogy ne zuhanjunk össze. Ne feledd, nem szabad feladni, elveszíteni a reményt, hiszen mindig minden megy tovább! Íme, 4 egyszerű lépés, ami segít túllendülni a szakításon!

Tovább »
Mágikus mandala teszt - Mi a legérzékenyebb pontod?

Mágikus mandala teszt - Mi a legérzékenyebb pontod?

Carl Jung elképzelése szerint, a mandala az indiai vallások szimbóluma, ami nem más, mint a személyiség grafikus lenyomata. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a legjobban tetsző mandalát és máris megtudod, milyen üzenete van számodra.

Tovább »

Kalkulátor

Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint?

Megtudhatod, hogyan gondolkodnak a kínaiak személyiségedről, ha kiválasztod, melyik jegyben születtél.

Még több kalkulátor »

loading...

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép