2015. november 27. - Virgil
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. november 27. - Virgil
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Számmisztika

Korábbi cikkeink a rovatban »

Milyen utat kell bejárnod az életben? - Megmondja az életútszámod

Az életútszám azokat a tulajdonságokat és képességeket mutatja meg, melyek velünk születtek, és azt a lehetséges utat, amelyet bejárunk az életben. Árulkodik a születési énünkről, megmondja, hogy világra jövetelünk időpontjában milyenek voltunk, továbbá a fizikai, lelki, spirituális és érzelmi lehetőségeinket és korlátainkat is meghatározza. Tudd meg, mi az életút számod és ismerd meg önmagad!

tovább »

Karmikus volt a találkozásotok? - A számmisztika megmondja!

A szerelem a legcsodálatosabb dolog az életben, amikor egymásra talál két ember, és együtt egy egységet alkotnak. Valaki a véletlennek tudja be ezt a találkozást, de mindenben rend és rendszer van, s két embert akkor sodor az élet egymáshoz, amikor megértek a találkozásra. Titeket vajon miért hozott össze a sors?

Mi a személyes életutad? A számmisztika elárulja

A numerológia úgy tartja, hogy életutunkat, sorsunkat és főbb cselekedeteinket nagymértékben befolyásolja a születési dátumunk. Ha szeretnéd tudni, hogy a te életutad milyen, netán mit kell tenned, hogy a javadra forduljanak a dolgok, nincs más tennivalód, mint kikeresni a sorsszámodat. Tudd meg, milyen a saját egyedi utad, merre tartasz az életben!

Mire számíthatsz ebben a hónapban? - Novemberi asztronumerológia

Ez a kis kalauz az asztrológiát és a számmisztikát összekapcsolva segít abban, hogy jobban megtervezhesd az életedet novemberben, az egyes kabalisztikus csoportok számrezgései alapján. Olvasd el a számok üzenetét annak érdekében, hogy sikeresen élhesd mindennapjaidat.

Ez a legfőbb ellenséged - Életút számod elárulja

Sajnos az élet könyörtelen és nem engedi, hogy szembe menjünk azzal, amit a sors előre vetített nekünk, de honnan is tudhatnánk, mi nehezíti meg mindennapjainkat oly módon, hogy azzal bizony foglalkozni kell? Életút számod rávilágít arra, milyen tulajdonságaid veszélyeztethetik az egészségedet. Építs be az életedbe olyan szokásokat, amikkel kivédheted a bajt.

Mivel lehet igazán elcsábítani? - A számmisztika megmutatja, milyen vagy a szerelemben

Milyen vagy a szerelemben, és mivel lehet téged igazán elbűvölni? Vajon mi az, amit a kiszemelt férfinak tennie kell ahhoz, hogy igazán mély szerelembe ess vele? Ha szeretnéd tudni, mi az, amivel igazán le lehet venni a lábadról és mi a legmélyebb, titkos vágyad, nem kell mást tenned, mint kikeresni a születésnapszámodat!

Mit árul el rólad a Feng Shui számod?

A sokak által ismert Feng Shui bágua térképének számai és születési dátumunk között összefüggés van, ezáltal megtudhatjuk, hogy életünk mely területére kell jelenleg több figyelmet fordítanunk. Nálad melyik terület az érintett? A számmisztika segít felfedni a titkot.

Összeillesz a pároddal? - A szerelmi négyzetből kiderül

Roppant érdekes és izgalmas játékra invitálunk, főleg akkor, ha kíváncsi vagy rá, hogy jellemző tulajdonságaitok alapján mennyire illetek össze a pároddal. Most kiderül, miért értitek meg egymást bizonyos helyzetekben, és időnként miért kergetitek egymást az őrületbe. Mindehhez a születési dátumotokra van szükség.

Milyen küldetéssel jöttél? - A számmisztikából kiderül

Vezető vagy? Esetleg inkább a háttérből segíted a vezetőt, mint beosztott? Egyedül vagy csapatban dolgoznál? Születésnapod számaival most kiderítheted, milyen feladatokkal, küldetésekkel születtél le a Földre!

Mi az életfeladatod jelenlegi inkarnációdban? - Sorsszámod elárulja

A sorsszám az életutat fejezi ki, és azt, hogy milyen képességeink és lehetőségeink vannak ebben az életünkben, amit erősítenünk kell, vagy éppen jobban figyelni rájuk. Továbbá megmutatja, hogy mire vagy igazán képes vagy mit kell keresned, amikor eljön az ideje annak, hogy a legnagyobb mértékben kihasználd ezen képességeidet. Fedezd fel jelen inkarnációd sorsszámát!

Mi hiányzik az életedből? - A lélekút-számod megmondja

A lélekút-szám azt határozza meg, hogy kit vagy mit tartasz a legtöbbre az életben, illetve megmutatja, hogy mi szolgálja legjobban a fejlődésedet, mi tesz jobbá, avagy rosszabbá. Segítségével felfedheted szíved legféltettebb vágyait, és azt, hogy mi az, amit tudatosan szeretnél az élettől. Ám azt is megtudhatod belőle, hogy mi hiányzik az életedből.

Ki a személyes arkangyalod? - A számmisztika elárulja

Születésünk pillanatában mindannyiunk mellett áll egy arkangyal. Ám feladata nem csak az, hogy kisded korunkban védjenek bennünket, hanem mellettünk maradnak egész életünkben. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, segítségre vagy épp útmutatásra van szükséged, most könnyedén megtudhatod, ki a te személyes arkangyalod.

Mi a karmikus életfeladatod? - A védikus numerológia elárulja

A védikus numerológia Indiából származik. Ez a rendszer alapvetően a számok karmikus jellegével foglalkozik. Az életfeladatunkat, a tanulnivalókat, a személyiségfejlődés lehetőségeit tárja fel előttünk.

Szerelmi útmutatód az azték számmisztika segítségével!

Az azték kultúrában nagy szerepet kapott a természetközelség és a bonyolult elemrendszer. A számok erejét már évszázadokkal ezelőtt felfedezték, ahogyan azt is, hogy lehet a segítségükkel fordítani és javítani a sorson. Lássuk, számodra mit tanácsol az aztékok számmisztikája.

Melyik szerelmi típusba tartozol? - A számmisztika megmondja

A kellő önismerethez szükséges, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen társak vagyunk, érzelmi téren mit adhatunk és várhatunk, esetleg melyek azok a területek, ahol még javíthatunk. Születési számunk ebben a latolgatásban is segítségünkre lehet.

Sorsod a számokban rejlik - Sorsmisszió számod elárulja, mi a legfőbb problémád

A Sorsmisszió száma nagyon fontos adat a számmisztikában, ugyanis meghatározza, mi a legfőbb feladatunk, küldetésünk az életben. Ahogyan arra is rávilágít, hogy milyen problémákkal kell szembenéznünk, és miképpen oldhatjuk meg azokat. Ismerd meg Sorsmisszió számodat és tárd fel a titkot!

Mire számíthatsz életed adott szakaszában? - A számmisztika elárulja

Életünknek fontos ciklusai vannak. A számmisztikában kilencféle életszakaszt különböztetünk meg, mindegyikben más-más dolgunk van. A személyes év kiszámításával megtudhatjuk milyen feladatok, lehetőségek várnak ránk ebben a szakaszban.

 


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Top 7 tipp a hangulatos olvasósarokért

Top 7 tipp a hangulatos olvasósarokért

Amikor beköszöntenek a hűvös, szeles zimankók, nagyon jó érzés otthonunkba burkolózni, és egy csésze forró tea, no meg egy jó könyv társaságában elvonulni. Ennél csak egyetlen jobb dolog van: mindezt egy hangulatos olvasósarokban tenni. Tippjeink segítségével gyorsan kialakíthatod a saját kuckódat, ahol tényleg senki és semmi nem zavarja meg a nyugalmadat.

Tovább »
Mivel tudsz a legjobban a pasid agyára menni? - Kiderül a csillagjegyedből!

Mivel tudsz a legjobban a pasid agyára menni? - Kiderül a csillagjegyedből!

Egy-egy vita, összezördülés, hiszti alkalmával, úgy érzed túl messzire mentél? Megsértődik, de csak még sem azt sem tudod, hogy min van? Vagy talán még csak most ismerkedtek, most jöttetek össze és nem sejted mivel húztad ki a gyufát? Talán a csillagjegyed majd megsúgja, mivel mentél az agyára, egyben bölcsen azt is tudatja veled, miként érdemes megelőzni azt, hogy kiborítsd azt, akivel szemben nagy terveid vannak!

Tovább »
A téli hónapok nemes feladata: madaraink etetése

A téli hónapok nemes feladata: madaraink etetése

Szép élmény télen az etetőkre járó madarak táncát elnézni - csivitelésük megtöri még a városi erkélyek monoton zaját is. A hideg téli éjszakákon azonban nekik a túlélést sokszor a kertünkben felcsipegetett magok jelentik. Cserébe az ablakból gyönyörködhetünk bennük, és tavasztól őszig megfogják a kertünket veszélyeztető bogarakat.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyítsd meg a csakráidat!

Megesik, hogy látszólagos ok nélkül vagyunk letörtek, és rossz a közérzetünk. Ilyenkor lehet, hogy csak valamelyik csakránk működésével van gond. A problémán viszont segíthetünk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép