2015. május 22. - Júlia, Rita
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. május 22. - Júlia, Rita
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Számmisztika

Korábbi cikkeink a rovatban »

Nevedben a kisugárzásod

Ha megjelenünk valahol, rendkívül fontos az első benyomás. Sok esetben nem mindegy, hogy milyen véleményt alkotnak rólunk, hiszen akár pozitív, akár negatív az élmény velünk kapcsolatban, úgy ez meglehetősen mély nyomot hagy másokban. Ez is az önismeret része, ebben is segíthet nekünk a számmisztika.

tovább »

Milyen rituálé illik a személyiségedhez?

Manapság számos olyan módszer létezik, mely segít abban, hogy elmélyülhess magadban, kikapcsolhasd egy kicsit a külvilágot és lelkileg megújulj. Viszont kiválasztani azt vagy azokat a technikákat, melyek leginkább személyre szabottak, ebben segít most a számmisztika.

Milyen állat illik hozzád? - A misztikus atlantiszi névmisztika elárulja

Mindannyiunkban felmerült már a kérdés, hogy milyen jó is lenne otthonra egy háziállat. Ha megvan hozzá a felelősségtudatunk és a lehetőségünk, akkor a misztikus, atlantiszi névmisztika megmutatja nekünk, hogy melyik kis kedvenc is lenne ideális a számunkra.

Vágyak az ágyban - Avagy a számok erről is árulkodnak!

A személyiségünk legrejtettebb mélységeibe is betekinthetünk a számmisztika segítségével: például, hogy ki mit és hogyan szeret az intim pillanatok során. Ha szeretnél megbizonyosodni arról, hogy a párodat mivel lehet leginkább lázba hozni, vagy arra, hogy ő neked mivel szerezhet igazán örömet, olvass tovább.

Mennyire nőttél fel lelkileg? - A számok elárulják!

Vannak az életünkben olyan események, lehetőségek, melyekre igazán meg kell érnünk, azonban többé-kevésbé ismert, hogy a lelkünk később érik, mint a testünk. No de miért van ez így, és mikorra mondhatjuk, hogy nemcsak testileg, de lelkileg is érettek vagyunk? A számok elárulják.

Így vonzd be a legjobb dolgokat a titokzatos számsorok erejével!

Azt szokták mondani, hogy az életben semmi sem klappolhat egyszerre. Így ha van olyan terület, amelyen szeretnél javítani, legyen az az egészséged, netán családi, munkahelyi gondokkal kell szembenézned, vagy az anyagi helyzetedet kívánod egy kicsit pozitívabb irányba terelni, akkor hívd segítségül a számokat.

Sikerpiramis - Életkorod elárulja, mikor lesz eredményes az életed

Minden ember hajszolja a sikert, küzd, hogy jobb élete legyen. Azt azonban kevesen tudják, hogy egy-egy életkor hogyan befolyásolja a munkahelyi eredményeket, vagy azt, hogy mennyi szerencse éri az embert. Pedig, ha tisztában vagyunk ezzel, rájöhetünk arra is, mit mikor tegyünk. A következő játékos feladattal gyorsan kiszámolható, mikor miben érhetünk el jobb eredményt.

Melyik napon köttetett házasságod? - A számmisztika elárulja, mi vár a jövőben!

Ha két ember összeköti az életét, az nagy felelősséggel jár, ezért nem mindegy, melyik napon mondjátok ki a boldogító igent. Az esküvőtök napjából következtetni lehet arra, milyen lesz a házasságotok.

Milyen ember voltál előző életedben? - Megmondják a számok!

Sokan foglalkozunk azzal, mi vár ránk a földi élet után., mi történik velünk, amikor szívünk már nem dobog tovább. Arra azonban nem gondolunk, hogy mik voltunk előző életünkben. Hiszen a jelenünk is egy állomás. És ahogy lesz jövőnk, úgy volt múltunk is. De milyenek is voltunk a múltban?

Jellemed pozitív és negatív oldala a számok bűvöletében

Sokan sokféle magyarázatot adnak életünkre, segítségül hívva a számokat. Általában az életszámunk határoz meg sorsunkkal kapcsolatban szinte mindent. Viszont ezeknek a számoknak, akárcsak az érmeknek, két oldaluk van. Egy pozitív és egy negatív.

A Sors házi feladata - Számold ki sorsfeladatodat a számpiramis segítségével!

Vannak, akik újévkor, vannak, akik a születésnapjukon tesznek fogadalmakat, megújuló terveket dédelgetnek – akármelyik a módszerünk, tulajdonképpen létösszegzést készítünk. Nem árt azonban tudni, melyik életkorunkban mire számíthatunk, hiszen felkészülhetünk rá. Mintha sors-házi feladatot kaptunk volna…

Karrierista vagy? - Személyes számod elárulja

Könnyen előre lépsz azon a bizonyos létrán? Netán pont ellenkezőleg? Nem tudod, hogy a másiknak mitől sikerül az, ami neked akkor sem, ha belefeszülsz? Úgy érzed, a munkahelyi életed olyan, mint a szinuszgörbe? Személyes számod elárulja, mire számíthatsz a munkában.

Mi életed mantrája? - A számmisztika elárulja!

Életünkben gyakran szükségünk van útmutatásra, hogy tudjuk, merre induljunk tovább. A mantrák arra valók, hogy sokszor ismételve valamilyen spirituális változást indítsanak el benned. Általuk rájöhetsz, mi életed célja, mire születtél. Segítségül megadjuk, melyik mondatod hangoztasd, ha elakadtál életed ösvényén.

Milyen ember lehetsz jelenlegi inkarnációdban? - A számmisztika elárulja

A karma mindannyiunk életére hatással van. Olyan bőrönd ez, amit több életen keresztül hurcolunk magunkkal, és rajtunk múlik, mit tanulunk, hogyan fejlődünk tovább a következő életünkre. Nem vagy tisztában azzal, hogy merre tovább a jelenlegi életedben? A számok megmutatják neked!

Mi a kabbalisztikus születési számod? - Találd meg a helyes utat!

A Kabbala az ókori zsidóságtól ered, amely egy bonyolult számmisztikára épült ezoterikus tanítás. Hívei a kabbalisták, akik a betűket számértékekkel látták el, mert hitük szerint a betűk és a számok együttes ereje isteni hatalmat képviselnek, így terelve a helyes út felé a rászorulókat. A Kabbala tehát utat mutat, segít eligazodni kusza gondolatainkban, és közelebb visz spirituális énünkhöz.

Mi a gondolati számod? - Gondolataid bűvös ereje a számok tükrében

Születésünk éve egyértelműen meghatározza a személyiségünk körvonalait, ahogyan a dolgokat látjuk. Bizonyára sokat olvastál-hallottál a gondolatok teremtő erejéről. Mi határozza meg alapvetően azt, ami általában foglalkoztat? A számmisztika ebben is segít.

Melyik úton kellene járnod? - Missziószámod elárulja

Mindannyian sikeres, elégedett és boldog életre vágyunk. Ám nem mindig vagyunk tisztában azzal pontosan, hogy mit is kellene tennünk az életben, mi is a feladatunk és mi mindent hordozunk magunkkal. Ebben is segítségünkre van a számmisztika, hisz születési évünkből könnyedén kiszámíthatjuk, hogy mi a missziónk, mi az az út, melyen a legjobb lenne járnunk.


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Gyorstalpaló tanfolyam Kőmágiából - Varázslás  3. rész

Gyorstalpaló tanfolyam Kőmágiából - Varázslás 3. rész

A különböző gyógyítási módszerek tanulmányozása után, elérkeztünk az Kőmágia gyorstalpaló tanfolyam talán legizgalmasabb részéhez, hogy miként tudunk az ásványokkal varázsolni! Ehhez nincs másra szükséged, mint az ásványokra, ismerni azok mágikus megfeleléseit és céljait, végül elvégezni a varázslatot a leírtak alapján!

Tovább »
5 Feng shui tipp, amivel garantáltan bevonzod a szerelmet

5 Feng shui tipp, amivel garantáltan bevonzod a szerelmet

A Feng shui ősi rendszere nem véletlenül maradt fent a mai napig is, mint népszerű lakberendezési elv. A következő tippekkel új embereket vonzhatsz az életedbe, így könnyebben talál majd rád a nagy Ő! Minél hamarabb megvalósítod, annál gyorsabban élvezheted az eredményét!

Tovább »
Vezető vagy követő? - Nézz a kezedre és árulkodik!

Vezető vagy követő? - Nézz a kezedre és árulkodik!

Munkát keresel, de nem tudod, hogy milyet? Netalán dolgozol, de nem érzed jól magad a választott pozíciódban? Úgy érzed, hogy a főnököd munkáját te jobban is meg tudnád csinálni? A főnök típusba tartozol, vagy inkább irányításra van szükséged? Elég, ha ránézel a kezedre és megtudhatod!

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kiss Katalin

Családfelállító

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kiss Katalin

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 jozsef 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép