2015. július 04. - Ulrik
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. július 04. - Ulrik
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Számmisztika

Korábbi cikkeink a rovatban »

Honnan meríts, ha fogytán az erőd? - Számold ki a Lélek-kártyádat!

Olykor annyira összecsapnak fejünk felett a hullámok, hogy magunkba roskadunk, „nincs lelkierőm hozzá” - sóhajtjuk. Pedig van, csak meg kell hallanod lelked üzenetét! Ehhez azonban előbb ki kell számolnod, melyik a saját Lélek-kártyád.

tovább »

Szerelmi útmutatód az azték számmisztika segítségével!

Az azték kultúrában nagy szerepet kapott a természetközelség és a bonyolult elemrendszer. A számok erejét már évszázadokkal ezelőtt felfedezték, ahogyan azt is, hogy lehet a segítségükkel fordítani és javítani a sorson. Lássuk, számodra mit tanácsol az aztékok számmisztikája.

Melyik szexi sportoló illik hozzád? - Elárulják a számok!

Kilenc férfi, kilenc különböző sportág. De melyikük is illik Hozzád? Természetesen a számmisztika segít ebben is.

Számmisztika a még forróbb nyári éjszakákért

Ismétlés a tudás anyja! Összegyűjtöttük neked, hogyan csavard el a kiszemelt pasi fejét, hogy aztán együtt élvezzétek a perzselő nyári éjszakákat. Nem kell mást tenned, mint kiszámolni, melyik szám energiái irányítják a pasi érzékeit, mivel csigázhatod fel és döntheted le a tartózkodását vagy bátoríthatod a közeledését.

Mit tehetsz a testi-lelki egészségedért? -A számok elárulják!

Nyilván nem újdonság, hogy egészségi állapotunk nagyban függ attól, hogy milyen az életvitelünk, és attól is, hogy a lelkünket miképpen ápoljuk. Te mennyi időt és figyelmet fordítasz a felsoroltakra? A számmisztika ebben is segítségedre lehet.

Így áramoltathatsz életedbe egy kis pénzt a számok segítségével

Nem mindig futja mindenre, amire szükséged van, vagy amire szeretnéd? Jobb lenne egy kicsit tovább nyújtózkodni? Nem ígérünk milliókat vagy a lottó főnyereményt, de a számmisztika abban is segíthet, hogyan tudod jobban megfogni a pénzt, beosztani illetve annak áramlását erőteljesebben a pénztárcád felé irányítani.

Milyen atlantiszi bölcsesség él benned? - A számmisztika megmutatja

Az ókori bölcsek szerint elsüllyedt birodalom a mai korban is rengeteg tanítással szolgál, amit te is felhasználhatsz. Minden ember egyedi energiát hordoz magában, s ahhoz, hogy megtudd, mely misztikus bölcsesség a te személyre szabott tanácsod az életben, csak fordulj a számmisztikához.

A számok júniusi üzenete - Neked

A létező numerológiai lehetőségek egyetemes kozmikus minták leképzései. Ha ismerjük a Nap és a Hold hatását, lehetőségeink kihasználásának kulcsát tartjuk a kezünkben. A születési égbolt meghatározó jellegű, és ha figyelemmel kísérjük a bolygók mozgását, igen hasznos információkhoz juthatunk.

Milyen szerepet tölt be életedben a szerencse? - Megmondják a számok!

Sokan sokféle szerencsejátékot űznek kisebb-nagyobb sikerrel. Mások az élet különböző területein a szerencsére vagy épp a balszerencsére hivatkoznak, attól függően, hogy sikerült-e nekik valami vagy nem. De vajon tényleg szerepet játszik életünkben az úgynevezett szerencsefaktor?

Hogy végzed a feladataidat? - A számmisztika ezt is tudja

Mindannyian különböző feladatokkal érkezünk, és mindannyian másban vagyunk tehetségesek, másképp dolgozunk, másképp tudunk kiteljesedni. Az a fontos, hogy tisztában legyünk ezzel, ismerjük erősségeinket, javítsunk gyengeségeinken. A számmisztika most ebben segít!

Hűséged a számmisztika tükrében

Életünkben fontos a bizalom és hűség. Egy új kapcsolat kezdetén felmerülhet a kérdés: Megbízhatok benne? Amikor pedig már kapcsolatban élünk, sokszor ott motoszkál bennünk a féltékenység kisördöge. A számmisztika segít abban, hogy megnézd, mennyire jellemző rád, vagy a partneredre az elkötelezettség, illetve választ ad az esetleges kérdéseidre, ezáltal jobban megismerheted önmagad és a társadat.

Melyik sztár illik hozzád? - Elárulja a számmisztika!

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy melyik hollywoodi hírességgel vonulna végig azon a bizonyos vörös szőnyegen? Nyílván mindenki személyiségének megfelelő partnert választana magának. Na de ki is illik hozzánk? Ebben segít nekünk a bűvös számmisztika.

Ki a személyes arkangyalod? - A számmisztika elárulja

Születésünk pillanatában mindannyiunk mellett áll egy arkangyal. Ám feladata nem csak az, hogy kisded korunkban védjenek bennünket, hanem mellettünk maradnak egész életünkben. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, segítségre vagy épp útmutatásra van szükséged, most könnyedén megtudhatod, ki a te személyes arkangyalod.

Ha végre itt a nyár, jöhet a nyaralás...Vagy rendezzük sorainkat?

A sors útjai kifürkészhetetlenek, mégis kaphatunk némi útmutatást, ha ügyesen forgatjuk a lapjainkat. Ha már tudod, hogy a nyár melyik napján kezded meg a szabadságodat, mi megsúgjuk, mivel tudod tökéletessé tenni azt - akárhol is töltöd az időt. Ahogyan azt is, milyen teendők vagy épp kalandok várnak rád, ha nyitott vagy az Univerzum üzenetere.

Melyik állat a védelme alatt állsz a számmisztika szerint?

A numerológia segítségével a születésszám azt a titkot is elárulja, hogy személyiséged legrejtettebb jellegzetességeit melyik állat testesíti meg. Tudd meg most, milyen állat pártfogása alatt állsz!

Nevedben lakoznak a vágyaid - Önismeret számmisztikával

Tudtad, hogy a vágyaidról nem csak az álmaid vagy a gondolataid árulkodnak, hanem a számok is? Minden név egyedi rezgést hordoz, nem véletlenül „talált rád”. Nézzünk hát vágyaid mélyére!

Mit fojtasz el magadban? - A számok elárulják!

Gyermekként oly egyszerű minden – adunk, kapunk és elfogadunk, anélkül, hogy egymáshoz mérnénk magunkat. Felnőttként azonban megtanuljuk szerényen, de legbelül önérzettel mérlegelni magunkat, másokat, és pozíciónkat. Ám ezek semmit sem érnek, ha a szívünk üres, ha a lelkünk szomjazik, mert nem vállaljuk azt, ami nekünk a legfontosabb. Neked mi kell ahhoz, hogy teljesnek érezd magad?


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ha megtalálod, gazdag leszel! - Eltűnt kincsek nyomában

Ha megtalálod, gazdag leszel! - Eltűnt kincsek nyomában

Annyi szent, ha véletlenül vagy készakarva, de megleled ezeket a kincseket egyszer, az holtbiztos, hogy gazdag leszel. Kivéve, ha az állom elorozza tőled… de itt van számodra kalózok, nácik, aztékok aranya és csecsebecséi, amik tavak és barlangok mélyén, városok alatt csak arra várnak, hogy Te megtaláld őket!

Tovább »
Melyik görög isten képességei lakoznak benned?

Melyik görög isten képességei lakoznak benned?

Mindannyian álmodozunk néha, hogy milyen szuper képességekkel szeretnénk rendelkezni. Ugyan ki ne szeretne az Olümposzon lakni, egész nap pihenni és ambróziát enni? Alábbi képes tesztünkből megtudhatod, melyik görög isten lakozik benned.

Tovább »
Válogatott kínzások helyszíne - Beechworth elmegyógyintézet

Válogatott kínzások helyszíne - Beechworth elmegyógyintézet

Egykor 1200 beteggel is büszkélkedhetett a ma már kísértetek által birtokolt épület komplexum, ahová bárkit beadhattak – ám ki már kevesen jutottak. Leírások szerint az intézet laboratóriumai plafonig voltak pakolva befőttesüvegekkel, benne emberi testrészeket tárolva…

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép