2015. október 04. - Ferenc
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. október 04. - Ferenc
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
1 2 3 4 5

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirdetés

Számmisztika

Korábbi cikkeink a rovatban »

Az ősi szamurájok üzenete neked - A számmisztika tükrében

A japán szamurájok évszázadokon át képviselték a tisztesség, az erkölcsösség és a harc nemes vonásait. Azonban tudtad, hogy rád is érvényesek a kódexeik által fennmaradt bölcs tanácsaik és ehhez csak a születési évedre van szükség, no meg a számmisztikára?

tovább »

Milyen belső tulajdonságaidra legyél nagyon büszke? - A számok elárulják!

Vannak, akik a belső értékeiken felül egészséges önbizalommal is rendelkeznek, így hamarabb érvényesülnek az életben, mint akiknek esetleg csekélyebb az önértékelésük. De az is lehet, hogy csak nem ismerik kellőképpen önmagukat ahhoz, hogy mindez a felszínre kerüljön. Íme, egy kis önismeret a számok által.

Lásd meg az ősz hozta változást a számok tükrében - A számmisztika őszi jóslata

Boldogságunk kulcsa az elégedettségünk. Ahhoz hogy ezt elérjük, néha kitartásra, néha szerencsére, alkalom adtán egy jókor elhangzott tanácsra van szükségünk. Íme, néhány gondolatébresztő jó tanács, milyen szellemben fussunk neki a borongós őszi napoknak, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőlük.

Mikor talál rád az igaz szerelem? - Megmondja a számmisztika

Talán már egészen fiatal korodban találkozol vele, vagy akkor, amikor már elég tapasztalattal rendelkezel? Esetleg amikor épp kalandokkal teli életszakaszodat éled, vagy amikor már készen állsz megállapodni? A számmisztika a neved alapján elárulja, mikor is várható számodra a nagy szerelem!

Mennyire vagy képes szeretni? - Születési napszámod elárulja!

Életünk egyik legfontosabb része a szeretet. Azonban az, hogy ki hogyan éli meg saját érzéseit, és azt hogyan prezentálja a világ felé, változó. Egyes emberek mélyen képesek szeretni, de nem tudják azt teljes egészében kimutatni, míg mások mindent túlzó érzésekkel élnek meg. Téged, hűvösség, vagy a túláradó érzelmek jellemeznek? A számmisztika erre is megadja a választ!

Mennyire erős a magadba vetett hited? - A számmisztika elárulja

Mennyire vagy tisztában a képességeiddel, a határaiddal, és ez milyen hatással van az önbizalmadra? Állandó félelmekkel, aggodalmakkal vagy tele, vagy semmi nem tud kizökkenteni a magabiztosságodból? Ha valami nehézség adódik életedbe egyedül is meg tudsz vele küzdeni, vagy mások segítségére, támogatására szorulsz? Karakterszámod megmondja.

Sorsod a számok tükrében!

A számmisztika segítségével elsősorban önismeretre teszünk szert, és ez nem kevés: ha önmagunkat ismerjük, másokat is könnyebben megértünk. Ezenkívül életünkben bekövetkezett és ezután bekövetkező eseményeket is ki tudunk számítani a számkulcs segítségével.

Véletlenek nincsenek! - Üzenetek a számok misztikus világából

Bizonyos számok időnként kitűnnek a többiek közül, nem tolakodóan, épp csak neked tűnik fel, hogy minden nap ugyanabban a pillanatban nézel az órádra. Esetleg ahány sorba beállsz mindig hárman állnak előtted? Ne törd a fejed, fordítsd le, mit próbálnak a tudomásodra adni az égiek!

Számodban a bolygód, bolygódban a személyiséged

A számmisztika az asztrológia „testvére”. Püthagorasz, aki a számmisztika rendszerét megalkotta, ismerte a bolygók tulajdonságait. Minden sorsszámhoz tartozik egy bolygó, mely más-más jellemformáló hatással bír.

Milyen a kisugárzásod? - A számok ezt is elárulják!

Az önismerethez az is hozzátartozik, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mit sugárzunk a külvilág felé. Van, aki már a puszta megjelenésével felhívja magára a figyelmet, pozitív és mosolygós, ennek következtében pillanatok alatt megkedvelteti magát. Neked is ilyen a kisugárzásod? A számmisztika elárulja.

Milyen belső értékekkel jöttél a világra? - A számmisztika elárulja

A számmisztika segítségével fény derülhet azon értékeidre, melyeket születésed pillanatától magadban hordozol és meghatározzák érzelmi életed alakulását. Te milyen útravalót, és abban milyen értékes tulajdonságokat kaptál a sorstól?

Mi a sorsod útja? - A számmisztika elárulja

A számmisztika a számok tanulmánya, amely tükrözi a tehetséget, a motivációt és rávilágít életutunkra is. Ahhoz, hogy megtudd, melyik a sorsod száma, a születési dátumodat kell megvizsgálnod.

Melyik indián szellem lakozik benned? - Anasazi számmisztika

Az észak-amerikai bennszülött hagyományok szerint mindennek szelleme van. A természetben a növényeknek, az állatoknak, az égen minden égitestnek van egy szelleme, ami vigyáz ránk és tanácsokat ad az életben. Ha tudni akarod, melyik szellem áll hozzád a legközelebb, akkor számold ki!

Hogyan vedd le a pasit a lábáról? - A számmisztika ebben is segít!

Bár nekünk, nőknek megvannak a módszereink arra, hogy hogyan csábítsuk el a kiszemeltünket, azért mindig tanulhatunk valami újat. Abban az esetben is, ha jól működő kapcsolatban élünk, de szeretnénk időről időre egy kicsit felizzítani, sőt, szikráztatni a levegőt magunk körül. Hívjuk hát segítségül a számokat!

Szerelmi életed a számok szemszögéből

A szerelmedet eleinte tökéletesnek látod, az idő múlásával azonban elkezded észrevenni az általad kevésbé szeretett tulajdonságait. A kalkulátor segítségével megtudhatod, hogy mire van szükséged egy párkapcsolatban és kiszámolhatod, mire vágyik a társad, milyen jellemvonásait kell tolerálnod, és mire figyelj oda a konfliktusok elkerülése érdekében.

Milyen feladatok várnak rád jelenlegi inkarnációdban? - Megmondják a számok

Sorsunk újra és újra kihívások elé állít bennünket, nem véletlenül, hiszen mindannyian úgy érkeztünk a világra, hogy előre elrendelt feladataink vannak, melyeket meg kell oldanunk. Rád milyen küldetés vár? A számmisztika ebben is segít.

Mi a személyes spirituális számod? - A Sámánizmus számmisztikája elárulja

E kultúrkör számmisztikája a kelta hagyományokból és a cseroki indiánok ősi tudásából táplálkozik, ahol a Nagy Szellemekkel való kapcsolattartáson és a természet mágikus egészének megélésén volt a hangsúly. Számold ki a hozzád tartozó számjegyet, olvasd el, a természet mely teremtményei köthetőek hozzád, s hogyan tudod elkerülni e szám negatív aspektusait!


loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Top 7 tipp a hangulatos olvasósarokért

Top 7 tipp a hangulatos olvasósarokért

Amikor beköszöntenek a hűvös, szeles zimankók, nagyon jó érzés otthonunkba burkolózni, és egy csésze forró tea, no meg egy jó könyv társaságában elvonulni. Ennél csak egyetlen jobb dolog van: mindezt egy hangulatos olvasósarokban tenni. Tippjeink segítségével gyorsan kialakíthatod a saját kuckódat, ahol tényleg senki és semmi nem zavarja meg a nyugalmadat.

Tovább »
Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, és megváltozik az életed!

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, és megváltozik az életed!

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést és felelj rájuk őszintén, mert könnyen lehet, hogy olyan dolgokra ébresztenek rá, ami megváltoztathatja az egész életedet!

Tovább »
Milyen színű a személyiséged? - Képes önismereti teszt

Milyen színű a személyiséged? - Képes önismereti teszt

A színek sokat mesélnek a személyiségedről, még akkor is, ha nem ösztönösen választod meg őket. Melyik őszi falevél van rád hatással? Mit üzen neked? Húzz egy lapot és máris kiderül.

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép