EZOTÉRIA

Fatima keze teszt - Miben rejlik számodra a legfőbb kihívás

Észak-Afrikában és részben a Közel-Keleten Fatima nyitott kezét „Hamsa” vagy "Khamsa" amulettként tartják számon, mely erőteljes védelmet nyújt a rossz, a gonosz, a szemmel verés, és a negatív gondolatok ellen. E tesztnek az a lényege, hogy az általad választott Fatima keze amulett tükröt tart eléd, és pontos képet ad az életedről és a személyiségedről.  

 

Úgy tartják, hogy Fatima keze örömöt, jólétet és békét kínál, ugyanakkor nem mindegy, hogy a kéz ujjai lefelé, vagy felfelé mutatnak. Valójában a felfelé mutató ujjakkal ábrázolt kezet tartják védelmező talizmánnak, mely mindenféle negatív hatástól megvéd.

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, hallgass a belső sugallatokra, és válaszd ki azt, amely a legközelebb áll hozzád! Kattints rá, fedezd fel a jelentését, és tudd meg, mit mesél rólad!

 

  

  

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL