EZOTÉRIA

Tenyérjóslás és személyiség - A 2 tenyered egészen apró részlete felfedi, hogy állsz a szeretethez

Habár a tenyérjóslás egészen a jövendőmondók és a Hindu asztrológia gyökeire nyúlik vissza, nagyjából ezer évre visszamenőleg, ma már világszerte bevett és gyakorolt szokás. A tenyérjósok képesek a lelkünkbe látni tenyerünk vonalainak és azok egymással való egyedi kapcsolatainak vizsgálatával. Ezt most te is megteheted, ha egymás mellé teszed a 2 tenyeredet.

Tenyerünk egyik legfontosabb vonala a szívvonal. A szívvonal tenyerünk szélétől a kisujj alatt fut, a mutató és/vagy középső ujj tenyérhez való csatlakozásánál végződik. Ez a vonal a szerelem és vonzódás területein nyithatja fel szemünket néhány dologra.

Tenyérvizsgálat során azonban sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak az egyik tenyerüket veszik figyelembe, azonban ahhoz, hogy maradéktalan, valós képet kapjunk, a két tenyerünket összetéve érdemes vizslatni. Megtudhatjuk például, hogy mennyire vagyunk képesek mély érzésekre, vagy mennyire fognak simán menni dolgaink a párkapcsolatunkban és esetleg későbbi házasságunkban. Kiderült, hogy ennek a vonalnak az elhelyezkedése is jelentéshordozó lehet a két tenyér összehasonlításakor.

Helyezd tenyereidet egymás mellé és figyeld meg szívvonalad sajátosságait. Hogyan helyezkednek el egymáshoz viszonyítva? Keresd ki a lenti kártyalapok közül, majd olvasd el, ez milyen jelentést hordoz!
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL