FÉSZEK

12 meghitt padlásszoba ötlet - Alakítsd a tetőtéri helyiséget a legkényelmesebb hellyé

Természetesen minden házban fontos a tárolóhelyiség, a padlás pedig tökéletese erre a funkcióra. Ha azonban eddig csak egy ijesztő, sötét, pókhálós helyiség volt, tele nem kedvelt tárgyakkal, akkor itt az ideje, hogy átalakítsd.

Az építészeti sajátosságai miatt a padlásszobák különösen meghitt szobákká válhatnak, köszönhetően a boltíves mennyezetnek és tetőablakoknak. Pillants rá ezekre az ötletekre, ha segítségre van szükséged, hogy felfedezd a tetőtérben rejlő lehetőségeket. 

Régimódi padlásszoba

Semmi sem lehet olyan meghitt, mint egy vidéki stílusú padlásszoba. A tervezők csapata arra is gondolt, hogy funkcionálissá tegye a helyiséget a beépített szekrények és könyvespolcok által. Bár úgy tűnik, hogy a kis körablak eredetileg is a helyén volt, valójában azonban újonnan alakították ki a kedvező gyújtópont érdekében. A dekoráció megtervezése alapos megfontolást igényelt, hogy a színek, minták és berendezési tárgyak miatt nagyobbnak hasson a kicsiny helyiség. Például a merész virágos tapéta elsimítja a mennyezet éles sarkait.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL