FÉSZEK

Vonzd be a szerencséd lakberendezéssel!

Jól jönne egy kis extra pénz? Esetleg díjaznád a lehetőségeket, amelyek segítségével hozzájuthatsz? Már minimális erőfeszítéssel is elérheted! Ahhoz, hogy a szerencse társadul szegődjön, vesd be te otthonszépítő ötleteinket!

Úszkálj a jóban!

Otthonodban elősegítheti a gazdagságot az aranyhal. Gondolj csak bele, hogy a pikkelyt sok helyen még mindig halpénznek nevezik. A díszhal vagy aranyhal tartása Kínához kötődik, ahol több mint ezer évvel ezelőtt először az otthonokban tartották, majd a tenyésztőknek köszönhetően Európában is teret hódított. A kezdeti időszakban luxusnak számított aranyhalat tartani.

Az aranyhal jelentése maga a bőség, fénylő, aranyló színe pedig vonzza a pénzt és magával hozza az anyagi gyarapodást. Ami az akvárium elhelyezését illeti a Feng Shui szerint azokat nem ajánlott a hálószobában tartani, legmegfelelőbb helye a nappaliban van. Ha az egyik aranyhal elpusztult, ne bánkódjunk miatta, hiszen a Feng Shui mesterek úgy tartják, hogy az megvédte a családot, a házat egy csapástól azáltal, hogy elnyelte a negatív, ártó energiákat.

Nem véletlen, hogy sokan mind otthonunkba, mind az irodahelyiségbe akváriumot helyeznek, melybe leginkább aranyhalat tesznek. Legjobb, ha páratlan számú, de a Feng Shui szerint a legelőnyösebb, ha kilencet vásárolunk egy feketét és nyolc vöröset. A hal, (elsősorban az aranyhal) ahogyan a neve is sugallja, a gazdagság és a bőség jelképe.

 

Helyes alvás, még több pénz

A Feng shui szerint az északkelethez kapcsolódó gyors, reaktív csi ideális az új üzleti lehetőségek felismerésére. Ez az energia abban is segít, hogy még a versenytársaid előtt megragadd a kínálkozó alkalmat. Az északkeleti csi éles és csípős, mint a hideg szél, így a segítségével azonnal a dolgok közepébe vághatsz. Ugyanakkor több jang minőségre van szükség, hogy továbbra is összeszedett, precíz és éber maradj, ami hozzájárul ahhoz, hogy gyorsan tudj reagálni.

Aludj úgy, hogy a fejtetőd északkelet felé néz. Ha azonban éber alvó vagy, vagy rémálmok gyötörnek, jobban teszed, ha nyugat felé tájolod magadat a nagyobb pénzügyi tudatosság reményében. Szintén segít, ha munka közben arccal északkelet felé helyezkedsz el.

Díszköveket vagy ásványokat elhelyezve a közeledben szintén északkeleti energiát hozol létre, hiszen ehhez az irányhoz tartoznak jelképesen a hegyek is. Tovább fokozza e csi hatását a vakító hófehér szín használata. Fesd fehérre a falakat és a mennyezetet, díszítsd a lakóteret fehér virágokkal, vagy tegyél fehér kristályokat az otthonod északkeleti részébe.

A tűz csi táplálja az északkeleti csit, és segít abban, hogy felismerd a jövőben várható üzleti tendenciákat. E csi erősítéséhez használj tüzes élénk lilát és erős fényeket. A hegyes levelekkel rendelkező virágok tovább fokozzák ezt az energiát. Erős színek és kemény felületek használatával jang jellegűvé varázsolhatod az atmoszférát. Ezek hatására a csi ugyanis gyorsabban áramlik, te pedig éber és aktív leszel.

 

Művészi talizmánok

Kevesen tudják, de a Buddha-szobor szerencsét is hoz, annak, akinek otthonában van, amellett persze, hogy állandó szellemi erőt sugároz. Egy titka van hatásosságának: úgy kell elhelyezni, hogy tulajdonosa függetlenül attól, merre tartózkodik otthonában, mindig a szobor felé nézzen.Nem meglepő módon az erőt sugalló, dinamikus alkotások is nagyban hozzájárulhatnak karriered, gazdagságod és sikereid növeléséhez. De a lelki fejlődéshez már az olyan jelképek is kiváló pozitív segítő társak lehetnek, mint a jin-jang és a kereszt.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL