FOGYÓKÚRA

Miért nehéz fogyni a combról? - 5 szuper tipp, hogy itt is karcsú lehess

Fogyni soha nem egyszerű dolog, de míg a hastájékon lerakódott zsírt könnyebb elégetni az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás segítségével, addig a combon lévő zsírrétegtől sokkal nehezebb megszabadulni. Nagyon sok nő küzd ezzel a problémával, de csak mostanáig, ugyanis itt van 5 remek tipp, mit kell, és mit nem szabad tenned.

 

Számos tényező van, melynek köszönhetően a csípő és a comb környékén valóban kihívást jelent a zsírégetés. Az egyik elmélet szerint ez többnyire genetika, a körte alkatnak köszönhető. Nők sokasága hajlamos pont ezen a területen tárolni a zsírt, mely a hormonoknak éppen úgy betudható, mint a géneknek. Ha te is azoknak a nőknek a táborát bővíted, akik combra híznak, olvass tovább, fogadd meg tippjeinket, és máris könnyebb lesz.

 

5. A „comb-barát” diéta

Általános szabály, hogy ha zsírt akarsz égetni, hiába mozogsz, ha közben kalóriában gazdag ételeket fogyasztasz. Ha meg akarod változtatni a testedet, beleértve a combodat is, akkor az első és legfontosabb, hogy vizsgáld felül a táplálkozási szokásaidat. Hatékony fogyás csak akkor történik, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz. Az étrend legyen gazdag fehérjében, zöldségben és gyümölcsben, és próbálj minél kevesebb szénhidrátot bevinni

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL