FOGYÓKÚRA

Milyen a testalkatod? - Így szabadulhatsz meg a lerakódott zsírtól

Az összes testalkat úgy szép, ahogy van. Ettől függetlenül könnyen felkapkodunk néhány felesleges kilót, amin nehéz felülkerekedni, és még nehezebb leadni. Szinte mindenkinek van olyan testrésze, amivel elégedetlen, mert pont onnan nem akar eltűnni a zsír. Erre a problémára a testalkat rejti a megoldást, de minden egyszerűbb lehet, ha tudod, mit egyél, és hogyan öltözködj a testalkatod szerint.

.

Körte testalkat

A körte alkatúak a test alsó részén rendelkeznek súlyfelesleggel, és számukra a fenék és csípő tájékról a legnehezebb a fogyás. Ennek ellenére nem lehetetlen!

Mit egyél?

A körtealkatúaknak talán még jobban kell figyelniük a zsírbevitel szabályozására, mint a többi testalkatnak. Kizárólag a sovány húsokat részesítsd előnyben, ugyanis testalkatodnál fogva könnyebben tárolod zsírt, mint a fehérjét és a szénhidrátot. Fontos, hogy zöldségekben és gyümölcsökben gazdag diétát válassz, emellett figyelj oda, hogy csak JÓ szénhidrátot vigyél be, mint a teljes kiőrlésű gabona, a lencse és a bab.

Ilyen mozgásformát válassz

Olyan kardio edzést válassz, amely a test alsó részére fókuszál, mint a futás vagy biciklizés, de soha ne erősítsd ezeket a testrészeket, hanem szálkásítsd. Ennek ellenére, fontos, hogy a felső testedre is dolgozz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL