FOGYÓKÚRA

Milyen a testalkatod? - Így szabadulhatsz meg a lerakódott zsírtól

Az összes testalkat úgy szép, ahogy van. Ettől függetlenül könnyen felkapkodunk néhány felesleges kilót, amin nehéz felülkerekedni, és még nehezebb leadni. Szinte mindenkinek van olyan testrésze, amivel elégedetlen, mert pont onnan nem akar eltűnni a zsír. Erre a problémára a testalkat rejti a megoldást, de minden egyszerűbb lehet, ha tudod, mit egyél, és hogyan öltözködj a testalkatod szerint.

.

Téglalap vagy egyenes testalkat

A téglalap vagy egyenes alkatúak karcsúnak számítanak, hasonló méreteik vannak a mellkas, a derék és a csípő táján, általában a hátukra híznak. Gyakran tűnnek tömzsinek, és hízásuk ártalmas a szívre is.

Mit egyél?

Az egészséges zsírokban gazdag ételek – például avokádó - a legjobbak számodra. Hal, dió, sovány fehérjék, gyümölcsök és zöldségek egyaránt fontosak. Alapjában véve, egy kiegyensúlyozott, egészséges étrendre van szükséged ahhoz, hogy fitt maradj.

Ilyen mozgásformát válassz

Olyan gyakorlatokat kell végezned, melyek izmot építenek mindenhol, eközben azonban nem erősíted túlságosan a tested középső részét. A súlyzós edzés nagyon fontos.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL