FOGYÓKÚRA

Milyen a testalkatod? - Így szabadulhatsz meg a lerakódott zsírtól

Az összes testalkat úgy szép, ahogy van. Ettől függetlenül könnyen felkapkodunk néhány felesleges kilót, amin nehéz felülkerekedni, és még nehezebb leadni. Szinte mindenkinek van olyan testrésze, amivel elégedetlen, mert pont onnan nem akar eltűnni a zsír. Erre a problémára a testalkat rejti a megoldást, de minden egyszerűbb lehet, ha tudod, mit egyél, és hogyan öltözködj a testalkatod szerint.

.

Homokóra alkat

Ez a leginkább áhított testalkat, azonban az ilyen testalkattal rendelkezők is küszködnek az elhízással. A súly egyenletesen oszlik el, így képesek megtartani alakjukat, de erre a testalkatra jellemező leginkább az arcra, karra, térdre és a bokára való hízás.

Mit egyél?

A formás és egészséges testalkat eléréséhez egy átfogó diéta szükséges. A legfontosabb a friss zöldség és gyümölcsfogyasztás, de a teljes kiőrlésű gabona megfelelő mennyiségű bevitelére is figyelj oda. Csak az alacsony fehérje tartalmú ételek fogyasztása megengedett.

Ilyen mozgásformát válassz

Ennél a testalkatnál nincs meghatározva, hogy a test melyik részét kell erősíteni (vagy kevésbé erősíteni), ugyanis a zsír szétterjed, egyenletesen rakódik le, így minden problémás terület megdolgozása szükséges.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL